Nikos chif, fue, 1800 grafts, 11/10/2016

nikolakis

Well-Known Member
Η 4η φαινεται, απλα όλες οι άλλες εκτός του οτι ειναι τελείως σκοτεινές δεν έχεις βάλει καμια πλαϊνή κ πανοραμική. Αν μπορείς βάλε πιο φωτεινές κ καθαρές κ σίγουρα απο όλες τις γωνιές.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ολες οι φωτο ειναι χαλια,βρες καλυτερη φωτογραφικη και σε εξω συνθηκες.
Τι ακριβως θα κανεις ?φενεσαι τουμπανο ηδη.

geok

Member
Καλημέρα,
1)ωραίες φωτογραφίες
2)Τοπ επιλογή κλινικής & σωστή διαχείριση (να δω που θα χωρέσουν τα 2500 grafts )
Επειδή έχω κάνεις consultation & με την hd* & έχω τύχει να είμαι μέσα & σε φίλου η αντιμετώπιση είναι η ίδια με advanc*(το γράφω για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις)
Μπακαλιστικη προσέγγιση με τους ανθρώπους που συζητάς για να προβείς σε μμ .
Θεωρώ ότι μόνο με τον γιατρό που θα κάνει την μμ πρέπει να συζητάς.

nikos chif

Active Member
ολες οι φωτο ειναι χαλια,βρες καλυτερη φωτογραφικη και σε εξω συνθηκες.
Τι ακριβως θα κανεις ?φενεσαι τουμπανο ηδη.

Έχω αρκετά μαμά μαλια αλλά έχω πρόβλημα μπροστά... Ειδικά εάν το χτένισμα είναι προς τα πάνω κάνει μπαμ το κενό ανάμεσα στα μαμά με τα μεταμοσχευμενα της hairline.

nikos chif

Active Member
Καλημέρα,
1)ωραίες φωτογραφίες
2)Τοπ επιλογή κλινικής & σωστή διαχείριση (να δω που θα χωρέσουν τα 2500 grafts )
Επειδή έχω κάνεις consultation & με την hd* & έχω τύχει να είμαι μέσα & σε φίλου η αντιμετώπιση είναι η ίδια με advanc*(το γράφω για να προλάβω τυχόν παρεξηγήσεις)
Μπακαλιστικη προσέγγιση με τους ανθρώπους που συζητάς για να προβείς σε μμ .
Θεωρώ ότι μόνο με τον γιατρό που θα κάνει την μμ πρέπει να συζητάς.

Είσαι ο πρώτος που βρίσκει καλές της φωτογραφιες αδερφέ :p

geok

Member
όντως ρε geok..που είχες τις καλές φωτο??? άλλες φωτο έβλεπες??χαχαχα ρε τρέλε.!

Χαχα ,ειρωνικά το εγραψα αλλά δεν το έκανε εσκεμμένα ο nikos .
Θα βγάλει καλύτερες φωτογραφίες στην πορεία.
Είχα τα νεύρα μου εχθές & πόσταρα.
Απλά είναι καλό για ενημέρωση όλων να λέμε τα καλά & τα κακά για όλες τις κλινικές.

aeratos28

Just aeratos
νομίζω το κάνουμε φουλ,πιστεύω πως δεν πάει άλλο..υπεραναλυσεις έχουν γίνει..ας ψάξει και λίγο ο κάθε ενδιαφερόμενος μην τα περιμένει όλα στο πιάτο ο καθενας με μία του ερώτηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikos chif

Active Member
Παιδιά μήπως γνωρίζετε κάποιον από το γκρουπ που να πηγαίνει Κύπρο 10 Οκτωβρίου ??? Να έχω παρέα..:-(

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
πολυ καλες οι φωτο αυτες Νικο. φαινεται το προβλημα και οντως πρεπει να το διορθωσεις..
ειχες βαλει παλαιοτερα μονο hairline και προχωρησε η αραιωση?

koumparos

Well-Known Member
Εγω δε μπορω να βρω ακρη με τις φωτο ειναι πολυ κακες απο αναλυση.Τα 2500 που θα τα βαλεις ρε συ φιλε???θα κατεβασεις hairline??

andy.k

Active member
Ρε φιλε οκ, εχεις ενα θεματακι, αλλα με αυτο το χτενισμα τι να καταλαβει καποιος? Οτι δλδ η hairline ειναι ψιλοενταξει αλλα εχει αραιωσει ακριβως απο πισω? Δεν εχω καταλαβει που θα βαλεις τα μοσχευματα. Θα βαλεις παντου για πυκνωση? Θα βαλεις hairline κ α ζωνη? Θα βαλεις κ β ζωνη? Θα κατεβασεις κ αλλο τη hairline? Φανταζομαι κατι θα ειπατε στη συναντηση. Δεν ειναι δυνατον να σου ειπαν ενα νουμερο σκετο!!!Οκ ολες οι φωτο δειχνουν το ιδιο πραγμα. Θεωρω οτι θα ενισχυσεις την υπαρχουσα hairline κ θα κινηθεις προς τα πισω μεχρι να ενωθει με τα μαμα μαλλια...Αλλα για εκει, δεδομενου οτι εχεις κ δικα σου μαλλια, δεν ειναι καπως πολλα τα 2500gts?θα τα χωρεσουν?

nikos chif

Active Member
Ρε φιλε οκ, εχεις ενα θεματακι, αλλα με αυτο το χτενισμα τι να καταλαβει καποιος? Οτι δλδ η hairline ειναι ψιλοενταξει αλλα εχει αραιωσει ακριβως απο πισω? Δεν εχω καταλαβει που θα βαλεις τα μοσχευματα. Θα βαλεις παντου για πυκνωση? Θα βαλεις hairline κ α ζωνη? Θα βαλεις κ β ζωνη? Θα κατεβασεις κ αλλο τη hairline? Φανταζομαι κατι θα ειπατε στη συναντηση. Δεν ειναι δυνατον να σου ειπαν ενα νουμερο σκετο!!!Οκ ολες οι φωτο δειχνουν το ιδιο πραγμα. Θεωρω οτι θα ενισχυσεις την υπαρχουσα hairline κ θα κινηθεις προς τα πισω μεχρι να ενωθει με τα μαμα μαλλια...Αλλα για εκει, δεδομενου οτι εχεις κ δικα σου μαλλια, δεν ειναι καπως πολλα τα 2500gts?θα τα χωρεσουν?

Καλησπέρα.
Φίλε μου, λες να ξύπνησα ένα πρωί να πηγα στον Φιουρη και στον Μιχάλη Γ και να τους είπα... Βάλτε μου 2500 grf με το ζόρι ??? Και οι δύο τόσα μου είπανε τόσα σας λέω!!! Αυτή την απορία έχω και εγώ βλέποντας άλλες μμ που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα και βάζουν 2500 grf. Δεν ξέρω τι να σας πω... Ίσως να λένε στο περίπου και να χωρέσουν 2220.
Δεν κατάλαβα τι δεν καταλαβαινεις από το χτένισμα ??? Η φωτογραφία δείχνει τα μεταμοσχευμενα μαλλιά που είναι χτενισμενα προς τα κάτω, και τα μαμά μαλλιά που είναι προς τα πάνω. Στην μέση φαίνεται καθαρά το πρόβλημα. Θέλω πυκνώσει στα μεταμοσχευμενα στην hairline και να ενωθει με τα μαμα μαλλια.

andy.k

Active member
Α
Καλησπέρα.
Φίλε μου, λες να ξύπνησα ένα πρωί να πηγα στον Φιουρη και στον Μιχάλη Γ και να τους είπα... Βάλτε μου 2500 grf με το ζόρι ??? Και οι δύο τόσα μου είπανε τόσα σας λέω!!! Αυτή την απορία έχω και εγώ βλέποντας άλλες μμ που έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα και βάζουν 2500 grf. Δεν ξέρω τι να σας πω... Ίσως να λένε στο περίπου και να χωρέσουν 2220.
Δεν κατάλαβα τι δεν καταλαβαινεις από το χτένισμα ??? Η φωτογραφία δείχνει τα μεταμοσχευμενα μαλλιά που είναι χτενισμενα προς τα κάτω, και τα μαμά μαλλιά που είναι προς τα πάνω. Στην μέση φαίνεται καθαρά το πρόβλημα. Θέλω πυκνώσει στα μεταμοσχευμενα στην hairline και να ενωθει με τα μαμα μαλλια.
Αυτο καταλαβα κ εγω απο τις φωτο ρε φιλος, απλα επειδη οπως ειπα κ παραπανω μου φανηκαν πολλα τα 2500 για εκει, ειπα μηπως θα κανεις κ πιο πισω πυκνωση η εχεις σκοπο να κατεβασεις καθολου τη hairline. Αυτο ρωτησα...οκ ξεκαθαρο πλεον, αν βαλουν εκει 2500gts και φυτρωσουν θα πιασεις τρελη πυκνοτητα...

Μπλουζα