Bruno1989, fue, 2500 grafts, 7/3/2016

Stripar

Established Member
Επειδή το παλικάρι ανοίγει σιγά - σιγά και στις γέφυρες (όπως είχα γράψει) του βάλανε και κάποια grafts διάσπαρτα εκεί.
Τώρα άν εξυπηρετεί κάτι τόσο διάσπαρτα που τα βάλανε , σίγουρα όχι!.
Μάλλον για το ξεκάρφωμα έγινε ότι έγινε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
Είμαι στην κλινικη 2500 μπήκαν τελικά δικό μου το λάθος λόγω κούρασης. Περιμένω να μου στείλουν τις φωτογραφίες.

Tasmania

Active Member
@bruno1989 φιλος καμια κριτικη δεν σου εξασκησα (μιλω για εμενα προς εσενα)..την προσωπικη αποψη μου ειπα για τον αριθμο των γραφτς και την προσεγγιση στην περιπτωση σου..απο εκει και περα , καλη επιτυχια και καλη φυτρωση... οπως ειπα χθες, σε νεα νηματα συμβουλών-καθοδηγήσεων δεν θα ξαναγραψω.... ο καθενας ας κανει οτι θελει και με τα λεφτα και με τα μαλλια του... δοξασι ο θεος εχει αρκετο υλικο προς αναγνωση και γνωση το φορουμ..

akishellas3

Well-Known Member
Να μαι κ εγω :D ,2500γκραφτς ,η τιμη τα σπαει ... καλο αποτελεσμα να εχεις φιλε κ ολα να πανε καλα ,εγω τελικα αν κ χρονια εδω με αλλες μεθοδους το ειχα παλεψει παλιοτερα με αλλες μεθοδους περα της μμ κ επειτα το αφησα κ πλεον λογο ηλικιας ειπα να κανω την μμ κ εγω στον β...ρη την προηγουμενη βδομαδα ,φυσικα οπως διαπιστωσαν τα υπολοιπα παιδια εδω μπηκα εντελως αδιαβαστος οσο αφορα το θεμα της μεταμοσχευσης σκεπτομενος πιο πολυ καποιες φωτο αλλων παιδιων κ πως επισης δουλεια τους ειναι ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...κ δεν κοιταζουν μονο να περνουν πελατες κ κ να κανουν οτι να ναι δουλεια διοτι απλα δεν τους συμφερει διοτι πλεον το ιντερνετ διαφημιζει ειτε προς το καλο ειτε προς το κακο αλλωστε θελουν να κερδισουν κ αλλους πελατες μιας που κανουν καλες τιμες για τα δεδομενα των ελληνων ,οποτε θα δειξει .
Οι ερωτησεις μου ποια κοπελα σου εκανε την μμ ? ο Βεκρης ερχοταν που κ που ? την Hairline Ποιος στην σχεδιασε ?
Παμε παρακατω o stripar εν μερη εχει δικιο οσον αφορα οτι ειναι μικρος κ επρεπε να το παλεψει αλλιως ,το θεμα ειναι κ τι ηθελε ο ιδιος ,επισης θα τον συμβουλευες να την παλεψει με φινα η απλα να περιμενει κ κατι πιο ηπιο ? φινα δεν συνιστω πριν τα 28 γιατι να παιζει με τις ορμονες του κ οτιδηποτε αλλο .... διοτι σκετη μινοξιδιλη οκ αλλα μεχρι ποσο θα διαρκεσουν τα αποτελεσματα κανα χρονο διοτι με μινοξ σκετη μετα θα υποχωρουν . Οποτε στο παληκαρι εδω ξεχασατε κ κατι σημαντικο ,τον οικονομικο τομεας ,λογικα θα του ειπαν απο την κλινικη πως λογο ηλικιας ενδεχεται να υποχωρησουν τα παλια μαλια οποτε να ξανακανει μμ οποτε θα το ξερει κ λογικα οικονομικα θα το αντεχει η θα το αντεξει . Εγω π.χ. ειπα η ηλικια μου ειναι προχωρημενη... πιστευω η αραιωση ειχε σταματησει η παρα πολυ αν πεφτουν θα πεφτουν ελαχιστα πλεον ,λεφτα πολλα δεν παιζουν οποτε μια κ καλη θα κανω την μμ κ μετα θα το παλεψω ,για να μη δω υποχωρηση θα κανω απλη συχτηρηση με διαφορους μεθοδους για τα παλια μαλλια οσο μπορω . Τωρα οσον αφορα την κλινικη φιλε μου που πηγαμε κ οι δυο αν δω αποτελεσμα που δεν με ικανοποιει στην hairline που ειχα το κυριοτερο προβλημα τοτε κριμα την επεμβαση διοτι μπορουσα να ριξουν σχεδον ολο το βαρος εκει κ εννοω στην hairline (οποιος παρακολουθει το δικο μου νημα καταλαβαινει τι λεω) ,οποτε κατσε να δουμε τα αποτελεσματα μας . Προς το παρον δεν θελω να βιαστω ,διοτι φυσικα ολοι βιαζομαστε αλλα απο τι διαβαζω θα αργησουν τα αποτελεσματα κ ετσι να κριθουμε κ να κρινουμε ολοι,εκ του αποτελεσματος δηλαδη,λοιπον φιλε μου καλη μας επιτυχια κ σε οποια παιδια το παλευουν ειτε μμ ειτε αλλες μεθοδους .

mikegad

Well-Known Member
Όντως και εγώ μόλις είδα τις φωτογραφίες αυτό σκέφτηκα...δεν παίζει να είναι 2800 (αλλά ούτε και 2500)
αν έχεις καλές φώτος η καλύτερη λύση είναι αυτή που λέει ο CVIAL ,υπομονή και μέτρημα.

Μας δουλεύουν κανονικά μου φαίνεται ,το ίδιο είχα παρατηρήσει και σε περιστατικό της άλλης γνωστής κλινικής και το είχα αναφέρει ,αλλά δεν νομίζω το παιδί να τα μέτρησε

bruno1989

Active Member
Να μαι κ εγω :D ,2500γκραφτς ,η τιμη τα σπαει ... καλο αποτελεσμα να εχεις φιλε κ ολα να πανε καλα ,εγω τελικα αν κ χρονια εδω με αλλες μεθοδους το ειχα παλεψει παλιοτερα με αλλες μεθοδους περα της μμ κ επειτα το αφησα κ πλεον λογο ηλικιας ειπα να κανω την μμ κ εγω στον β...ρη την προηγουμενη βδομαδα ,φυσικα οπως διαπιστωσαν τα υπολοιπα παιδια εδω μπηκα εντελως αδιαβαστος οσο αφορα το θεμα της μεταμοσχευσης σκεπτομενος πιο πολυ καποιες φωτο αλλων παιδιων κ πως επισης δουλεια τους ειναι ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...κ δεν κοιταζουν μονο να περνουν πελατες κ κ να κανουν οτι να ναι δουλεια διοτι απλα δεν τους συμφερει διοτι πλεον το ιντερνετ διαφημιζει ειτε προς το καλο ειτε προς το κακο αλλωστε θελουν να κερδισουν κ αλλους πελατες μιας που κανουν καλες τιμες για τα δεδομενα των ελληνων ,οποτε θα δειξει .
Οι ερωτησεις μου ποια κοπελα σου εκανε την μμ ? ο Βεκρης ερχοταν που κ που ? την Hairline Ποιος στην σχεδιασε ?
Παμε παρακατω o stripar εν μερη εχει δικιο οσον αφορα οτι ειναι μικρος κ επρεπε να το παλεψει αλλιως ,το θεμα ειναι κ τι ηθελε ο ιδιος ,επισης θα τον συμβουλευες να την παλεψει με φινα η απλα να περιμενει κ κατι πιο ηπιο ? φινα δεν συνιστω πριν τα 28 γιατι να παιζει με τις ορμονες του κ οτιδηποτε αλλο .... διοτι σκετη μινοξιδιλη οκ αλλα μεχρι ποσο θα διαρκεσουν τα αποτελεσματα κανα χρονο διοτι με μινοξ σκετη μετα θα υποχωρουν . Οποτε στο παληκαρι εδω ξεχασατε κ κατι σημαντικο ,τον οικονομικο τομεας ,λογικα θα του ειπαν απο την κλινικη πως λογο ηλικιας ενδεχεται να υποχωρησουν τα παλια μαλια οποτε να ξανακανει μμ οποτε θα το ξερει κ λογικα οικονομικα θα το αντεχει η θα το αντεξει . Εγω π.χ. ειπα η ηλικια μου ειναι προχωρημενη... πιστευω η αραιωση ειχε σταματησει η παρα πολυ αν πεφτουν θα πεφτουν ελαχιστα πλεον ,λεφτα πολλα δεν παιζουν οποτε μια κ καλη θα κανω την μμ κ μετα θα το παλεψω ,για να μη δω υποχωρηση θα κανω απλη συχτηρηση με διαφορους μεθοδους για τα παλια μαλλια οσο μπορω . Τωρα οσον αφορα την κλινικη φιλε μου που πηγαμε κ οι δυο αν δω αποτελεσμα που δεν με ικανοποιει στην hairline που ειχα το κυριοτερο προβλημα τοτε κριμα την επεμβαση διοτι μπορουσα να ριξουν σχεδον ολο το βαρος εκει κ εννοω στην hairline (οποιος παρακολουθει το δικο μου νημα καταλαβαινει τι λεω) ,οποτε κατσε να δουμε τα αποτελεσματα μας . Προς το παρον δεν θελω να βιαστω ,διοτι φυσικα ολοι βιαζομαστε αλλα απο τι διαβαζω θα αργησουν τα αποτελεσματα κ ετσι να κριθουμε κ να κρινουμε ολοι,εκ του αποτελεσματος δηλαδη,λοιπον φιλε μου καλη μας επιτυχια κ σε οποια παιδια το παλευουν ειτε μμ ειτε αλλες μεθοδους .
Καλησπέρα φίλε ή κοπέλα που στην έκανε και σένα ήταν η Χρυσάνθη και ο βεκρης κάθε λίγο ήταν μέσα.
Ο βεκρης μου σχεδίασε τη hairline συμφώνησα να μην κατέβουμε πολύ κάτω.
Όσο για τα μοσχεύματαεταιρικά την εξαγωγή όταν με φώναξαν πριν μου κάνουν το prp πήγα και είδα τα μοσχεύματα και μα λίστα τη ρωτάω πως τα μετράτε και μου έδειξε τα βάζουν σε 50 δεκάδες σε κάθε σκεύος και εμένα ήταν νομιζω 5σκεύη απλά μου είχε κολλήσει το 2800 ότι αναφέρθηκε αλλά θυμήθηκα πριν λίγο ότι μου είπαν ότι μπορούμε να βγάλουμε και τόσα άλλα καλό είναι επιδη είμαι σχετικά μικρός να μην πάμε επιθετικά και να φίλου με τα μοσχεύματα για πιθανή μελλοντική χρήση και καταλήξε στα 2500

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
bruno φιλε καλή συνέχεια να έχεις και τα καλύτερα να σου συμβούν από φυτρωση αποτέλεσμα και ότι άλλο σκέφτεσαι..έχω 2 παρατηρήσεις.αν τις δέχεσαι βασικά.! η 1η μου φαίνεται ότι είναι λίγο τριγωνική ή hairline ,θα μπορούσε να γίνει όπως του andy.k ή του akishellas3 ..νομίζω θα ήταν πιο ωραίο..προσωπική γνώμη αυτή βέβαια..και ή 2η είναι αυτο με τα grafts..όντως δεν φαίνονται τόσα.και τελείως άκυρο αυτό που έκαναν πίσω ..ποιος ο λόγος??καμία διάφορα δεν θα έχεις με 2-3 grafts ανά τετρ.εκατοστό..καλό ει αι καταρχήν να βγουν φωτό ώστε να μπορείς να μετρήσεις ποσά είναι όντως τα τριχοθυλακια και να ρωτήσεις το team εκεί για ποιο λόγο έγινε έτσι η τοποθέτηση πίσω,αφού δε θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ αλλαγή ..είναι μηδενικά τα graftakia πίσω..τι είχαν στο μυαλό τους και στο εκαναν?.περίεργος είμαι να δω την απάντηση.γιατί σε αυτό χρειάζονται Κράξιμο καλο

andy.k

Active member
Ρε παιδια ιδεα μου ειναι, η σε μερικα grafts μου φαινεται σα να τα πηρε απο δοτρια και να τα εβαλε παλι σε...δοτρια? Αυτα τα πλαινα πισω απο τα temples...τι κανουν εκει? Ακομη και για nw 7 να εχει προδιαθεση ο φιλος...εκει δε θα αδειασει...τελικα μαλλον για να μη τα πεταξουν τα βαζουν εδω μ εκει μου φαινεται...αλλα και στη δοτρια???

piros75

Well-Known Member
απλά μου είχε κολλήσει το 2800 ότι αναφέρθηκε αλλά θυμήθηκα πριν λίγο ότι μου είπαν ότι μπορούμε να βγάλουμε και τόσα άλλα καλό είναι επιδη είμαι σχετικά μικρός να μην πάμε επιθετικά και να φίλου με τα μοσχεύματα για πιθανή μελλοντική χρήση και καταλήξε στα 2500

Καλά μην φανταστείς ότι θα σε σώσουν τα 300 μοσχ μελλοντικά. Όπως και να έχει θα πρέπει να δούμε όλες τις φωτογραφίες και πίσω γιατί μπορεί να μπήκαν εκεί αρκετά. Ωστόσο, ξαναλέω, σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία (έβαλα 1400 μόνο μπροστά Α και Β ζώνη) τα μοσχεύματα σου μπροστά με αυτήν την πρώτη ματιά θα έλεγα ότι είναι περίπου 1.000 βία 1.200. Από την άλλη βέβαια δεν βλέπω λόγο να σου πουν ψέματα από την κλινική αφού ούτως ή άλλως δεν πληρώνονται με το μόσχευμα, αλλά με το session. Τι να πω, άβυσσος η ψυχή του μαρκετίστα.

bruno1989

Active Member
bruno φιλε καλή συνέχεια να έχεις και τα καλύτερα να σου συμβούν από φυτρωση αποτέλεσμα και ότι άλλο σκέφτεσαι..έχω 2 παρατηρήσεις.αν τις δέχεσαι βασικά.! η 1η μου φαίνεται ότι είναι λίγο τριγωνική ή hairline ,θα μπορούσε να γίνει όπως του andy.k ή του akishellas3 ..νομίζω θα ήταν πιο ωραίο..προσωπική γνώμη αυτή βέβαια..και ή 2η είναι αυτο με τα grafts..όντως δεν φαίνονται τόσα.και τελείως άκυρο αυτό που έκαναν πίσω ..ποιος ο λόγος??καμία διάφορα δεν θα έχεις με 2-3 grafts ανά τετρ.εκατοστό..καλό ει αι καταρχήν να βγουν φωτό ώστε να μπορείς να μετρήσεις ποσά είναι όντως τα τριχοθυλακια και να ρωτήσεις το team εκεί για ποιο λόγο έγινε έτσι η τοποθέτηση πίσω,αφού δε θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ αλλαγή ..είναι μηδενικά τα graftakia πίσω..τι είχαν στο μυαλό τους και στο εκαναν?.περίεργος είμαι να δω την απάντηση.γιατί σε αυτό χρειάζονται Κράξιμο καλο
Ευχαριστω πολυ!!!Ήμουν στην κλινικη για λούσιμο και μου είπαν να περιμένω να βρεθώ με την υπεύθυνη για τις φωτογραφίες αλλά λόγο χρόνου έφυγε και είπα να μου τις στείλουν με mail.
Όσο για τη hairline εγώ ζήτησα να είναι έτσι ψηλά. Ήθελα να είναι μαζεμένα για μελλοντική μεταμοσχευση μη δημιουργήσω απαιτήσεις εκεί που δεν είχα. ..

tol

Well-Known Member
Bruno, ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι συμφωνα με τις προσδοκιες σου! Υπομονη τις πρωτες ημερες και προσμονη τους επομενους μηνες, για να εχεις ενα ιδανικο αποτελεσμα. Μια συμβουλη: επειδη η ψυχολογια παιζει σημαντικο ρολο και επειδη ο χρονος δε γυρνα πισω (ο γεγονε, γεγονε), μην αρχιζεις να αναλυεις καθε λεπτομερεια της επεμβασης. Περιμενε να περασουν τουλαχιστον 6 μηνες και μετα να αρχισεις να κανεις εναν απολογισμο για την εξελιξη της μεταμοσχευσης. Σου ευχομαι για αλλη μια φορα ολοψυχα να βελτιωσεις αρκετα την εικονα σου και κατ' επεκταση την ψυχολογια σου!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
Bruno, ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι συμφωνα με τις προσδοκιες σου! Υπομονη τις πρωτες ημερες και προσμονη τους επομενους μηνες, για να εχεις ενα ιδανικο αποτελεσμα. Μια συμβουλη: επειδη η ψυχολογια παιζει σημαντικο ρολο και επειδη ο χρονος δε γυρνα πισω (ο γεγονε, γεγονε), μην αρχιζεις να αναλυεις καθε λεπτομερεια της επεμβασης. Περιμενε να περασουν τουλαχιστον 6 μηνες και μετα να αρχισεις να κανεις εναν απολογισμο για την εξελιξη της μεταμοσχευσης. Σου ευχομαι για αλλη μια φορα ολοψυχα να βελτιωσεις αρκετα την εικονα σου και κατ' επεκταση την ψυχολογια σου!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου μακαρι να πάνε όλα καλά! !

piros75

Well-Known Member
Λοιπόν δες εδώ και προσπάθησε να συγκρίνεις στην μία περίπτωση υπάρχουν γύρω στα 1400 μοσχεύματα στην άλλη αναφέρεται ότι υπάρχουν πάνω από 2.000 μοσχεύματα. Μπορεί και να υπάρχουν, μπορεί και όχι, το θέμα είναι να πάνε όλα καλά και ότι μπήκε να φυτρώσει, τώρα αν είναι 2000 ή λιγότερα, αφού δεν τα πλήρωσες θα πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα, απλά μου κάνει εντύπωση το ότι αναφέρονται τόσα πολλά, ενώ δεν φαίνονται τόσα πολλά. Όπως και να έχει οι φωτογραφίες της κλινικής μπορεί να μας λύσουν την απορία.

piros vs bruno.jpg

bruno1989

Active Member
Και στη φώτο που ανέβασες πιο πολλά έχω βάλει από τι βλέπω αλλά θα ανεβάσω φώτο όταν μου στείλει η κλινικη γιατί αυτές που ανέβασα είναι επόμενης μέρας με ένα τόνο κατανάλωση φυσικού όρου. Χθες μετά την τοποθέτηση έπρεπε να ανεβάσω. 2000 τοποθετηθηκαν hairline και τα υπόλοιπα διάσπαρτα. .

bruno1989

Active Member
Ελπιζω, απο δω και περα, να μην δεχομαι, ως νεο μελος, επιθεσεις απο τους παλιους του forum, αλλα να με αποδεχονται ως ισοτιμο μελος. Εξαλλου, αυτο που εχω διδαχθει απο μικρος και αυτο που προσπαθω να μεταλαμπαδευσω στους μαθητες μου (τυχαινει να ειμαι καθηγητης) ειναι ο σεβασμος στις αποψεις των αλλων. Βολταιρος "δεν συμφωνω με ουτε μια λεξη απο οσα λες, αλλα θα υπερασπιζομαι, ακομη και με την ιδια μου τη ζωη, το δικαιωμα σου να εκφραζεις ελευθερα την αποψη σου". Για αλλη μια φορα, bruno, σε συμβουλευω να οπλιστεις με υπομονη τους πρωτους μηνες, στους οποιους η προοδος θα ειναι απελπιστικα αργη. Παντα να σκεφτεσαι το τελικο αποτελεσμα, να εισαι αισιοδοξος και να εισαι βεβαιος οτι ολα θα πανε καλα και η ζωη σου θα αποκτησει νεο νοημα, αφου η ψυχολογια και η αυτοπεποιθηση σου θα ανεβουν στα υψη!!!
Μακαρι φιλε από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και πάλι ευχαριστώ! !
Πάντως και εγώ σ ετικέτες με αυτό που ανέφερες μια μέρα παλιότερα πρώτη μέρα που γράφτηκα και ρώταγα για Έλληνες γιατρούς αντί να μου πουν μια γνώμη προτίμησαν απλά να μου πουν να διαβάσω και σκέψου δεν είχα ούτε Pc ούτε καλό κινητό τότε. Τέλος πάντων μη χαλιέσαι.

bruno1989

Active Member
Και στη φώτο που ανέβασες πιο πολλά έχω βάλει από τι βλέπω αλλά θα ανεβάσω φώτο όταν μου στείλει η κλινικη γιατί αυτές που ανέβασα είναι επόμενης μέρας με ένα τόνο κατανάλωση φυσικού όρου. Χθες μετά την τοποθέτηση έπρεπε να ανεβάσω. 2000 τοποθετηθηκαν hairline και τα υπόλοιπα διάσπαρτα. .
Επίσης προφανώς το έχεις καταλάβει είμαι κεφάλας έχω μεγάλη έκταση κεφαλιού .. (άλλο ένα κακο)

dimitris50423

Well-Known Member
Πάντως και εγώ σ ετικέτες με αυτό που ανέφερες μια μέρα παλιότερα πρώτη μέρα που γράφτηκα και ρώταγα για Έλληνες γιατρούς αντί να μου πουν μια γνώμη προτίμησαν απλά να μου πουν να διαβάσω και σκέψου δεν είχα ούτε Pc ούτε καλό κινητό τότε. Τέλος πάντων μη χαλιέσαι.

bruno καλη φυτρωση φιλε.. ευχομαι να παει πολυ καλα.. για αυτο που γραφεις δεν σου λεει κανεις ονοματα γιατρου γιατι θα θεωρηθει διαφημιση και θα φανει ασχημα να σου προτεινει καποιος με το καλημερα γιατρο..
τα θεματα μεταμοσχευσεων ειναι πλεον καλα οργανωμενα και ο καθενας μπορει μεσα σε μια μερα να τα δει ολα..
δεν ειχα χρονο να δω καλα τις φωτο σου για τα μοσχευματα που ειπαν καποια παιδια.
παντως δεν υπαρχει λογος να σου πουν παραπανω μοσχευματα απο οτι εβαλαν, 1ον γιατι ειναι ηδη αρκετα για τα ελληνικα δεδομενα σε μια συνεδρια ακομη και τα 2000
και 2ον γιατι αν σου πουν παραπανω στην τελικη φυτρωση σου σε σχεση με τα μοσχευματα το αποτελεσμα σου θα μοιαζει φτωχο.
θα το θεωρουσα ανοησια να λενε παραπανω μοσχευματα ενω ισχυουν τα 2 παραπανω

Tasmania

Active Member
@bruno1989 να διαβασεις σε ειπαν (λογικο δεν ειναι?αφου για το καλο σου θα διαβαζες και για κανενα αλλο). Επισης αφου δεν ειχες καλο Pc ουτε κινητο για να μπορεσεις να διαβασεις (ενω ζητουσες τσακ μπαμ info για ελληνες ιατρους απ'οτι καταλαβα για αμεση θεραπεια στην αραιωση σου..δλδ τί περιμενες ο Α να σου προτεινει τον Β, και ο Γ να σου προτεινει τον Δ?δεν θα επρεπε ασχετως παραινεσης να ψαχτεις λιγο και μονος σου και επειτα αποριες-συμβουλες-προσεγγιση κλπ?) . Και κατι ακομα πως χωρις τα απαραιτητα εργαλεια Pc&κινητο (για μενα Μπρουνο δεν ειναι καλη αυτη η δικαιολογια που ειπες για ευνοητους λογους) τονισες στο 1ο μηνυμα του νηματος σου " επειτα απο ερευνα σε Ελληνικές κλινικές (λογω χαμηλού budget) αυριο θα κάνω μμ στον κ.Β..ή" ? Η ερευνα θελει διαβασμα και ψαξιμο, αλλιως ειναι επιφανειακη.

Οτι εγραψα ειναι προς προβληματισμο, χωρις διαθεση για ιντριγκες με τον οποιοδηποτε.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

poseidonas77

Well-Known Member
bruno συντροφε...ευχομαι να μην αναγκαστεις καποια στιγμη να κλειδωσεις το νημα σου η να μην ξανασχοληθεις οπως εγινε και με αλλα παιδια που εκαναν εκει μμ
στο ζηταω σαν χαρη διοτι εγω αλλα οπως και αλλα παιδια μας ενδιαφερει η συγκεκριμενη κλινικη και θελουμε αξιοπιστο feedback...
το ιδιο ακριβως ζηταω και απο τα αλλα παιδια που εκαναν εκει....
σου ευχομαι καλη τυχη ....απο την στιγμη που μπηκες στο κοσμο των μμ θα τη χρειαστεις!!

Δημητρης38

Active Member
Bruno αρχηγε μου, το νημα σου ξεκλειδωθηκε.
Να ενημερωνεις με φωτογραφιες για την εξελιξη σου, καθως υπαρχει πολυ κοσμος που ενδιαφερεται να μαθαινει για το αποτελεσμα της επεμβασης σου.

Καλη επιτυχια και απο εμενα, σου ευχομαι ολα να πανε καλα.

Μπλουζα