zaxosdogkanos
Active Member
χεχε μια χαρα θα τα πας αντε σου εκατσε το λαχειο!θα σε προσεξουνε πιστευω περισσοτερο και θα σε χασουμε απο το φορουμ!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολυ καλες οι φωτο σου, ελπιζω να σου βαλουν πανω απο 2500 και να μην μεινουν αυστηρα στο νουμερο γιατι πραγματικα τις χρειαζεσαι για να φαινεται πιο φυσικο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μακάρι να μην προχωρήσει άλλο αλλά χλωμό το βλέπω ,μαλλον πάω για 6αρι που είναι και ο πατέρας μουΑμαρτια να χεις καλη πυκνοτητα (σχετικα) στο μπιφτεκι και να τα χεις χασει απο μπροστα. εισαι κλασσικος νοργουντας 4Α νομιζω.
Στη θεση σου με αυτο το ειδος αραιωσης, η θα τα ξυριζα τελειως η θα εκανα μεταμοσχευση. δεν νομιζω να χειροτερευσεις στο μελλον, αυτοι που τα χανουν απο μπορστα εχω την εντυπωση οτι δε φτανουν norwood 6 και 7.
anywayyy good luck σε ο,τι αποφασισεις!
Κρόταφοι θα μείνουν σίγουρα γιατί ούτε τα μοσχεύματα φτάνουν ,αλλά έτσι και αλλιώς τους έχω χάσει πολλά πολλά χρόνια πριν και έχω συνηθίσει την εικόνα.Η γνωμη μου ειναι να μην πειραξεις σχεδον καθολου κροταφους.Αν βαλεις κι εκει θες τουλαχιστον αλλα 1000 μοσχευματα.Να περιοριστεις δλδ περιπου σε αυτο το σχεδιο.
Εγώ λέω να τους πω να βάλουν παραπάνω απ το σώμα χωρίς αμοιβή και αν δεχτούν δέχτηκανΓνώμη μου.συμφωνώ με το σχέδιο του @athenian .
Πήγαινε συντηρητικά. Μην απλωθείς γιατί αν υπάρξει μελλοντική αραίωση δεν μαζευονται με τίποτα.
Εγώ στη θέση σου αν κέρδιζα μεταμόσχευση θα τους έλεγα μαζί με τα 2500 να μου βάλουν παραπάνω έναντι αμοιβής.
Δηλαδή θα έδινα ένα χιλιάρικο και θα τους έλεγα να μου βάλουν τα ανάλογα γκραφτσ παραπάνω.
Μην σε ανησυχεί η δοτρια. Θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα από όσους έκαναν εκεί γιατί θα διαφημιστουν. Άρα θα τηρήσουν καρά γράμμα τα πάντα . Παίξε μπάλα και καλή επιτυχία.
άσχημο σε σχέση με την εικόνα που έχω τώρα δεν είναι ,αλλά συμφωνώ μαζί σου ,δεν θα την ήθελα τόσο τριγωνικήαν είναι να φτιάξει αυτό το τρίγωνο ,καλύτερα όχι.θα έχει τεράστιους κροτάφους!ρε φιλε.γνώμη μου ότι είναι πολύ άσχημο κάτι τετοιο