Νέα μεταμόσχευση αλλά πού?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι για να βγαλει κανεις συμπερασματα θελει οντως πολυ διαβασμα στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων.....
Εισαι μελος απο το 2009 λογικα κατι θα χεις διαβασει τοσα χρονια.
Ισως γιαυτο να μην απαντουν πολλοι γιατι τα χουμε πει χιλιαδες φορες.

P70

Active Member
Ναι για να βγαλει κανεις συμπερασματα θελει οντως πολυ διαβασμα στις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων.....
Εισαι μελος απο το 2009 λογικα κατι θα χεις διαβασει τοσα χρονια.
Ισως γιαυτο να μην απαντουν πολλοι γιατι τα χουμε πει χιλιαδες φορες.

Εχω διαβασει αλλα ειναι παλιες. Σε ολες τις νεες θεωρειται τετριμενο οποτε δεν τα λετε... ε τι να κανω; Εκτος αν ολες οι εταιριες επι 5 χρονια ειναι τα ιδια σε ποιοτητα και αποτελεσμα και δεν εχει αλλαξει τιποτα.

geok

Member
Καλησπέρα, αν & Λόγω εμπειρίας των περισσότερων περίμενα περισσότερη βοήθεια.
Τέλος πάντων ας γράψω για την εξέλιξη.
Λοιπόν έκανα συνάντηση στην κλινική του βεκρη.
Να υπενθυμίσω ότι είμαι μεταξύ hdc & βεκρη για νέα μμ για hairline & β ζώνη.
Εαν & δεν με εντυπωσιάζει ,το αντίθετο η κλινική είναι κυριλέ με κρυφούς φωτισμούς & φρου-φρου.
Μπαίνω μέσα, κόσμος ανάμεικτος, πολλές νέες κοπέλες & κάνα 2 που μου φάνηκαν ότι είχαν κάνει μμ.
Δουλεύουν πολλές κοπέλες η κάθε μία στην ειδικότητα της .
Όλες τούμπανα ψηλές αδύνατες με κάτι μίνι & το λιγότερο 12 ποντάρισμα.
Με χάλασε λίγο γιατί θα ήθελα να βλέπω γιατρούς, για μάτι βέβαια ήταν μια χαρά.
Η κοπέλα που μίλησα ήταν η εξαίρεση μάλλον γιατί ήταν μαμά & ήταν φυσιολογικά ντυμένη.
Ρώτησα σχεδόν τα πάντα.
Λοιπόν με χαλάει & το είπα κιόλας η αοριστια. Δηλαδή δεν ξέρουν πόσα graft θα βάλουν αλλά ότι θα πυκνωσουν Full την hairline & β ζώνη.
Μου είπαν ότι θα χρειαστούν περίπου 2500 ισσως & περισσότερα αλλά δεν υπάρχει συμφωνία με το graft γιατί είναι εύκολο να κοροϊδέψουν τον πελάτη όσοι το κάνουν.
Τιμή 3600 ανά ημέρα & 3000 εάν επιλέξουν ημερομηνία κενή.
Δηλαδή εάν βάλουν 2000 graft θα πληρώσω 3000 εάν βάλουν 2500 πάλι 3000 .
Τιμή ανά συνέδρια.
Ζήτησα να είναι παρών ο βεκρης & μου είπε πάντα ελέγχει την διαδικασία σε όλα τα βήματα.
Είπα ότι θέλω να είναι παρών στην κλινική όταν κάνω & όχι να είναι τίποτα διακοπές.
Ξέρουν τις ημερομηνίες που λείπει .
Μιλήσαμε αρκετά, για τον τροπο βγαλσιμο του graft για την διαδικασία πριν & μετά.
Αρκετά έγραψα για δώστε τα φώτα σας

geok

Member
Τον είδα & λίγο τον βεκρη, απλά πήγαινε στα περιστατικά.
Είπαν ότι είχαν 7 μμ .Είναι δυνατόν ?
Επίσης ότι ο τρόπος που βγαίνει το graft δεν δημιουργεί προβλήματα στην δοτρια. Το αντίθετο νόμιζα.
Επίσης μου πρότεινε για Γ ζώνη & πίσω δηλαδή 2 συνεδρίες με πάνω από 4000+ graft.
Τιμή 6000
Είχα διαβάσει ότι είναι ισχυρό σοκ για να μπουν τόσα πολλά λόγω αιματωσης.
Καλυτερα σπαστά.
Όχι μου λέει το αντίθετο ισχύει. Εσείς τι λέτε?

dimitris50423

Well-Known Member
Τον είδα & λίγο τον βεκρη, απλά πήγαινε στα περιστατικά.
Είπαν ότι είχαν 7 μμ .Είναι δυνατόν ?
Επίσης ότι ο τρόπος που βγαίνει το graft δεν δημιουργεί προβλήματα στην δοτρια. Το αντίθετο νόμιζα.
Επίσης μου πρότεινε για Γ ζώνη & πίσω δηλαδή 2 συνεδρίες με πάνω από 4000+ graft.
Τιμή 6000
Είχα διαβάσει ότι είναι ισχυρό σοκ για να μπουν τόσα πολλά λόγω αιματωσης.
Καλυτερα σπαστά.
Όχι μου λέει το αντίθετο ισχύει. Εσείς τι λέτε?

geok να σου απαντησω σε καποια πραγματα μιας και εκανα εκει και εγω. για τα μοσχευματα οντως δεν λενε ποσα. βγαζουν οσο περισσοτερα μπορουν για να καλυψουν την περιοχη που χρειαζεται να καλυφθει παντα μεχρι τωρα πανω απο 2200.
Σε εμενα βγαλανε 2300 στον bruno 2500 αν θυμαμαι καλα ανα συνεδρια μιλαμε παντα.
για τις 7 μμ που σου ειπαν ναι ειναι δυνατον γιατι εχουν πολυ κοσμο απο το εξωτερικο. εγω τη μερα που εκανα ειχε και 2 ξενους ενα Δανο και εναν απο μια αραβικη χωρα. επισης εχει πολλους ιταλους που τους βλεπω στο facebook. και τα υπολοιπα παιδια ειχαν αναφερει στις δικες τους μμ οτι ειχε και ξενους που εκαναν την ιδια μερα.
για διπλη συνεδρια δες τις φωτο απο το πιλοτακι που εκανε διπλη συνεδρια με 5000 μοσχευματα. μεχρι τις τελευταιες φωτο παει πολυ καλα.
τελος το γκραφτ που βγαινει απο τη δοτρια δε δημιουργει προβλημα απλα πλεον παυει να υπαρχει γιατι μεταφερεται μπροστα. ελπιζω να σε καλυψα.

geok

Member
Ευχαριστώ Δημήτρη, άρα δεν ισχύει ότι είναι σοκ να μπουλντόζα 4000+ graft ?
Ναι μου εξήγησαν ότι ότι θα πάρουν από πίσω & από το πλάι για τις 2 συνεδρίες.
Απλά είχα διαβάσει ότι είναι καλύτερα να σπάσουν σε απόσταση οι μμ .
Μου πρότεινε το αντίθετο. Μπορεί να ισχύει αλλά μπορεί να το κάνει για οικονομικούς λόγους.
Έχω διαβάσει για μη Καλή εξαγωγή, εσένα πως είναι?

dimitris50423

Well-Known Member
geok οι αποψεις διίστανται. αλλοι το κανουν με τη μια οπως το πιλοτακι και αλλοι επιλεγουν να το κανουν σπαστα οπως ο piros στην dhi. αυτο ειναι καθαρα δικη σου επιλογη.
για την εξαγωγη εμενα εχει κλεισει εντελως και δε φαινεται τιποτα με μαλλι 1 ποντο που εχω τωρα. εχω βαλει και φωτο στο θεμα μου για τη δοτρια παλαιοτερα.
καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις. ;)

sven

Active Member
Αν κάνει ο βεκρής και 7 μμ ταυτοχρονα , τότε ο γιατρος απλα θα πηγάινει απο το ένα δωμάτιο στο άλλο και απλά θα επιβλέπει.
Όλο το τεαμ παίζει ρόλο να είναι καλό αλλα όταν ο γιατρος είναι περαστικός και βασίζεσε μόνο στους βοηθους του για την επιτυχία της μμ. Αυτο δεν εμπνέει σιγουρία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikegad

Well-Known Member
Mέχρι 3 ταυτόχρονα είχαμε ακούσει ως τώρα...
Αν κάνει 7 ταυτόχρονα βγάζει πιο πολλά και από τον Lorenzo.
Ούτε οι τούρκικες που παίζουν στις μισές τιμές δεν έχουν τόσους τη μέρα
χοντρό μεροκάματο

piros75

Well-Known Member
Τι λες ρε παιδί μου!!! έχει 7 αίθουσες χειρουργείου ο Βεκρής και άρα 7 γιατρούς και 14 νοσηλευτές ή τεχνικούς να δουλεύουν φουλ;; Πάντως όταν πήγα εγώ δεν μου φάνηκε να έχει τόσο μεγάλο χώρο. Τι να πω. Όσο για τις σπαστές συνεδρίες, σου απάντησε ο Δημήτρης. Κατά την άποψή μου καλύτερα σε δύο φορές παρά σε μία, όχι μόνο για το σοκ και την αιμμάτωση, αλλά για να δεις τι έγινε στην πρώτη και αναλόγως να δράσεις στη δεύτερη. Δες και τον Cvial τώρα, που θα ξαναπάει στον Λορεντζο και δεύτερη και πιθανά θα γεμίσει και κάποια κενά από την πρώτη.

John_HDC

7 ειναι παρα πολλες σε μια μερα.Ακομη και να τις κανει δε το βλεπω σωστο το βλεπω αερα πατερα βαρατε μακεδονομαχοι!!!

John_HDC

Tελικα ο Βεκρης κανει μεταμοσχευση ρε παιδια ναι η οχι?
Στο τελος ουτε αυτον θα εμπιστευεσαι γιατι θα εχει ξεχασει και την δουλεια του αν δεν κανει τπτ και δεν θα εξελισεται ετσι.
Το χερι θελει καθημερινος εξασκηση να γινεσαι καλυτερος.

RQC

New Member
Για τον Αναστασάκη τι γνωμη έχετε; υπάρχει κάποιος που να τον έχει επισκεφτεί;

John_HDC

Για τον Αναστασάκη τι γνωμη έχετε; υπάρχει κάποιος που να τον έχει επισκεφτεί;
Μαρεσει που εχει σε βιντεακια ερωτησεις-απαντησεις,Εχει ενημερωμενη σελιδα.
Κατα ταλλα δε ξερω τι γινεται.

RQC

New Member
Ναι συμφωνώ σε αυτό. Εχει μακράν το καλύτερο σαιτ. Επίσης έχει κάνει και ο ίδιος μεταμόσχευση απ' ότι έχω βρει.

John_HDC

Ειναι ωραιος τυπακος αλλα δεν αρκει μονο αυτο.

• Like
Reactions: RQC

mikegad

Well-Known Member
Tελικα ο Βεκρης κανει μεταμοσχευση ρε παιδια ναι η οχι?
Στο τελος ουτε αυτον θα εμπιστευεσαι γιατι θα εχει ξεχασει και την δουλεια του αν δεν κανει τπτ και δεν θα εξελισεται ετσι.
Το χερι θελει καθημερινος εξασκηση να γινεσαι καλυτερος.
Έχει αναφερθεί παλιότερα πως κάνει αλλά θέλει παραπάνω χρήμα.Πολύ κακός κατά τι γνώμη μου ,αφού είναι σαν να σου λέει έμμεσα πως οι κοπέλες είναι χειρότερες.
Τώρα πλέον βέβαια με 7 τη μέρα δεν ξέρω αν ασχολείται .Πιθανόν να την έχει δει κάπως ντίβα
Σαυτό που λες πάντως έχει δίκιο ,δεν εξελίσσεσαι έτσι.
Στο τέλος αν πάνε καλά θα φύγουν οι κοπέλες να ανοίξουν καμιά κλινική μόνες τους να χεστούν αυτές στο χρήμα...και θα ψάχνεται

Μπλουζα