Tasmania, fue, 3100 grafts, 26-27/10/2015

danceworld_2001

Well-Known Member
Ακη δεν αναφερόταν σε εσένα το ποστ του ταζ, είσαι παλαιό μέλος και ειλικρινές. Τον τελευταίο καιρό δυστυχώς, υπάρχει ενα δυνατό μπάσιμο απο ασθενείς του Βεκρή, μια συντονισμένη καμπάνια, μια προσπάθεια να προβληθεί ο γιατρός στο φόρουμ, και λεω δυστυχώς, γιατι γίνεται με άκομψα μέσα. Αναρωτιέμαι, τους αφήνει όλους κοψοχρονιά την τιμή με όρο να ξημεροβραδιάζονται στο φόρουμ, ή ειναι κερασμένος ο Β γύρος? Όλοι θα κριθούν εκ τους αποτελέσματος και εφόσον δώσουνε επαρκές feedback. Αν ο τύπος αξίζει, θα τον δεχτεί η κοινότητα με ενθουσιασμό, η εμπιστοσύνη όμως θα πρέπει να κερδηθεί τίμια και σωστά. Σε μια πρώτη εικόνα δείχνει ο συγκεκριμένος μια τίμια επιλογή με δυνατή φύτρωση και χαμηλό κόστος. Απο την άλλη μεριά, δεν μπορώ να κρίνω ορθώς τις πυκνότητες, και βλέπω κάκιστη διαχείριση δότριας. Εγώ έχω αποκομίσει την εντύπωση πως μπαίνουν άτομα με μηδέν γνώσεις και προιστορία στο φόρουμ και αλλοιώνουν καταστάσεις, στήνουν πανυγηράκι με τους ομοϊδεάτες τους στα κοινά τους νήματα και παράλληλα περιπλέκουν καταστάσεις σε νήματα άλλων. Στο θέμα μας πάλι, φίλε ταζ οι εικόνες μιλούν περισσότερα απο τα γραπτά, και ασχέτως τεχνικών αναλύσεων, πας για ενα ωραίο αποτέλεσμα που ελπίζω να σε ευχαριστήσει εσένα κυρίως σύμφωνα με τις δικές σου απαιτήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Λοιπον, οπως ειχα υποσχεθει, ανεβαζω φωτο σε εξωτερικες συνθηκες κοντινες 10-20cm με στεγνο και βρεγμενο μαλλι...αρχικα εβγαλα μονο με στεγνο μαλλι αλλα οταν τις ειδα στο pc θεωρησα οτι μπορει καποιος να υποθεσει οτι χρησιμοποιησα καραφλοσκονη ετσι εβγαλα και με βρεγμενο στις ιδιες συνθηκες... μια απο αυτες με στεγνο το μαλλι ειναι χτενισμενο. Εαν δεν ικανοποιουν καποιο μελος μπορει να μου ζητησει επιπροσθετες.

Συνημμένα

• DSC05703.JPG
    DSC05703.JPG
    167.1 KB · Προβολές: 399
  • DSC05705.JPG
    DSC05705.JPG
    307.2 KB · Προβολές: 400
  • DSC05707.JPG
    DSC05707.JPG
    242.5 KB · Προβολές: 396
  • DSC05710.JPG
    DSC05710.JPG
    286.2 KB · Προβολές: 392
  • DSC05711.JPG
    DSC05711.JPG
    457.8 KB · Προβολές: 410

aeratos28

Just aeratos
tasmania καλές είναι οι φωτό.ωραία σε πάει.μία ερώτηση έχω μόνο..έχεις πει ότι έχει δουλέψει και 75 grafts ανά τετρ.εκατοστό..σε ποια σημεία είναι?

Tasmania

Active Member
πυκνοτητες που εγιναν: 70-75grafts/1cm2 hairline, πίσω από αυτήν 50-55grafts/1cm2 και πιο πίσω 40-45grafts/1cm2
Mε μετρημενο εμβαδον 68cm2 στη ληπτρια της μ/μ,ειχα ηδη περιπου 800-1000 γραφτς μαμισια, τοποθετηθηκαν αλλα 3117 grafts απο δοτρια, με μεσο ορο τοποθετησης => 3117/68=48,77grafts/cm2.

mikegad

Well-Known Member
Τι γίνετε με την πάρτη σου ρε Tasmania...τρομερή αλλαγή και έχεις και δρόμο ακόμα

Tasmania

Active Member
Τι γίνετε με την πάρτη σου ρε Tasmania...τρομερή αλλαγή και έχεις και δρόμο ακόμα

σε συγκριση με πως ημουν πριν ουτε εγω δεν το πιστευω ακομη... θα περασει αρκετος καιρος μεχρι να το πιστεψω...λιγο ακομη να δεσει το γλυκο mikegad... θεωρω οτι στο 6μηνο θα μπορεσουν να εξαχθουν οχι τα τελικα συμπερασματα, αλλα πολυ πιο σαφη ως προς το τελικο αποτελεσμα...

danceworld_2001

Well-Known Member
Αυτες λεγονται φωτογραφιες. Αυτο λεγεται πυκνοτητα. Πας κοφτες, θες σωνει και καλα να σουβλησεις με κοτσιδα!!! Καθε βδομαδα που περναει σεληνιαζεσαι!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Tα σπας μιλαμε αντε γεια!!!! και ειναι και νωρις ακομη απιστευτο αποτελεσμα!!!

Tasmania

Active Member
Ευχαριστω παιδια μακαρι να συνεχισει οπως παει και να εχω αποτελεσμα φυσιολογικο και καλο οπως του John, Dance και πολλων αλλων παιδιων εδω στο φορουμ... θα ριξω και ενα κουρεματακι σε 1 εβδομαδα και θα ανεβασω για το 5μηνο που κλεινω...

aeratos28

Just aeratos
όντως δείχνει να πηγαίνει παρα πολύ καλά και σίγουρα θα πάει ακόμα καλύτερα γιατί είναι πολύ νωρίς..και αλήθεια το εύχομαι.πραγματικά αυτός ο doc είναι η του ύψους ή του βάθους..αν δεν πάει καλά,είναι μηδενικό το αποτέλεσμα όπως μερικών παιδιών.αν πάει σωστά το θέμα βγάζει πραγματικά απίστευτο αποτέλεσμα.εμένα προσωπικά με έχει προβληματίσει παρά πολύ σε αυτό το θέμα.ένα άλλο που θέλω να ρωτησω χωρίς να το λέω περίεργα η ότι άλλο..ρε παιδιά λέτε για τις φωτό ,αυτές είναι φωτο κτλ..δηλαδή τι διαφορά έχουν από τις φωτό του δημητρη50423??γιατί το αυτές λέγονται φωτογραφίες στον μόνο που νομίζω ότι πρέπει να το πούμε είναι στον cvial.ειδικά τις τελευταίες που είναι στον ήλιο με κάμερες υψηλής ανάλυσης κτλ

Tasmania

Active Member
Ο CVIAL εχει ανεβασει by far τις πιο καθαρες,κοντινες και τελειες φωτο (σεμιναριακες για το φορουμ)... δυστυχως αυτη την φωτογραφικη μηχανη εχω φιλε αερατε οπου προσπαθω να εκθεσω το αποτελεσμα σε δυσμενεις συνθηκες ... υπαρχουν και πιο δυσμενεις ? Βεβαιως υπαρχουν, και θα ανεβασω και στην πορεια και θα παω και σε photo studio για φουλ αναλυση και κοντινες... πχ σε αυτη μου την προσπαθεια εβγαλα σε εξωτερικες συνθηκες και με στενγα & βρεγμενα σε αποσταση 10-20cm χωρις φλας, για προσπαθεια αποδοσης οσο το δυνατον πιο καλης λεπτομερειας αναλυσης, καθως οταν εβγαζα με φλας δεν φαινοταν καθαρη σε τοσο κοντινη αποσταση... τωρα για τα υπολοιπα μπορουν να πουν τη γνωμη τους οι αμεσα ενδιαφερομενοι φιλοι dance&δημητρης ... γενικοτερα ενα δικο μου σχολιο, που το εχω ξαναπει, καλα αποτελεσματα απο πυκνοτητα οπως αυτα του dance & δημητρη, αξιζουν προβολη σε κοντινη εστιαση, απο διαφορες γωνιες, σε δυνατους φωτισμους σπιτιου ή σε εξωτερικες συνθηκες ,βρεγμενα&στεγνα... οτιδηποτε αλλο αδικα το ιδιο το αποτελεσμα.... αυτα που λες για το ιατρο, δεν προκειται να κανω το δικηγορο κανενος, ουτε με εχει και περισσοτερο δεν τον εχω αναγκη για να υπερασπιστω το αντιθετο απο αυτο που λες, υπαρχουν στο φορουμ και στο site του περιστατικα, ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
tasmania φίλε δεν είπα να βάλεις καλύτερες φωτό..προς θεού.μία χαρά είναι αυτές που έχεις βάλει.απλά λέω ότι για τις φωτό του δημητρη που έχει γίνει ντόρος ότι δεν είναι καλές κτλ,δεν έχουν διαφορά από τις δικές σου..και οι 2 έχετε πολύ καλές φωτό..και δεν χρειάζεται να πας σε studio ρε man.!μην τρελενεσαι..όσο για τον γιατρό,εγώ γνώμη δική μου είπα,πως μου φαίνεται εμένα..αν πάνε οκ όλα,βγάζει αποτέλεσμα σαν να μην σου έφυγαν ποτέ σου τα μαλλιά..αν όχι όμως μηδενικές διαφορες..

Tasmania

Active Member
μα δεν ειπα οτι μου ειπες να βαλω πιο καλες... νιωθω προσωπικα την υποχρεωση να ανεβασω πιο καλες και φωτο με φουλ αναλυση απο photo studio.... σου ειπα για τη συγκριση πχ των φωτο που ανεβασα ή ανεβαζω σε σχεση με του φιλου Δημητρη δεν προκειται να την κανω, και να αναφερθω αν εχουν ή οχι διαφορες... οτι βλεπεις βλεπω βλεπουμε...

Δημητρης38

Active Member
Taz εαν θελεις βαλε και φωτογραφιες πριν την επεμβαση που εκανες για τις απαραιτητες συγκρισεις.
Η παρουσιαση σου, εαν δεν κανω λαθος, ξεκινησε με φωτογραφιες απο το 2μηνο μετα την επεμβαση.
Και στο 2μηνο (που οπως ολοι γνωριζουμε ειναι η ποιο αχαρη περιοδος), στις φωτογραφιες στην 1η σελιδα φαινεται να εχεις αρκετα μαλλια.

Tasmania

Active Member
@Δημητρης38 Οπως εχω πει στην 1η σελιδα του νηματος μου, δεν εχω αλλες προεγχειρητικες φωτο πριν,καθως ημουν χρηστης τοπικ και οτι φωτο εχω στο κινητο,λαπτοπ ειναι με τοπικ.... οι 3 παρακατω φωτο ειναι πριν το χειρουργειο με επαγγελματικη φωτογραφικη μηχανη, ελπιζω να σε καλυπτουν.

Συνημμένα

• DSCN5719.jpg
    DSCN5719.jpg
    292.9 KB · Προβολές: 340
  • DSCN5721.jpg
    DSCN5721.jpg
    296 KB · Προβολές: 347
  • DSCN5723.jpg
    DSCN5723.jpg
    313.1 KB · Προβολές: 330

zotrix

Active Member
πολύ καλό αποτέλεσμα με φυσική hairline. Πέραν τούτου το πιάσατε το υπονοούμενο κάποιων (από την γνωστή τριάδα) να τρωθεί η επιτυχία του αποτελέσματος με νύξεις για χρήση φίνας κλπ; Βγαινω εκτός θέματος, αλλά αν δεν κάνει κάτι ο @CVIAL για αυτά τα τσιράκια, σε έναν χρόνο από σήμερα θα είναι μια ντουζίνα από δαύτους εδώ μέσα να αλληλοσυγχαίρονται στα δικά τους νήματα και να αφήνουν υπονοούμενα στα νήματα άλλων.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@zotrix, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας είναι ελεύθερος εντός του κανονιστικού πλαισιού που διέπει το φόρουμ να εκφράζει τις απόψεις του. Δεν πρόκειται να κάνω κάτι παραπάνω απο αυτό σαν Mod. Σαν cvial θα εκφράζω την άποψη μου σύμφωνα με αυτά που πίστευα και φυσικά εξακολουθώ να πιστεύω.

Sent from my iPhone using Tapatalk

leas

Well-Known Member
@Δημητρης38 Οπως εχω πει στην 1η σελιδα του νηματος μου, δεν εχω αλλες προεγχειρητικες φωτο πριν,καθως ημουν χρηστης τοπικ και οτι φωτο εχω στο κινητο,λαπτοπ ειναι με τοπικ.... οι 3 παρακατω φωτο ειναι πριν το χειρουργειο με επαγγελματικη φωτογραφικη μηχανη, ελπιζω να σε καλυπτουν.
Πολύ μεγάλη η αλλαγή φίλε tas.. Και ακόμη έχεις και δρόμο. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι πόσο κοντά μπορείς να κουρέψεις την δότρια περιοχή χωρίς να φαίνεται κάτι; Και άν πχ τα ξυρίσεις με την κουρευτική μηχανή θα φαίνονται αρκετά αυτα τα λεγόμενα white dots;

Μπλουζα