Σοβαρή σκέψη για μεταμόσχευση!

P70

Active Member
Τελικα θα δώσει κανεις τα φωτα του;
Μου εκανε θετικη εντυπωση η HDC στην Κυπρο, ομως οι τιμες τους ειναι απλησιαστες στον αριθμο γραφτ που κυνηγαω και να πω την αληθεια με χαλασε οτι ειδα αποτυχημενη επεμβαση, εδω σπο απιδι του φορουμ, δηλαδη πολυ φτωχο αποτελεσμα.
DHI απο οτι καταλαβαινω απο οσα εχω διαβασει, ο Παπανικολαου μετραει περισσοτερο;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Ο παπανικολάου ναι έχει καλό όνομα αλλά και πάλι δεν συγκρίνονται οι εδώ κλινικές με τις κυπριακές.
Είναι το οικονομικό βέβαια στην μέση οπότε σε καταλαβαίνω ,το ίδιο καίει και εμένα άλλωστε

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τελικα θα δώσει κανεις τα φωτα του;
Μου εκανε θετικη εντυπωση η HDC στην Κυπρο, ομως οι τιμες τους ειναι απλησιαστες στον αριθμο γραφτ που κυνηγαω και να πω την αληθεια με χαλασε οτι ειδα αποτυχημενη επεμβαση, εδω σπο απιδι του φορουμ, δηλαδη πολυ φτωχο αποτελεσμα.
DHI απο οτι καταλαβαινω απο οσα εχω διαβασει, ο Παπανικολαου μετραει περισσοτερο;

Δηλαδη τα αποτελεσματα απο d*i τα εχεις δει ολα επιτυχημενα και δε δισταζεις εκει?
Πανε βεκρη τοτε.

P70

Active Member
Μα δεν γινεται ο ενας να παιρνει 1 ευρω την τριχα και ο αλλος 2,5. Ειναι τεραστια διαφορα!
Δλδ εγω που θελω 5.000 τριχες (λογικα, παναθεμα με, με την DHI αντι να μιλαω Grafts μιλαω για τριχες) θα πρεπει να παρω δανειο!!!!
Τελικα αποψεις για το θεμα grafts που θα χρειαζομαι;
Επισης με φοβιζει οτι η τριχοπτωση μου, ειναι ongoing αρα δεν ξερω τι να περιμενω 2-3 χρονια μετα.
Αλλο να εχεις κανει επεμβαση εδω και να πας για μια συμπληρωματικη και αλλο να τρεχει Κυπρο παλι...

mikegad

Well-Known Member
φίλε μου έχεις μπλέξει τις τρίχες με τα grafts ,δεν είναι τόση η διαφορά.
1 graft = 2 τριχες κατα μέσο όρο
και η τιμη που λες για hdc είναι για graft

John_HDC

εαν βαλεις 2000 grafts στην κυπρο πχ 4000 τριχες περιπου=5000ευρω.
4000 τριχες dhi ενοεις =4000 ευρω?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Ίδιες δεν είναι ,αλλά αν σου χουν δώσει τέτοια τιμή από dhi η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο νομίζεις.
Δες πόσα grafts περίπου θες και υπολόγισε πόση είναι η διαφορά.

John_HDC

και τα δυο μαζι θες 3000 grafts πιστευω αλλα αν θες να κανεις πρωτα την hairline εφοσον δε εχεις χρηματα,και κροουν αφηνεις για αργοτερα.Αν μπορουσες να ξαναβαλεις πιο καθαρε φωτεινες φωτο θα ηταν καλυτερα.
Τα 1000 ευρω διαφορα και για μενα που δεν τα εχω ειναι ποσο αλλα 5000-4000 δεν ειναι μεγαλη διαφορα στο να μειωσεις το καθε ρισκο.Φιλικα παντα ετσι.
Μην εκνευριζεσαι μαυτα που σε λεω αλλα θελεις γνωμες και οταν βλεπω οτι κολας στα 1000 ευρω διαφορα για να ρισκαρεις τι να σε πω.Ειναι και ο γεωργιου στην μεση ισως σε κανε καλυτερη τιμη,ειναι και ο βεκρης κτλ.κτλ.Εισαι χρονια μελος εδω μεσα και πιστευω εχεις την κριση.
ΕΓω βαρεθηκα να βοηθαω εδω μεσα και να με βλεπουν ατομα γιατι μονο το μπελα μου βρισκω στην τελικη,αυτο καταλαβα στα τοσα χρονια που γραφω.

mikegad

Well-Known Member
Πάντως η τιμή που δίνουν από την dhi είναι κατά τη γνώμη μου εκτός τόπου και χρόνου.Αν το παίξεις γνώστης σίγουρα θα την ρίξουν.
Ειδικά τώρα που έχουν και ισχυρό ανταγωνισμό από τον Βέκρη ,και ο οποίος έχει δώσει τιμές ανα graft κάτω του ευρώ.
Είναι ρίσκο βέβαια γιατί έχει ελάχιστο feedback αλλά η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια

P70

Active Member
και τα δυο μαζι θες 3000 grafts πιστευω αλλα αν θες να κανεις πρωτα την hairline εφοσον δε εχεις χρηματα,και κροουν αφηνεις για αργοτερα.Αν μπορουσες να ξαναβαλεις πιο καθαρε φωτεινες φωτο θα ηταν καλυτερα.
Τα 1000 ευρω διαφορα και για μενα που δεν τα εχω ειναι ποσο αλλα 5000-4000 δεν ειναι μεγαλη διαφορα στο να μειωσεις το καθε ρισκο.Φιλικα παντα ετσι.
Μην εκνευριζεσαι μαυτα που σε λεω αλλα θελεις γνωμες και οταν βλεπω οτι κολας στα 1000 ευρω διαφορα για να ρισκαρεις τι να σε πω.Ειναι και ο γεωργιου στην μεση ισως σε κανε καλυτερη τιμη,ειναι και ο βεκρης κτλ.κτλ.Εισαι χρονια μελος εδω μεσα και πιστευω εχεις την κριση.
ΕΓω βαρεθηκα να βοηθαω εδω μεσα και να με βλεπουν ατομα γιατι μονο το μπελα μου βρισκω στην τελικη,αυτο καταλαβα στα τοσα χρονια που γραφω.

Δεν εκνευρίστηκα προς Θεού και τωρα βλεπω οτι η DHI μιλαει με τριχες και οχι grafts και ετσι απο οτι καταλαβαινω η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη. Τα 1000 ευρω σε μια επεμβαση που ευελπιστω να μην ξανακανω αλλη παρομοια, δεν ειναι θεμα. Απο αποτελεσματα αν ελεγες HDC vs DHI με 1000 ευρω διαφορα, δεν το συζηταω καν, παω Κυπρο.
Ο Γεωργιου πως να βοηθησει σε καλυτερη τιμη;
Οι φωτο, τι να βγαλω παραπανω, νομιζω τερμα καθαρες ειναι.

Πάντως η τιμή που δίνουν από την dhi είναι κατά τη γνώμη μου εκτός τόπου και χρόνου.Αν το παίξεις γνώστης σίγουρα θα την ρίξουν.
Ειδικά τώρα που έχουν και ισχυρό ανταγωνισμό από τον Βέκρη ,και ο οποίος έχει δώσει τιμές ανα graft κάτω του ευρώ.
Είναι ρίσκο βέβαια γιατί έχει ελάχιστο feedback αλλά η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια

Η DHI φιλε μου, δεν ριχνει ουτε ευρω την τιμη ΟΥΤΕ σε περιπτωση που πληρωθουν ολα cash.
Κοινως για να στο πω απλα, με τιποτα δεν πεφτουν!

dimitris50423

Well-Known Member
σε μια συνεδρια κανεις και μπροστα και πισω βεκρη. εχεις και αυτη την επιλογη ρωτησε τους

P70

Active Member
σε μια συνεδρια κανεις και μπροστα και πισω βεκρη. εχεις και αυτη την επιλογη ρωτησε τους

Ουτε που εχω ασχοληθει με αυτη την επιλογη, εχει καλα αποτελεσματα αυτος;

Edit: Τωρα ειδα οτι εχεις κανει εσυ εκει, καλο αποτελεσμα και καλα λεφτα. Το hairline ισως το προδιδει λιγο αλλα γενικα καλο αποτελεσμα. Λες να αξιζει μια επισκεψη;

Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
εγω μολις εκλεισα 1 χρονο απο τη μμ μου. ολοκληρωθηκε το αποτελεσμα. εβαλα 2300 γκραφτς συνολο 5200 τριχες και πληρωσα 3000ε. πηγα εκει γιατι ειδα γνωστο μου που εκανε και επισης μπορουσα να κανω μονο μια συνεδρια και ηθελα να μεταφερθουν οσο το δυνατον περισσοτερα τριχοθυλακια. μεχρι τωρα απο οτι εχω δει τα παει πολυ καλα στη φυτρωση.
για το αν αξιζει να κανεις επισκεψη θα εχεις πιο ολοκληρωμενη εικονα για τις επιλογες σου.
για την αραιωση που βλεπω εγω υπολογιζω οτι αν βαλεις γυρω στα 2500 μοσχευματα και μπροστα και πισω που θα σου δωσουν περιπου 5500 τριχες (στο περιπου) με καλη φυτρωση θα εισαι ικανοποιημενος.

Μπλουζα