Σκεψεις για μεταμοσχευση.

midnight express

Well-Known Member
Γεια σας συμπολεμιστες της τριχοπτωσης.Το φορουμ το παρακολουθώ εδω και 5 χρονια άλλες φορες τακτικα και αλλες οχι.Ειχα και ενα λογαριασμο μα τον ξεχασα καποια στιγμη και εκανα αλλον.Ειμαι 30 χρονων και ταλαιπωρουμαι με την τριχοπτωση απο 19.Ενω χανω τριχες κατα διαστηματα πολλες και αλλωτε καθολου οπως συμβαίνει σε πολλους απο εμας με ΑΑ δεν εχω ακομα σημαδια εντονης αραιωσης.Το προβλημα ειναι ομως οτι γεννήθηκα με μια χερλαιν περιεργη.σκοροφαγωμενη θα ελεγα και ενω απο μικρος ειχα αυτην την στραβια και με κροταφους ανοιχτους χερλαιν οσο μεγαλωνω νομιζω οτι χαλαει περισσότερο και στραβωνει πιο πολυ..αχαχαχα....λογικο θα μου πειτε..Σκεφτομαι να κανω στο μελλον εναν απαναπροσδιορισμο στην χερλαιν και να την κανω τριγωνικη.Κροταφους δςν θελω να κλεισω γιατι απο νεαρη ηλικια ετσι ειμαι και κατα καποιον τρόπο εχω συμβιβαστει και μου αρεσει η εικονα μου.Γεννηθηκα σχεδον μπορω να πω με nw3 .Αυτο που θελω να κανω ειναι να φτιαξω τριγωνακι μπροστα γιατι αντι για τριγωνο προς τα εξω εχω τριγωνο προς τα μεσα....χαχαχχα και να τονισω λιγο την οριογραμμη.Σιγουρα εχω και αραιωση στο υπολοιπο κεφαλι αλλα παρα τα τοσα πολλα χρονια που μου φεγουν μαλλια δεν φαίνεται προς το παρων κρανιο.Τα μαλλια μου τα διατηρω μακρια απο μικρη ηλικια και τα ταλαιπωρω δεναντας τα αλογοουρα.εχω κουρευτει και κοντα στο στρατο,οταν παντρευτικα και πριν δυο χρονια επειδη τα βαρεθηκα...οταν τα εχω κουρεμενα κοντα ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση και το προβλημα σχεδον εξαφανίζεται. Μακρια οταν ειναι γυρνανε απο το βαρος δεξια και αριστερα λογο της χαλιας φορας που εχουν οξ τριχες.στραβες θα ελεγα .Ενα αλλο προβλημα που εχω ειναι οτι τα μαλλια μου επανω απο πιτσιρικας που ημουν δεν μεγαλωνανε πολυ.λες και μονα τους διαλεγουν ενα συγκεκριμενο μηκος μεχρι 15εκ περιπου και δεν μακραινουν απο εκει και περα.Δεν εχω κανει ποτε θεραπειες και δεν επερνα τιποτα απο φαρμακα παρολο που διαβαζα πολλες εδω μεσα και οτι γνωση εχω την οφειλω στο φορουμ.Ο πατερας μου ειναι 56 και ειναι μαλλιας τουμπανο,ο αδερφος του τα ιδια,ο παπους μου ο συγχωρεμενος αν και πεθανε νεος (58)ειχε το ιδιο μαλι με εμενα μαυρο και σπαστο και λιγο αραιο,η γιαγια μου ειναι 76 και εχει φουλ μαλλι,ο προπαπους μου πεθανε 93 με μαλλι που δεν ειχε ουτε κροταφους.Απο την μανα μου η ιδια εχει αρκετο μαλλι,ο παππους μου (πατερας της ειναι 78 και ειχε αραιωση απο 50+ μεχρι τωρα που παει για εντελος καραφλας,ο αδερφος της καταξανθα μαλλια και γλομπος απο 18 ο προπαπους μου απο μανα πεθανε 95 με φουλ μαλλι αλλα ανοιχτους κροταφους,η γιαγια μου 79 φουλ μαλλι. παρακατω παραθετω φωτογραφιες με παρα πολυ φωτισμο και φωτισμο με φλας , βρεγμενα μαλλια απο μπανιο. 20151107_211142.jpg 20151107_210813.jpg 20151107_210635.jpg 20151107_210826.jpg 20151107_210918.jpg 20151107_210907.jpg 20151107_210948.jpg 20151107_211027-1.jpg 20151107_211142-1.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
Όντως επικό μουστάκι εάν παίζει και πιάνο ....όπως το avatar που έχει .....θα το υποστηρίζει τέλεια..
Κατα τα αλλά άπο μαλλί εισαι τούμπανο ....φίλε
 

midnight express

Well-Known Member
φαρμακα δεν παιρνω παιδια κανω προσπαθειες για παιδι.Πιανο δεν παιζω...ερασιτεχνικα αρμονιο και ποντιακη λυρα.Απο μικρος οπως σας ειπα εχω αυτην την στραβοφαγωμενη χερλαιν και μου εχει γινει αποθυμενο καποια στιγμη να την ισιωσω.ποσα grafts πιστευεται οτι θα χρειαστω??Ξανατονιζω οτι δεν θελω να την κατεβασω ουτε χιλιοστο.μονο να την φτιαξω να μην φαινετε ποντικοφαγωμενη.
 

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
φαρμακα δεν παιρνω παιδια κανω προσπαθειες για παιδι.Πιανο δεν παιζω...ερασιτεχνικα αρμονιο και ποντιακη λυρα.Απο μικρος οπως σας ειπα εχω αυτην την στραβοφαγωμενη χερλαιν και μου εχει γινει αποθυμενο καποια στιγμη να την ισιωσω.ποσα grafts πιστευεται οτι θα χρειαστω??Ξανατονιζω οτι δεν θελω να την κατεβασω ουτε χιλιοστο.μονο να την φτιαξω να μην φαινετε ποντικοφαγωμενη.
Αφού θέλεις να ανοίξεις ιστορίες πρέπει να το κάνεις μεθοδικά. Πας για dense packing. Κάνεις στην αρχή μια πυκνομέτρηση σε ένα κορυφαίο γιατρό (όπως και δήποτε παγκοσμίου φήμης), σχεδιάζετε μαζί σε mockup το σχήμα της hairline και από εκεί εξαρτάται ο αριθμός grafts, πιστεύω κάνα χιλιάρικο. Έχε υπ 'οψιν ότι την ξούρα δεν τη γλυτώνεις, για να μη ρισκάρεις.
 

midnight express

Well-Known Member
Ξουρα?? Μην μου λες τετοια αγχώνομαι. Ελεγα να στραφω προς Κυπρο στον Γε@@ου και να κανω μια fue για πυκνωση και επανπροσδιορισμο της χερλαιν.εγω πιστευω οτι θα χρειαστω πανω απο 1500 γκραφτς για να πυκνωσει μπροστα.
 

midnight express

Well-Known Member
Ναι καταλαβα τι εννοείς....δεν ξερω αν θα τα κουρεψω...ως προς τον χρονο που θα την πραγματοποιησω εχω ενα θεμα τωρα..ελεγα μετα τα χριστουγεννα.Ενας φιλος μου πολυ ψαγμενος μου λεει να περασουν και αλλα χρονια να δω πως θα παει η τριχοπτωση...πως να παει ??τοσα χρονια μαλλια χανω και δεν αλλαζει κατι δραματικα..μεχρι ποτε να περιμενω?εχει ενα δικιο ομως γιατι αν υποχωρησουν τα μαλλια αργοτερα αποτομα μπορει να φαίνεται ενα ξεκαρφωτο τριγωνο μπροστα...αλλα Στα 50 μου τι να την κανω την γαματη χερλαιν...??αν ειχα εντελος γυμνη περιοχη θα διευκολυνε τα πραγματα αρκετα,φοβαμαι και για σοκλος στα υπαρχοντα στην πυκνωση.ελεγα να καλυψω μονο μπροστα, δλδ να δωσω το τριγωνικο σχημα και να βαλω ελαχιστα στα πλαινα.
 

midnight express

Well-Known Member
Καλη χρονια σε ολους!Περασανε 5 χρονια και κατι απο τοτε που σας εγραψα σε αυτο το νημα αγαπητοι μου φιλοι και πανω απο 10 χρονια που παρακολουθω το φορουμ.τ
Τελικα ηρθε η στιγμη της μεταμοσχευσης.Δυστυχως η ευτυχως δεν αλλαξανε και πολυ τα πραγματα στο θεμα της αραιωσης μου σε αυτην την πενταετια και στα στα 35 μου χρονια πλεον δεν μπορω να περιμενω αλλο για την πυκνωση που περιμενα να κανω απο τα 22 μου και που ισως επρεπε να την εχω κανει ηδη μιας και ο αοριστος χρονος της ζωης μας δεν μας επιτρεπει για αναβολες για ρισκα που ισως μας κανουν να αισθανθουμε καλυτερα και να τονωσουμε την αυτοπεποιθηση μας.Ας ειναι ομως!Η τριχοπτωση που υπαρχει απο πολυ μικρη ηλικια σε μενα δεν φαινεται να μου αφηνει γυμνες περιοχες οπου θα διευκολυναν την ευκολη τοποθετηση μοσχευματων.Εκτος απο τους κροταφους που εχω απο πολυ νεαρος και που δεν θα ηθελα να τους πειραξω ιδιαιτερα,θα υπαρξει θεωρω δυσκολια στην τοποθετηση και αυτο θα ειναι το μεγαλο στοιχημα και ο μεγαλος φοβος για τα υπαρχοντα μαλλια.Κουρεψα λοιπον τα μαλλια μου κοντα ,εκοψα και το μουστακι μετα απο πολλα πολλα χρονια και στις 5 φεβρουαριου θα κανω την 1η μμ μου στον ιατρο Σωτηρη Τυρκαλα στην κλινικη Σταρκς.Ευελπιστω σε ενα καλο αποτελεσμα.Θα επανελθω με φωτογραφιες την ημερα της μμ και θα ακολουθησει φωτογραφικο υλικο ανα 3μηνο για σχολιασμο.Ευχομαι σε ολους σας οτι επιθυμειτε και να εχουμε υγεια.Γρηγορα να περασει και αυτη η μπορα της πανδημιας που μας ταλαιπωρει.
 

midnight express

Well-Known Member
Και καποιες φωτογραφιες οπως ειμαι τωρα.
 

Συνημμένα

  • 20210113_232941.jpg
    20210113_232941.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 81
  • 20210113_232831.jpg
    20210113_232831.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 84
  • 20210113_232904.jpg
    20210113_232904.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 88
  • 20210113_233245.jpg
    20210113_233245.jpg
    358.3 KB · Προβολές: 94

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gerassis

Well-Known Member
Εγώ δε θα έκανα στη θέση σου. Τωρα με το κοντό δειχνεις καλύτερα απο πριν. Και να κάνεις η διαφορά θα είναι μικρή. Για να καταλάβεις εμένα η κορυφή ανοίξε μεταξυ 40 - 41 ετων. Μέχρι τότε ηταν πυκνώτατη.
 

vlafo

Well-Known Member
Δεν έχω καταλάβει που θα κάνεις την πύκνωση?
Υποθέτω μια συνεδρία μέχρι 2.000g αλλά που θα τα τοποθετήσει ο γιατρός?
Εκτός και η εικόνα σου είναι άλλη σε εξωτερικές συνθήκες.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Χτίσιμο μια σωστή όμορφη χερλάιν και δέσιμο με τα πίσω και είναι μια χαρά ο φίλος.
Σκοροφαγωμένη δε τη λες αλλά δε βλέπω κάτι δύσκολο.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Χτίσιμο μια σωστή όμορφη χερλάιν και δέσιμο με τα πίσω και είναι μια χαρά ο φίλος.
Σκοροφαγωμένη δε τη λες αλλά δε βλέπω κάτι δύσκολο.
Σκαροφαγωμενη σκαροφαγωμενη ....και για το μικρό θέμα του φίλου τον κτλ πως στο κεφάλι του μέσα είναι μη αποδεκτό και μεγάλο ....του ταιριάζει νεανική χερλαίν και θα την έχει ....
 

vlafo

Well-Known Member
Να σου δείξω σκοροφαγωμένη να καταλάβεις, αλλά εδώ ο φίλος θα χτίσει τοίχο,γιατί έχει πολύ μαλλί και θα έχει πραγματικά νεανική χερλάιν.
Θα του έλεγα να μην την κατεβάσει αλλά με 1800g θα έχει πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Περιπτώσεις σαν και αυτές είναι για διαφήμιση όταν με το καλό ολοκληρωθεί.
 
Τελευταία επεξεργασία:

midnight express

Well-Known Member
Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις.Το θεμα μου ειναι εμπρος η χερλαιν.Απο μικρος ειχα αυτο το αθλιο φαγωμα στο κεντρο και ανοιχτους κροταφους και το ειχα βαλει στοχο καποια στιγμη να διορθωσω το προβλημα.Μια συνεδρια θα κανω.Ευελπιστω καποια γκραφτς να μπουνε και στο crown που εχει ελαφρυνει με τα χρονια.Αν περισεψουν και αν το κρινει ο γιατρος.Προσωπικα περαν της χερλαιν και του κεντρου προσωπικα δεν θα εκανα ποτε μεταμοσχευση για κροουν η κατι αλλο.Μου ειναι αδιαφορο αν θα καραφλιασω εκει πισω.Μονο η μπροστα εικονα με ενδιαφερει.Ισως στο μελλον να αλλαξω σκεψη αλλα χρονια τωρα ο καημος μου ειναι η χερλαιν.
 
Τελευταία επεξεργασία:

midnight express

Well-Known Member
Αγαπητοι μου,Σημερα εβαλα την 4η σκαλα και κουρεψα τα πλαινα και πισω πιο κοντα.Η Α.Α εχει την ταση να εκδικειτε και να δοκιμαζει τις αντοχες σου...ελεγα δεν με ενδιαφερει το κροουν και θελω να φτιαξω την χερλαιν.Το ελεγα προφανως γιατι τα μακρια μαλλια μου καλυπταν το προβλημα και δεν ειχα καταλαβει οτι αυτο ειχε παρει εκταση...αδιαφορο το κροουν..μεχρι χθες!!Ακομα και τις πρωτες ημερες που ημουν κουρεμενος τα πιο μακρια μαλλια απο επανω δεν εδειχναν αυτο που φανηκε σημερα το πρωι.Τι ειδα μετα το λουσιμο λοιπον..Πολλα πολλα κενακια στο κροουν.Συν τις 2 (σαν χωριστρες) που σχηματιζει το μαλλι μου δεξια και αριστερα,μας κανει ενα πατερν για νοργουντ 7 μην πω 8! Το χειροτερο ειναι οτι φοβαμαι μην εχω Dupa-bupa και με εχει παρει απο κατω! Σας παραθετω φωτογραφιες ακριβως κατω απο το φως.Αυριο πρωι θελω να βγω και να βγαλω φωτο στο εξωτερικο φως απο ολες τις γωνιες.Υπενθυμιζω οτι στις 5 φεβρουαριου μπαινω για την 1η μμ στην Σταρκς με ιατρο τον Σωτηρη Τυρκαλα.Θα παρακαλουσα ολα τα εμπειρα μελη να παραθεσουν την αποψη τους και να συμμετεχουν στο νημα μου.Καθε συμβουλη καθε κριτικη καλη η κακη για μενα ειναι καλοδεχουμενη.Οτι εμαθα για την τριχοπτωση και τις μεταμοσχευσεις το εχω μαθει απο εδω διαβαζοντας απο το 2010,οχι τακτικα βεβαια αλλα περιοδικα.Αυτο το εκτιμω και ειναι πολυ σημαντικο για εμενα να ακουσω τις παρατηρησεις των εμπειροτερων για το πως πρεπει να κινηθω.Ειναι μια μεταμοσχευση που ειχα προθεση να την κανω απο την ηλικια των 22 και συνεχεια το ανεβαλα διαβαζοντας σχεδον απο ολους τους εμπειρους οτι καλο ειναι να φτασουμε τα 35 και πανω και εχουν δικιο!Εαν ομως εχω διαχητη οπως υποψιαζομαι δεν μπορω να πιστεψω το ποσο ατυχος ειμαι!Την βοηθεια σας παρακαλω!
 

Συνημμένα

  • 20210119_210114.jpg
    20210119_210114.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 54
  • 20210119_210049.jpg
    20210119_210049.jpg
    997.8 KB · Προβολές: 53
  • 20210119_205951.jpg
    20210119_205951.jpg
    894.2 KB · Προβολές: 61
  • 20210119_205920.jpg
    20210119_205920.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 51
  • 20210119_205859.jpg
    20210119_205859.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 44
  • 20210119_205826.jpg
    20210119_205826.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 50
  • 20210119_205723.jpg
    20210119_205723.jpg
    2 MB · Προβολές: 54
  • 20210119_205859.jpg
    20210119_205859.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 39
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα