Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα φίλε ή κοπέλα που στην έκανε και σένα ήταν η Χρυσάνθη και ο βεκρης κάθε λίγο ήταν μέσα.Να μαι κ εγω,2500γκραφτς ,η τιμη τα σπαει ... καλο αποτελεσμα να εχεις φιλε κ ολα να πανε καλα ,εγω τελικα αν κ χρονια εδω με αλλες μεθοδους το ειχα παλεψει παλιοτερα με αλλες μεθοδους περα της μμ κ επειτα το αφησα κ πλεον λογο ηλικιας ειπα να κανω την μμ κ εγω στον β...ρη την προηγουμενη βδομαδα ,φυσικα οπως διαπιστωσαν τα υπολοιπα παιδια εδω μπηκα εντελως αδιαβαστος οσο αφορα το θεμα της μεταμοσχευσης σκεπτομενος πιο πολυ καποιες φωτο αλλων παιδιων κ πως επισης δουλεια τους ειναι ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ...κ δεν κοιταζουν μονο να περνουν πελατες κ κ να κανουν οτι να ναι δουλεια διοτι απλα δεν τους συμφερει διοτι πλεον το ιντερνετ διαφημιζει ειτε προς το καλο ειτε προς το κακο αλλωστε θελουν να κερδισουν κ αλλους πελατες μιας που κανουν καλες τιμες για τα δεδομενα των ελληνων ,οποτε θα δειξει .
Οι ερωτησεις μου ποια κοπελα σου εκανε την μμ ? ο Βεκρης ερχοταν που κ που ? την Hairline Ποιος στην σχεδιασε ?
Παμε παρακατω o stripar εν μερη εχει δικιο οσον αφορα οτι ειναι μικρος κ επρεπε να το παλεψει αλλιως ,το θεμα ειναι κ τι ηθελε ο ιδιος ,επισης θα τον συμβουλευες να την παλεψει με φινα η απλα να περιμενει κ κατι πιο ηπιο ? φινα δεν συνιστω πριν τα 28 γιατι να παιζει με τις ορμονες του κ οτιδηποτε αλλο .... διοτι σκετη μινοξιδιλη οκ αλλα μεχρι ποσο θα διαρκεσουν τα αποτελεσματα κανα χρονο διοτι με μινοξ σκετη μετα θα υποχωρουν . Οποτε στο παληκαρι εδω ξεχασατε κ κατι σημαντικο ,τον οικονομικο τομεας ,λογικα θα του ειπαν απο την κλινικη πως λογο ηλικιας ενδεχεται να υποχωρησουν τα παλια μαλια οποτε να ξανακανει μμ οποτε θα το ξερει κ λογικα οικονομικα θα το αντεχει η θα το αντεξει . Εγω π.χ. ειπα η ηλικια μου ειναι προχωρημενη... πιστευω η αραιωση ειχε σταματησει η παρα πολυ αν πεφτουν θα πεφτουν ελαχιστα πλεον ,λεφτα πολλα δεν παιζουν οποτε μια κ καλη θα κανω την μμ κ μετα θα το παλεψω ,για να μη δω υποχωρηση θα κανω απλη συχτηρηση με διαφορους μεθοδους για τα παλια μαλλια οσο μπορω . Τωρα οσον αφορα την κλινικη φιλε μου που πηγαμε κ οι δυο αν δω αποτελεσμα που δεν με ικανοποιει στην hairline που ειχα το κυριοτερο προβλημα τοτε κριμα την επεμβαση διοτι μπορουσα να ριξουν σχεδον ολο το βαρος εκει κ εννοω στην hairline (οποιος παρακολουθει το δικο μου νημα καταλαβαινει τι λεω) ,οποτε κατσε να δουμε τα αποτελεσματα μας . Προς το παρον δεν θελω να βιαστω ,διοτι φυσικα ολοι βιαζομαστε αλλα απο τι διαβαζω θα αργησουν τα αποτελεσματα κ ετσι να κριθουμε κ να κρινουμε ολοι,εκ του αποτελεσματος δηλαδη,λοιπον φιλε μου καλη μας επιτυχια κ σε οποια παιδια το παλευουν ειτε μμ ειτε αλλες μεθοδους .
απλά μου είχε κολλήσει το 2800 ότι αναφέρθηκε αλλά θυμήθηκα πριν λίγο ότι μου είπαν ότι μπορούμε να βγάλουμε και τόσα άλλα καλό είναι επιδη είμαι σχετικά μικρός να μην πάμε επιθετικά και να φίλου με τα μοσχεύματα για πιθανή μελλοντική χρήση και καταλήξε στα 2500
Ευχαριστω πολυ!!!Ήμουν στην κλινικη για λούσιμο και μου είπαν να περιμένω να βρεθώ με την υπεύθυνη για τις φωτογραφίες αλλά λόγο χρόνου έφυγε και είπα να μου τις στείλουν με mail.bruno φιλε καλή συνέχεια να έχεις και τα καλύτερα να σου συμβούν από φυτρωση αποτέλεσμα και ότι άλλο σκέφτεσαι..έχω 2 παρατηρήσεις.αν τις δέχεσαι βασικά.! η 1η μου φαίνεται ότι είναι λίγο τριγωνική ή hairline ,θα μπορούσε να γίνει όπως του andy.k ή του akishellas3 ..νομίζω θα ήταν πιο ωραίο..προσωπική γνώμη αυτή βέβαια..και ή 2η είναι αυτο με τα grafts..όντως δεν φαίνονται τόσα.και τελείως άκυρο αυτό που έκαναν πίσω ..ποιος ο λόγος??καμία διάφορα δεν θα έχεις με 2-3 grafts ανά τετρ.εκατοστό..καλό ει αι καταρχήν να βγουν φωτό ώστε να μπορείς να μετρήσεις ποσά είναι όντως τα τριχοθυλακια και να ρωτήσεις το team εκεί για ποιο λόγο έγινε έτσι η τοποθέτηση πίσω,αφού δε θα υπάρχει ΚΑΜΙΑ αλλαγή ..είναι μηδενικά τα graftakia πίσω..τι είχαν στο μυαλό τους και στο εκαναν?.περίεργος είμαι να δω την απάντηση.γιατί σε αυτό χρειάζονται Κράξιμο καλο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου μακαρι να πάνε όλα καλά! !Bruno, ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι συμφωνα με τις προσδοκιες σου! Υπομονη τις πρωτες ημερες και προσμονη τους επομενους μηνες, για να εχεις ενα ιδανικο αποτελεσμα. Μια συμβουλη: επειδη η ψυχολογια παιζει σημαντικο ρολο και επειδη ο χρονος δε γυρνα πισω (ο γεγονε, γεγονε), μην αρχιζεις να αναλυεις καθε λεπτομερεια της επεμβασης. Περιμενε να περασουν τουλαχιστον 6 μηνες και μετα να αρχισεις να κανεις εναν απολογισμο για την εξελιξη της μεταμοσχευσης. Σου ευχομαι για αλλη μια φορα ολοψυχα να βελτιωσεις αρκετα την εικονα σου και κατ' επεκταση την ψυχολογια σου!!
Μακαρι φιλε από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και πάλι ευχαριστώ! !Ελπιζω, απο δω και περα, να μην δεχομαι, ως νεο μελος, επιθεσεις απο τους παλιους του forum, αλλα να με αποδεχονται ως ισοτιμο μελος. Εξαλλου, αυτο που εχω διδαχθει απο μικρος και αυτο που προσπαθω να μεταλαμπαδευσω στους μαθητες μου (τυχαινει να ειμαι καθηγητης) ειναι ο σεβασμος στις αποψεις των αλλων. Βολταιρος "δεν συμφωνω με ουτε μια λεξη απο οσα λες, αλλα θα υπερασπιζομαι, ακομη και με την ιδια μου τη ζωη, το δικαιωμα σου να εκφραζεις ελευθερα την αποψη σου". Για αλλη μια φορα, bruno, σε συμβουλευω να οπλιστεις με υπομονη τους πρωτους μηνες, στους οποιους η προοδος θα ειναι απελπιστικα αργη. Παντα να σκεφτεσαι το τελικο αποτελεσμα, να εισαι αισιοδοξος και να εισαι βεβαιος οτι ολα θα πανε καλα και η ζωη σου θα αποκτησει νεο νοημα, αφου η ψυχολογια και η αυτοπεποιθηση σου θα ανεβουν στα υψη!!!
Επίσης προφανώς το έχεις καταλάβει είμαι κεφάλας έχω μεγάλη έκταση κεφαλιού .. (άλλο ένα κακο)Και στη φώτο που ανέβασες πιο πολλά έχω βάλει από τι βλέπω αλλά θα ανεβάσω φώτο όταν μου στείλει η κλινικη γιατί αυτές που ανέβασα είναι επόμενης μέρας με ένα τόνο κατανάλωση φυσικού όρου. Χθες μετά την τοποθέτηση έπρεπε να ανεβάσω. 2000 τοποθετηθηκαν hairline και τα υπόλοιπα διάσπαρτα. .
Πάντως και εγώ σ ετικέτες με αυτό που ανέφερες μια μέρα παλιότερα πρώτη μέρα που γράφτηκα και ρώταγα για Έλληνες γιατρούς αντί να μου πουν μια γνώμη προτίμησαν απλά να μου πουν να διαβάσω και σκέψου δεν είχα ούτε Pc ούτε καλό κινητό τότε. Τέλος πάντων μη χαλιέσαι.