poseidonas77
Well-Known Member
ε ανοιξε και ενα θεμα συντροφε....
σχετικα με τη μμ σου
σχετικα με τη μμ σου
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
φιλε crossfire όχι δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα σε μορφή strip ή fue..το κάνουν πολύ και στο εξωτερικό..συνήθως όταν είναι μικρή συνέδρια 1000-1200 το πολύ grafts το κάνουν έτσι..αν είναι και παρθένα ειδικά ή δοτρια πολύ το επιλέγουν να κάνουν ακουρευτηfue σε μορφή strip μόνο στην ελλαδα γίνονται .
φιλε crossfire όχι δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα σε μορφή strip ή fue..το κάνουν πολύ και στο εξωτερικό..συνήθως όταν είναι μικρή συνέδρια 1000-1200 το πολύ grafts το κάνουν έτσι..αν είναι και παρθένα ειδικά ή δοτρια πολύ το επιλέγουν να κάνουν ακουρευτη
φιλε crossfire όχι δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα σε μορφή strip ή fue..το κάνουν πολύ και στο εξωτερικό..συνήθως όταν είναι μικρή συνέδρια 1000-1200 το πολύ grafts το κάνουν έτσι..αν είναι και παρθένα ειδικά ή δοτρια πολύ το επιλέγουν να κάνουν ακουρευτη
το να " μαζεύεις" grafts απο ένα μικρό μέρος της δοτριας και όχι αναλογικά άπο όλο το εύρος της , το έχω δει μόνο απο τον β@@κρη και συγκεκριμένα απο τον Δημήτρη
Ποιον Δημήτρη εννοεις φιλε? Κάποιον από το φόρουμ? Εγώ εναν Δημητρη ξέρω από το φόρουμ που έκανε στο Βεκρη, αλλά δε πήρε τα grafts απο μικρή περιοχή...σχεδόν από όλη τη safe area πήρε...όπως κ εγώ...εκτός αν εννοεις κάποιον άλλο οπότε οκ πάσο...
Τον ίδιο λέμε
Οκ εφοσον μιλαμε για την ιδια περιπτωση, Θεωρεις ότι πάρθηκαν στην περίπτωση αυτή πολλά grafts από μικρή περιοχή? Δλδ από που άλλου θα μπορούσαν να του πάρουν grafts? Πιο ψηλά? Πιο πλάγια? Δε ξέρω εμένα προσωπικα, μου φαίνεται αρκετά μεγάλη ή περιοχή που χρησιμοποιήθηκε...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πάνω-πάνω δεξιά έχει την επιλογή "παρακολούθηση θέματος"γεια σας και απο μενα...απλα εγραψα για να περνω τα μυνηματα στο alerts μην χανω το θεμα...
Άλλο η μια φωτό και άλλο η άλλη για τα ίδια grafts ....
Για ποιο λόγο να δυσκολεύουμε το έργο του γιατρού και να ρισκάρουμε το ποσοστό επιτυχίας;
Α είναι έτσι να πάρουμε και μια επαγγελματία να του παίρνει π*πα κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
Thanks!!!Πάνω-πάνω δεξιά έχει την επιλογή "παρακολούθηση θέματος"