John_HDC
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Expert σίγουρα θα είναι.
Παλι με μαγους και ματζουνια.
Expert σίγουρα θα είναι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μη κοροϊδεύει ς τους μάγους , φαντασου να είναι ο χαλί Πότερ και.να γράφει σαν hair expertΠαλι με μαγους και ματζουνια.
Μη κοροϊδεύει ς τους μάγους , φαντασου να είναι ο χαλί Πότερ και.να γράφει σαν hair expert
Σε ποιά κλινική αναφέρεσαι;;καλησπερα στη κοινοτητα..ειμαι μελος απο το 2012 και μονο μια φορα ειχα ανεβασει μια ερωτηση σχετικα με το regain.παερακολουθω το forum σχετικα σπανια θα ελεγα και σημερα που μπηκα βλεπω το συγκεκριμενο νημα...παιδια ακουστε δε ξερω τι λετε περι ¨ουτε δωρεαν δε παω κλπ κλπ" εγω ξερω οτι ο συγκεκριμενος γιατρος με την ομαδα του μου εσωσαν τη ψυχικη μου υγεια..και επειδη ξερω πολυ καλα τι σημαινει να βλεπεις καθε μερα να χανεις τα μαλλακια σου σας λεω εκ πειρας οτι δεν εχετε να φοβηθητε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ. ..και αν καποιος αρχισει να ρωταει παπαριες τυπου "και πες μας τι σταδιο ησουν και φωτογραφιες κλπ κλπ" συγνωμη αλλα δεν ειμαι τοσο hair freak !!! απλα εμπιστευθηκα το συγκεκριμενο ιατρειο και η ιστορια τελειωνει εδω. !
Για ποιον γιατρό λες;καλησπερα στη κοινοτητα..ειμαι μελος απο το 2012 και μονο μια φορα ειχα ανεβασει μια ερωτηση σχετικα με το regain.παερακολουθω το forum σχετικα σπανια θα ελεγα και σημερα που μπηκα βλεπω το συγκεκριμενο νημα...παιδια ακουστε δε ξερω τι λετε περι ¨ουτε δωρεαν δε παω κλπ κλπ" εγω ξερω οτι ο συγκεκριμενος γιατρος με την ομαδα του μου εσωσαν τη ψυχικη μου υγεια..και επειδη ξερω πολυ καλα τι σημαινει να βλεπεις καθε μερα να χανεις τα μαλλακια σου σας λεω εκ πειρας οτι δεν εχετε να φοβηθητε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ. ..και αν καποιος αρχισει να ρωταει παπαριες τυπου "και πες μας τι σταδιο ησουν και φωτογραφιες κλπ κλπ" συγνωμη αλλα δεν ειμαι τοσο hair freak !!! απλα εμπιστευθηκα το συγκεκριμενο ιατρειο και η ιστορια τελειωνει εδω. !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.