και τα δυο μαζι θες 3000 grafts πιστευω αλλα αν θες να κανεις πρωτα την hairline εφοσον δε εχεις χρηματα,και κροουν αφηνεις για αργοτερα.Αν μπορουσες να ξαναβαλεις πιο καθαρε φωτεινες φωτο θα ηταν καλυτερα.
Τα 1000 ευρω διαφορα και για μενα που δεν τα εχω ειναι ποσο αλλα 5000-4000 δεν ειναι μεγαλη διαφορα στο να μειωσεις το καθε ρισκο.Φιλικα παντα ετσι.
Μην εκνευριζεσαι μαυτα που σε λεω αλλα θελεις γνωμες και οταν βλεπω οτι κολας στα 1000 ευρω διαφορα για να ρισκαρεις τι να σε πω.Ειναι και ο γεωργιου στην μεση ισως σε κανε καλυτερη τιμη,ειναι και ο βεκρης κτλ.κτλ.Εισαι χρονια μελος εδω μεσα και πιστευω εχεις την κριση.
ΕΓω βαρεθηκα να βοηθαω εδω μεσα και να με βλεπουν ατομα γιατι μονο το μπελα μου βρισκω στην τελικη,αυτο καταλαβα στα τοσα χρονια που γραφω.
Δεν εκνευρίστηκα προς Θεού και τωρα βλεπω οτι η DHI μιλαει με τριχες και οχι grafts και ετσι απο οτι καταλαβαινω η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη. Τα 1000 ευρω σε μια επεμβαση που ευελπιστω να μην ξανακανω αλλη παρομοια, δεν ειναι θεμα. Απο αποτελεσματα αν ελεγες HDC vs DHI με 1000 ευρω διαφορα, δεν το συζηταω καν, παω Κυπρο.
Ο Γεωργιου πως να βοηθησει σε καλυτερη τιμη;
Οι φωτο, τι να βγαλω παραπανω, νομιζω τερμα καθαρες ειναι.
Πάντως η τιμή που δίνουν από την dhi είναι κατά τη γνώμη μου εκτός τόπου και χρόνου.Αν το παίξεις γνώστης σίγουρα θα την ρίξουν.
Ειδικά τώρα που έχουν και ισχυρό ανταγωνισμό από τον Βέκρη ,και ο οποίος έχει δώσει τιμές ανα graft κάτω του ευρώ.
Είναι ρίσκο βέβαια γιατί έχει ελάχιστο feedback αλλά η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια
Η DHI φιλε μου, δεν ριχνει ουτε ευρω την τιμη ΟΥΤΕ σε περιπτωση που πληρωθουν ολα cash.
Κοινως για να στο πω απλα, με τιποτα δεν πεφτουν!