Ακούρευτη (unshave) μεταμοσχευση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
fue σε μορφή strip μόνο στην ελλαδα γίνονται .
φιλε crossfire όχι δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα σε μορφή strip ή fue..το κάνουν πολύ και στο εξωτερικό..συνήθως όταν είναι μικρή συνέδρια 1000-1200 το πολύ grafts το κάνουν έτσι..αν είναι και παρθένα ειδικά ή δοτρια πολύ το επιλέγουν να κάνουν ακουρευτη

crossfire

Well-Known Member
φιλε crossfire όχι δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα σε μορφή strip ή fue..το κάνουν πολύ και στο εξωτερικό..συνήθως όταν είναι μικρή συνέδρια 1000-1200 το πολύ grafts το κάνουν έτσι..αν είναι και παρθένα ειδικά ή δοτρια πολύ το επιλέγουν να κάνουν ακουρευτη

Επειδή aerate είμαι απο τα πιο παλιά μέλη του forum όπως και εσυ,και επειδή παρακολουθώ τα περισσότερα forum του εξωτερικού , το να " μαζεύεις" grafts απο ένα μικρό μέρος της δοτριας και όχι αναλογικά άπο όλο το εύρος της , το έχω δει μόνο απο τον β@@κρη και συγκεκριμένα απο τον Δημήτρη ......
Προσωπικά δεν το θεωρώ οτι καλύτερο,παρόλο που στον συγκεκριμένο το αποτέλεσμα ειναι παρά πολύ καλό .

crossfire

Well-Known Member

ειρωνικά το είπα aerate όσον αφορά την ελλαδα γιατί για μένα,δεν υπάρχει ελλαδα για μεταμόσχευση

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
γεια σας και απο μενα...απλα εγραψα για να περνω τα μυνηματα στο alerts μην χανω το θεμα...

andy.k

Active member
το να " μαζεύεις" grafts απο ένα μικρό μέρος της δοτριας και όχι αναλογικά άπο όλο το εύρος της , το έχω δει μόνο απο τον β@@κρη και συγκεκριμένα απο τον Δημήτρη

Ποιον Δημήτρη εννοεις φιλε? Κάποιον από το φόρουμ? Εγώ εναν Δημητρη ξέρω από το φόρουμ που έκανε στο Βεκρη, αλλά δε πήρε τα grafts απο μικρή περιοχή...σχεδόν από όλη τη safe area πήρε...όπως κ εγώ...εκτός αν εννοεις κάποιον άλλο οπότε οκ πάσο...

crossfire

Well-Known Member
Ποιον Δημήτρη εννοεις φιλε? Κάποιον από το φόρουμ? Εγώ εναν Δημητρη ξέρω από το φόρουμ που έκανε στο Βεκρη, αλλά δε πήρε τα grafts απο μικρή περιοχή...σχεδόν από όλη τη safe area πήρε...όπως κ εγώ...εκτός αν εννοεις κάποιον άλλο οπότε οκ πάσο...

Τον ίδιο λέμε

andy.k

Active member

Οκ εφοσον μιλαμε για την ιδια περιπτωση, Θεωρεις ότι πάρθηκαν στην περίπτωση αυτή πολλά grafts από μικρή περιοχή? Δλδ από που άλλου θα μπορούσαν να του πάρουν grafts? Πιο ψηλά? Πιο πλάγια? Δε ξέρω εμένα προσωπικα, μου φαίνεται αρκετά μεγάλη ή περιοχή που χρησιμοποιήθηκε...

andy.k

Active member
Καλά συγνώμη με ακουρευτη δοτρια πρέπει να το ξεσκίζουν το κομματάκι που χρησιμοποιούν...θα πρέπει να μη μένουν ούτε τα μισά graft στη μικρη αυτη δοτρια...δλδ αν πεις και τα παρεις γουλι καποτε,θα είσαι σα να σου λείπει κομματι
εκεί...μακριά...

dimitris50423

Well-Known Member
Ηκαλυτερη λυση για μενα για καποιον που θελει να κανει ακουρευτη συνεδρια ειναι το πεζοναυτικο κουρεμα. Να δωσεις τουλαχιστον στον ιατρο ολη τη δοτρια να παρει απο εκει που θελει και στο ευρος που θελει. Μαλλια ειναι και μακραινουν γρηγορα. Μεσα σε 7 μηνες απο γουλι που ημουν κουρευτηκα 4φορες και παλι θελω κουρεμα

crossfire

Well-Known Member
Οκ εφοσον μιλαμε για την ιδια περιπτωση, Θεωρεις ότι πάρθηκαν στην περίπτωση αυτή πολλά grafts από μικρή περιοχή? Δλδ από που άλλου θα μπορούσαν να του πάρουν grafts? Πιο ψηλά? Πιο πλάγια? Δε ξέρω εμένα προσωπικα, μου φαίνεται αρκετά μεγάλη ή περιοχή που χρησιμοποιήθηκε...

Άλλο η μια φωτό και άλλο η άλλη για τα ίδια grafts ....
Άμα διαβάσεις το νήμα του Δημήτρη θα δεις οτι πολλοί σχολίασαν το μικρό εύρος δοτριας.
Παρόλα αυτά όμως,η μεταμόσχευση του Δημήτρη ειναι παρά πολύ καλή

Συνημμένα

• image.jpeg
    image.jpeg
    57.3 KB · Προβολές: 112
  • image.jpeg
    image.jpeg
    79.1 KB · Προβολές: 109

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Να πω και εγώ τη γνώμη μου ως προβληματισμό. Για ποιο λόγο να δυσκολεύουμε το έργο του γιατρού και να ρισκάρουμε το ποσοστό επιτυχίας;
Α είναι έτσι να πάρουμε και μια επαγγελματία να του παίρνει π*πα κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

andy.k

Active member
Άλλο η μια φωτό και άλλο η άλλη για τα ίδια grafts ....

Φιλέ όντως δεν έχουν καμία σχέση οι δύο περιοχές αλλά μου δύσκολο να πιστέψω ότι πήρε μόνο 2300 από την περιοχή αυτή που δείχνεις στην φωτο...Μήπως ήταν 2η μμ και απλά επεκτάθηκε ο γιατρός σε μεγαλύτερο εύρος για να μη κατακρεούργησε την ήδη μια φορά χρησιμοποιημένη δοτρια? Επιπλεον η περιοχη πάνω από τα αυτιά καλό είναι νομίζω να μη χρησιμοποιηται ως δοτρια αν υπάρχει άλλη λύση, καθόσον και πιο unsafe είναι σα περιοχή και πιο αραιή εκ φύσεως...

andy.k

Active member
Για ποιο λόγο να δυσκολεύουμε το έργο του γιατρού και να ρισκάρουμε το ποσοστό επιτυχίας;

Μόνο επαγγελματικοί λόγοι νομίζω θα έστεκαν για να κάνει κάποιος κάτι τετοιο...και λόγοι διακριτικότητας ίσως...αλλά αν είναι να βάλεις πολλά grafts 1500+ , τότε και πασιφανές είναι ότι έκανες μμ, και πιο αστείο φαίνεται κατά τη γνώμη μου για τον πρωτο μήνα τουλάχιστον, και φυσικά ενέχει όλα τα ρίσκα που προαναφέρθηκαν...

Stripar

Established Member
Α είναι έτσι να πάρουμε και μια επαγγελματία να του παίρνει π*πα κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Κάποιοι γιατροί προφέρουν είδη μασάζ στην πλάτη , αυχένα και πόδια...σιγά-σιγά θα φτάσουν και εκεί!!!....

:D

kert10

New Member
Παιδια μετα απο ενα δεκαημερο περιπου θα εχουν μεγαλωσει οι τριχες στη δοτρια(ξυρισμα παζοναυτικο) ετσι ωστε να φαινεται νορμαλ(να μη φαινεται δερμα) το κουρεμα?

figurehead

New Member
Καλησπέρα κι απο μένα. Θα ήθελα να ανοίξω ένα ΝΕΟ θρεντ αλλα δεν μπορώ ακόμα. Μου είπαν στον β@@@η για ακούρευτη συνέδρια αλλα η τυπισα που μίλησα δεν μου το σύστηνε. Εγω απο την άλλη δυσκολεύομαι με ξυρισμένο κεφάλι για επαγγελματικούς κοινωνικούς λόγους. Έκανα τα παζάρια μου οταν ξαναπήραν τηλεφωνο σε ένα χαμηλό ποσο και να δούμε τι μπορούν να μου γεμίσουν και αν παει καλα να επαναλαμβανω τις συνεδρίες. Συγνώμη αν δεν γίνομαι κατανοητός αλλα δεν γνωρίζω τις όλες διαδικασίες και δεν εχω πλήρη ενημέρωση και για αυτό και γράφτηκα εδώ. Μάλλον μια πιο απλή ερώτηση θα ήτανε εσείς τι θα κάνατε με αυτό το κεφάλι;

Συνημμένα

• image.jpeg
    image.jpeg
    355.6 KB · Προβολές: 57

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
3000 grafts σαν πρωτη μεταμοσχευση το μισο κεφαλι και καλο γιατρο με προσοχη γιατι εχεις αρκετα μαμα μαλλακια.
Τι ηλικια εισαι?

Μπλουζα