Καλησπερα και παλι στο φορουν.Ηθελα να ρωτησω αν καποια κοπελα απο δω εχει προβλημα τριχωπτοσης λογω πολυκυστικων και τι αγωγη εχουν παρει απο γυναικολογο. Να σας πω εν συντομια τι μου ειπε εμενα η γιατρος. Πριν λιγες μερες εκανα υπερηχο και μου βρηκε η γιατρος πολυκυστικες.Μου ειπε οτι ενα απο τα συμπτωματα των πολυκυστικων ειναι και η ανδρογενης τριχωπτοση και μου ειπε επισης κατι που δεν γνωριζα οτι πανε κληρονομικες. Μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεραπεια και οτι το μονο που θα μπορουσε να μου δωσει ειναι αντισυλυπτικα για να σταθεροποιηθει ο κυκλος μου,αν ειχα ασταθη κυκλο που δεν εχω.Οποτε ειπε οτι δεν μπορει να μου δωσει κατι αλλο.
Εντομεταξυ σημερα που πηγα στον δερματολογο και του το ειπα,μου ειπε οτι οντως οι πολυκυστικες προκαλουν τριχωπτωση ΑΛΛΑ λεει με τα αντυσυλυπτικα ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ! Ειχε και η κορη του μου ειπε πολυκυστικες και επερνε αντισυλυπτικα για 6 μηνες και συρρικνωθηκαν, εξαφανιστηκαν! Μαλιστα νευριασε οταν του ειπα πως εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο.
Υπαρχει καποια κοπελα με πολυκυστικες που ο γυναικολογος να της ειπε οτι τα αντισυλυπτικα ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ το προβλημα??Να εχει κανει αγωγη με αντισυλυπτικα και να της εχουν εξαφανιστει??
Εντομεταξυ σημερα που πηγα στον δερματολογο και του το ειπα,μου ειπε οτι οντως οι πολυκυστικες προκαλουν τριχωπτωση ΑΛΛΑ λεει με τα αντυσυλυπτικα ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ! Ειχε και η κορη του μου ειπε πολυκυστικες και επερνε αντισυλυπτικα για 6 μηνες και συρρικνωθηκαν, εξαφανιστηκαν! Μαλιστα νευριασε οταν του ειπα πως εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο.
Υπαρχει καποια κοπελα με πολυκυστικες που ο γυναικολογος να της ειπε οτι τα αντισυλυπτικα ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ το προβλημα??Να εχει κανει αγωγη με αντισυλυπτικα και να της εχουν εξαφανιστει??