Η πιθανή μεταμόσχευση μου στην dhi και σκέψεις

zaxosdogkanos

Active Member
χεχε μια χαρα θα τα πας αντε σου εκατσε το λαχειο!θα σε προσεξουνε πιστευω περισσοτερο και θα σε χασουμε απο το φορουμ!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
μπα να με χάσετε δύσκολο...όλο και κάτι θα βάζω στο κεφάλι μου να κρατήσω τα υπόλοιπα
οπότε εδώ θα γυρνάω

ItsAllGone

Active Member
Πολυ καλες οι φωτο σου, ελπιζω να σου βαλουν πανω απο 2500 και να μην μεινουν αυστηρα στο νουμερο γιατι πραγματικα τις χρειαζεσαι για να φαινεται πιο φυσικο.

mikegad

Well-Known Member
Το ξέρω πως χρειάζομαι παραπάνω γιαυτό θα τους πετάξω και την ιδέα για bodyfue.
Από εκεί μπορουν να πάρουν όσα θέλουνε ,αρκεί να δεχτούν βέβαια.
Πρέπει υποχρεωτικά να κρατήσω καβάτζα grafts από το κεφάλι για το μέλλον και δεν έχω πολλά

aeratos28

Just aeratos
αυστηρά στο νούμερο θα μείνουν φίλε.εδω οταν πληρώνεις μένουν αυστηρά στο νούμερο.δεν θα μείνουν τώρα?που είναι και τζάμπα??αν θες παραπάνω,περνάς από το ταμείο θα σου πουν.!
Πολυ καλες οι φωτο σου, ελπιζω να σου βαλουν πανω απο 2500 και να μην μεινουν αυστηρα στο νουμερο γιατι πραγματικα τις χρειαζεσαι για να φαινεται πιο φυσικο.

mikegad

Well-Known Member
και γω δεν νομίζω πως θα δεχτούν να βάλουν παραπάνω ,
είδικά από σώμα που σκέφτομαι και χρεώνεται και περισσότερο

aeratos28

Just aeratos
καλά αυτό εννοείται ,δεν το συζητάμε!εγώ για αυτό είπα ότι σε έβαλαν στη μικρή με τα 2500 grafts ενώ χρειαζοσουν την μεγάλη που κληρωναν..σου λέει δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θέλει και θα του προτεινουμε περισσότερα grafts για πολύ καλό αποτέλεσμα,φυσικά τα περισσότερα με δική του χρέωση..και η θα τα βαλει σου λένε τώρα μαζί με τα δωρεάν τα δικά μας,η μετά από έναν χρόνο το πολύ,τον έχουμε πελάτη.!;)

mikegad

Well-Known Member
Η δικαιολογία που μου είπαν και μπήκα στην μικρή όπως έχω αναφέρει ήταν η περιορισμένη δότρια.
Και εντάξει το ξέρω και γω ,για νοργουντ 6 πάω δεν μπορώ να ρίξω τέτοια πυκνότητα γιατι σε μερικά χρόνια το ήπια.
Απλά έπρεπε να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή να τους πω "ε βάλτε να υπόλοιπα από το σώμα" να δω τι θα απαντούσαν.
Θα το προτείνω πάντως σίγουρα στην συνάντηση που θα χω.
Αν διαβάζουν βέβαια το φόρουμ όπως έχει ειπωθεί ,θα το ξέρουν ήδη :D

aeratos28

Just aeratos
άρα mikegad με λίγα λόγια ,για να καλύψεις το πρόβλημα σου όπως πρέπει,δεν υπάρχει δυνατότητα λόγο δοτριας.στην ουσία (μισά) πράγματα θα φτιαχτούν με τα 2500 grafts έτσι δεν είναι?ποιος ο λόγος της επιλογής αυτής από την εταιρία?γιατί με μπερδεύουν λίγο όλα αυτά!όχι από εσένα,από αυτούς!γενικά έχουν ένα μυστηριο εκεί,το οποίο το έχω πει πολλές φορές και ας υποστηριζω το να κάνει κάποιος εκεί επέμβαση ..όλοι μιλάνε για grafts,αυτοί με τρίχες..πόσα grafts ρωτάς,δεν σου λένε,απαντανε με τρίχες και ότι ανάλογα τη δοτρια..οι τρίχες παραπλανούν πολύ,γιατί αν σε πλακασωσουν στα 2τριχα 3τριχα κτλ αμέσως μαζευετε ο αριθμός τριχών και σε έχουν ρίξει.!;) ειδικά αν μιλάμε για α+β ζώνες ..πρέπει να το διορθώσουν αυτό το κομμάτι,όλοι δουλεύουν αλλιώς μόνο αυτοί το κάνουν.ενημέρωσε τους και γι αυτο

mikegad

Well-Known Member
Για το πρόβλημα που έχω τώρα φαντάζομαι πως επαρκούν ,αλλά για το μέλλον το αποκλείω.Και πρέπει να σκεφτόμαστε και το μέλλον (όχι μόνο στα μαλλιά ,γενικά μιλάω).
Απο κει και πέρα αν κάνουν δώρο 2500 ,τι να κάνω;να τους αναγκάσω να βάλουν παραπάνω;αφού δωρεάν είναι και τόσα δίνουν.Δεν γίνεται να βγω και από πάνω.Αν θέλουν να χρεισιμοποιήσουν και από σώμα καλός ,αλλά δεν μπορώ να τους κατηγορήσω πως μου έβαλαν μόνο αυτά που χαρίζουν.Δηλαδή άλλοι που πληρώνουν να βάλλουν 4500-5000 σε όλο το κεφάλι παίζουν σε ποιο μεγάλες πυκνότητες;αμφιβάλω
Αυτό με τα grafts τους το έχω πεί ήδη από την πρώτη φορά που με πήραν για την ενημέρωση.
Λέω να μιλάμε για grafts να καταλαβαινόμαστε.
Νομίζω πως οι Ελληνικές κλινικές μιλάνε με τρίχες καθαρά για εντυπωσιασμό.Ακούγεται πιο ωραία ένα μεγάλο νούμερο.
Άσε που όσοι δεν έχουν ιδέα δεν ξέρουν τι είναι το graft.

FreeThinker

Well-Known Member
Αμαρτια να χεις καλη πυκνοτητα (σχετικα) στο μπιφτεκι και να τα χεις χασει απο μπροστα. εισαι κλασσικος νοργουντας 4Α νομιζω.

Στη θεση σου με αυτο το ειδος αραιωσης, η θα τα ξυριζα τελειως η θα εκανα μεταμοσχευση. δεν νομιζω να χειροτερευσεις στο μελλον, αυτοι που τα χανουν απο μπορστα εχω την εντυπωση οτι δε φτανουν norwood 6 και 7.

anywayyy good luck σε ο,τι αποφασισεις!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Η γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις σχεδον καθολου κροταφους.Αν βαλεις κι εκει θες τουλαχιστον αλλα 1000 μοσχευματα.Να περιοριστεις δλδ περιπου σε αυτο το σχεδιο.

Συνημμένα

• DSC_02398.jpg
    DSC_02398.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 86
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
αν είναι να φτιάξει αυτό το τρίγωνο ,καλύτερα όχι.θα έχει τεράστιους κροτάφους!ρε φιλε.γνώμη μου ότι είναι πολύ άσχημο κάτι τετοιο

bruno1989

Active Member
Γνώμη μου.συμφωνώ με το σχέδιο του @athenian .
Πήγαινε συντηρητικά. Μην απλωθείς γιατί αν υπάρξει μελλοντική αραίωση δεν μαζευονται με τίποτα.
Εγώ στη θέση σου αν κέρδιζα μεταμόσχευση θα τους έλεγα μαζί με τα 2500 να μου βάλουν παραπάνω έναντι αμοιβής.
Δηλαδή θα έδινα ένα χιλιάρικο και θα τους έλεγα να μου βάλουν τα ανάλογα γκραφτσ παραπάνω.
Μην σε ανησυχεί η δοτρια. Θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα από όσους έκαναν εκεί γιατί θα διαφημιστουν. Άρα θα τηρήσουν καρά γράμμα τα πάντα . Παίξε μπάλα και καλή επιτυχία.

mikegad

Well-Known Member
Αμαρτια να χεις καλη πυκνοτητα (σχετικα) στο μπιφτεκι και να τα χεις χασει απο μπροστα. εισαι κλασσικος νοργουντας 4Α νομιζω.

Στη θεση σου με αυτο το ειδος αραιωσης, η θα τα ξυριζα τελειως η θα εκανα μεταμοσχευση. δεν νομιζω να χειροτερευσεις στο μελλον, αυτοι που τα χανουν απο μπορστα εχω την εντυπωση οτι δε φτανουν norwood 6 και 7.

anywayyy good luck σε ο,τι αποφασισεις!
Μακάρι να μην προχωρήσει άλλο αλλά χλωμό το βλέπω ,μαλλον πάω για 6αρι που είναι και ο πατέρας μου

mikegad

Well-Known Member
Η γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις σχεδον καθολου κροταφους.Αν βαλεις κι εκει θες τουλαχιστον αλλα 1000 μοσχευματα.Να περιοριστεις δλδ περιπου σε αυτο το σχεδιο.
Κρόταφοι θα μείνουν σίγουρα γιατί ούτε τα μοσχεύματα φτάνουν ,αλλά έτσι και αλλιώς τους έχω χάσει πολλά πολλά χρόνια πριν και έχω συνηθίσει την εικόνα.
Οπότε η hair line μου θα είναι σίγουρα συντηρητική σχετικά αλλά δεν θα θελα να γίνει και τόσο τριγωνική που δείχνεις.Θέλω να πιστεύω πως τα 2500 θα φτάσουν ώστε να έχει κάποιο σχετικά ικανοποιητικό πλάτος

mikegad

Well-Known Member
Γνώμη μου.συμφωνώ με το σχέδιο του @athenian .
Πήγαινε συντηρητικά. Μην απλωθείς γιατί αν υπάρξει μελλοντική αραίωση δεν μαζευονται με τίποτα.
Εγώ στη θέση σου αν κέρδιζα μεταμόσχευση θα τους έλεγα μαζί με τα 2500 να μου βάλουν παραπάνω έναντι αμοιβής.
Δηλαδή θα έδινα ένα χιλιάρικο και θα τους έλεγα να μου βάλουν τα ανάλογα γκραφτσ παραπάνω.
Μην σε ανησυχεί η δοτρια. Θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα από όσους έκαναν εκεί γιατί θα διαφημιστουν. Άρα θα τηρήσουν καρά γράμμα τα πάντα . Παίξε μπάλα και καλή επιτυχία.
Εγώ λέω να τους πω να βάλουν παραπάνω απ το σώμα χωρίς αμοιβή και αν δεχτούν δέχτηκαν:D:D
Έστω και δοκιμαστικά σε συγκεκριμένα σημεία να δούμε τι ποσοστό θα φυτρώσει ,για να χω μια άποψη για το μέλλον αν χρειαστούν.
Σευχαριστώ ,να σαι καλά!!!

mikegad

Well-Known Member
αν είναι να φτιάξει αυτό το τρίγωνο ,καλύτερα όχι.θα έχει τεράστιους κροτάφους!ρε φιλε.γνώμη μου ότι είναι πολύ άσχημο κάτι τετοιο
άσχημο σε σχέση με την εικόνα που έχω τώρα δεν είναι ,αλλά συμφωνώ μαζί σου ,δεν θα την ήθελα τόσο τριγωνική

athenian

Well-Known Member
Το σκεπτικο μου είναι να κάνεις τωρα αυτό το κομμάτι και αργότερα κανείς και μια 1000 εως 1200 κροταφους και δένει κομπλέ.

piros75

Well-Known Member
Και εγώ θα συμφωνήσω πάνω-κάτω με την πρόταση του athenian. Ίσως όχι τόσο τριγωνικό, ίσως λίγο πιο στρογγυλεμένο και άρα ανοιχτό σε λίγο μεγαλύτερη έκταση, αλλά σε αυτήν την περιοχή τα 2.500 θα δείξουν φουλ και η εικόνα σου δεν θα έχει καμία σχέση με το πριν. Εύχομαι κάθε καλό αγαπητέ mikegad. Αυτό που πρέπει να τους πεις να κοιτάξουν, εφόσον γίνει, είναι ο τραυματισμός του δέρματος που έχει προκαλέσει το dermaroller και αυτό γιατί αν έχει δημιουργηθεί ουλώδης ιστός, τότε η βιοσιμώτητα των μοσχευμάτων ίσως επηρεαστεί, να το κουβεντιάσεις οπωσδήποτε αυτό το θέμα...

Μπλουζα