2η μεταμόσχευση

Oxymoron

New Member
Γεια σας παιδιά. Είμαι σχετικά καινούριος στο forum. Έχω διαβάσει αποσπασματικά κάποιες λίγες φορές, αφενός λόγω του περιορισμένου χρόνου και αφετέρου λόγω της τραυματικής εμπειρίας που είχα στο παρελθόν και η οποία με επηρεάζει ψυχολογικά ακόμα και σήμερα.

Ιστορικό

Τριχόπτωση και από τις δύο πλευρές. Ο πατέρας νομίζω είναι NW5. Κ εγώ νομίζω NW5 είμαι. Ξεκίνησα σε πολύ μικρή ηλικία το regaine (νομίζω στα 19-20) και στην ηλικία των 25 έκανα το μεγάλο λάθος.. Έχοντας αρχίσει να τρώω φρίκη με την υποχώρηση της hairline και πάσχοντας από την τελειομανία του 25αρη άρχισα την επίσκεψη σε Έλληνες γιατρούς μεταμόσχευσης. Κάποιοι ήταν σωστοί και ουσιαστικά με διαολόστειλαν, αλλά που μυαλό τότε για να τους ακούσω. Κάποιοι άλλοι όχι μόνο με έσπρωξαν προς τη μεταμόσχευση, αλλά με έπεισαν ότι δεν έχει νόημα το regaine. Το έκοψα λοιπόν μαχαίρι αρχές του 2006, επηρεαζόμενος ταυτόχρονα από το γεγονός ότι είχα βαρεθεί κάθε μέρα τα ίδια κ τα ίδια και μετά από 6 μήνες διακοπής του regaine και μιας τρομακτικά μεγάλης και ραγδαίας αραίωσης, έφτασα το καλοκαίρι του 2006 να κάνω μεταμόσχευση σε έναν άκυρο έλληνα γιατρό με μέθοδο FUT. πολύ κακός ο γιατρός, αλλά πολύ κακή και η δική μου επιλογή, παρά το γεγονός ότι είχα αρχίσει από τότε να ψάχνω forum (baldtruthtalk κτλ). Μου άφησε μία κακή ουλή. μου έβαλε 910 grafts, μπροστά και μέση, που πολλά από αυτά είχαν και 5 και 6 τρίχες και ουσιαστικά το αποτέλεσμα που είχα ήταν πολύ χειρότερο από την εικόνα που είχα 6 μήνες πριν, προτού κόψω το regaine. Δράμα..

Από τότε προσέθεσα fina 1,25 mg και ξεκίνησα πάλι regaine μία φορά την ημέρα. Αφήνω δε το μαλλί μου μακρύ στο πάνω μέρος του κεφαλιού και το χτενίζω και το πατικώνω με ιδιαίτερο τρόπο ώστε να έχει κάπως καλή εικόνα από μπροστά, όταν πιάσει όμως αέρας ή όταν βρέχεται είναι άστα να πάνε.. toppik δεν έχω βάλει ποτέ. Έχουν περάσει 9 χρόνια και η εικόνα δεν έχει αλλάξει δραματικά από τότε. Ούτε καλυτέρεψε με τη χρήση finas και επαναφοράς regaine, ούτε και νομίζω χειροτέρεψε λόγω περάσματος του χρόνου.. Περίμενα μπας κ γίνει η μεγάλη ανακάλυψη, αλλά πλέον δεν έχω άλλα ψυχολογικά περιθώρια να περιμένω.

Σήμερα

Είμαι 34. Διαβάζοντας εδώ μέσα και σε baldtruthtalk έχω αρχίσει κ καταλήγω στον Erdogan. Σήμερα είδα μάλιστα ότι ένα παιδί έχει ήδη κλείσει εκεί. ο Cvial. Δεν είμαι βέβαια 100% σίγουρος και σκέφτομαι να πάω και στον Γεωργίου για ραντεβού τον Ιούνιο που έρχεται Αθήνα, να δω και αυτή την οπτική, αλλά είναι κάποια πράγματα που ψυχολογικά με στέλνουν στον Erdogan. Δυστυχώς βλέπω αψιμαχίες, οι οποίες με επηρεάζουν και δεν έχω ακούσει για κανέναν γιατρό 100% καλά λόγια. Ίσως για κάτι Αμερικάνους ίσως και για τον Lorenzo στην Ισπανία, αλλά εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου μου και εξαιτίας της μικρής υπομονής λόγω εύθραυστης ψυχολογίας, νομίζω ότι αυτοί είναι πολυτέλεια.

θετικά
+μέλος IAHRS
+πολλές επεμβάσεις με αρκετά καλά αποτελέσματα
+πολύ καλές εγκαταστάσεις και επαγγελματισμός (σύμφωνα με τα όσα λένε 2/3 παιδιά από εδώ μέσα)
+σχετικά μικρή απόσταση ώστε να κλείσω για consultation και στη συνέχεια για μεταμόσχευση (έχω περιορισμένο χρόνο δυστυχώς)
+προσιτός για τα οικονομικά μου δεδομένα

αρνητικά
-δεν είναι σε χώρα του πολιτισμένου κόσμου και αυτό μου δημιουργεί μία ανασφάλεια
-βλέπω διάφορες αψυμαχίες εδώ μέσα, που περιλαμβάνουν και τον Erdogan, που δεν ξέρω αν είναι βάσιμες ή όχι. Παρόλα αυτά δεν έχω την χρονική, ενδεχομένως την οικονομική και μάλλον και την ψυχολογική πολυτέλεια να ψάξω ενδελεχώς για τον τέλειο γιατρό. Κ δεν ξέρω αν υπάρχει και ο τέλειος γιατρός.

Προσδοκίες

Σε πρώτη φάση εγώ σκεφτόμουν να φτιάξω hairline και λίγο από τη μέση. Πίσω σκεφτόμουν τελείως ακάλυπτο και παρθένο, περιμένοντας ταυτόχρονα μπας κ γίνει το θαύμα και σε 2/3 χρόνια έχουμε τη μεγάλη ανακάλυψη (π.χ. repricel) και ενδεχομένως σκεφτόμενος μετά από την μεταμόσχευση και το ru (πολύ ρίσκο το ξέρω, αλλά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο η κακή διαρκής κακή ψυχολογία ή το ρίσκο). Σε πρώτη φάση θέλω να μπορώ να μη φοβάμαι τον άνεμο και το νερό στο βαθμό που τα φοβάμαι σήμερα και να αρχίσω να κόβω κοντότερα το μαλλί στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Είναι τρομερό. Δυστυχώς δεν μπορώ να ξυρίσω πλέον το κεφάλι μου κ πρέπει να συνεχίσω τον χορό των μεταμοσχεύσεων. Δε θέλω γυναικία hairline, είμαι καλυμένος και με εσοχή δεξιά αριστερά. Έστειλα κάποιες φωτο στον Erdogan και μου έστειλαν πίσω μία αρχική γνωμάτευση για 5.000 grafts παντού, ακόμα και πίσω, σε μία περιοχή 220 cm^2, σε 2 ημέρες. Δεν ανέφεραν τίποτα για την ουλή.

Σκέφτομαι να κλείσω για τέλη Αυγούστου, χωρίς να το πολυψάχνω (εξήγησα πιο πριν το λόγο), αφού πάω πρώτα για live consultation μέσα στον Ιούνιο. Η αλήθεια είναι ότι έχω καθυστερήσει αρκετά να κάνω τις συνενοήσεις. Αλλά αν χάσω αυτό τον Αύγουστο μετά θα πάω τον επόμενο κ δεν ξέρω αν έχω την υπομονή.

Παρακαλώ όσα καλόπιστα παιδιά έχουν όρεξη ας πούνε δικές τους σκέψεις και που σκέφτομαι εγώ λάθος. Επίσης, υπάρχουν δύσκολες ώρες που το ξανασκέφτομαι, αλλά έχει νόημα να μην κάνω τπτ τώρα που έχω μπει στον χορό?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
εγω παντως εαν ημουν στη θεση σου θα ειχα πρωτη επιλογη καναδα και μετα κυπρο η τουρκια
κυπρο την h..c για λιγο ποιο σιγουρο αποτελεσμα ..εαν μελετησες το φορουμ σχεδον ολλοι εκτος απο εναν που πηγαν κυπρο εμειναν πολυ ευχαριστημενοι...τωρα ο ερντογαν ναι εχει δειξει εντυπωσιακα αποτελεσματα και γενικα φενεται πολυ επαγγελματιας που προσεχει την λεπτομερεια αλλα δεν εχουμε ακομα επαρκες feedback ...εκτος εαν περιμενεις να δεις το αποτελεσμα του cvial...
απλα ακομα και οι καλυτεροι γιατροι στο κοσμο εχουν μετρια η ακομα και κακα αποτελεσματα
αρα οπως καταλαβαινεις ειναι και ρισκο η μμ....δυστυχως δεν ειναι σιγουρη λυση εκτος εαν εχεις μπολικο μαρουλι και μπεις για διορθωτικη μετα...
καλη επιτυχια και καλη τυχη σε οτι και εαν επιλεξεις

gkast

Active Member
Καταρχήν φίλε μουν μην έχεις εύθραυστη ψυχολογία γιατί και τα χρόνια δεν σε πήραν ....και έιναι μια κατάσταση που βελτιώνεται πάρα πολύ .
Εαν ψυχολογικά αισθάνεσαι πως νιώθεις καλύτερα με τον erdogan αύριο το πρωί κλείσαι ημερομηνία.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Ποσειδωνα ο cvial ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση απο το παιδι.
Οξυμορον ενταξει κατασταση σου δεν ειναι και τραγικη....ετσι οπως τα περιεγραφες πριν δω φωτο νομισα θα δω κανα μαυρο χαλι....τα 5000 τελικα ειναι ταριφα χεχεχε ακου για μενα καλυτερα να πας απο κει για να τον συναντησεις και να δειτε και αλλη εκδοχη αποκαταστασης, για μενα και με λιγοτερα πχ 3500θα κανεις καλη
καλυψη αλλωστε εισαι μικρος ακομαβαλε τωρα μεχρι τη μεση και ασε το πισω για αργοτερα η εικονα θα αλλαξει δραματικα τωρα αν αποφασισες οριστικα χωρις συναντηση το βλεπω λιγο επιπολαιο την κυπρο γιατι την απορριπτεις;

Reve

Active Member
φίλε είσαι τυχερός γιατί έχεις σγουρό μαλλί οπότε το αποτέλεσμα όπου και να πας θα φαίνεται καλύτερο!

poseidonas77

Well-Known Member
nikola νομιζω καλα του ειπε 5.000.. θα παει μεχρι πισω και εαν παιρνει και φινα και φυτρωσουν σχεδον ολλα καθαρισε για πολλα χρονια..και οπως βλεπω εχει αρκετα μαλια μεχρι πισω για μια καλη βαση..
ετσι νομιζω...

Η απάντηση είναι απλή φίλε, υπάρχει το βότανο που θα σου σταματήσει το ένζυμο (το οποίο σου καταστρέφει την τεστοστερόνη) οτάν λοιπον οι ορμόνες ανέβουν στο φυσιολογικα επιπεδα, πρωτα θα δεις μεγάλη διάφορα στην υγεια σου π.χ. ζωντανο λαμπερό χρώμα στο δέρμα απο ελαφρά υποκιτρινο κ.λ.π. και μετα επειδη εισαι νεος οπου υπαρχουν ζωντανα τριχοφυλακια θα βγουν τριχες(βεβαια δεν θα χασεις αλλο μαλι, και θα δυναμωσουν πολυ αυτα που εχεις). Υπαρχει δε και αλλο βοτανο που ενεργοποιει τα νεκρα τριχοφυλακια, ελπιζω σε 20 μερες να το εχω.

zotrix

Active Member
Κάτι άσχετο: Kapa, θυμάσαι τις παλιές καλές εποχές του φόρουμ με τους πλασιέδες; χαχα

Νικολας νικ

Well-Known Member
nikola νομιζω καλα του ειπε 5.000.. θα παει μεχρι πισω και εαν παιρνει και φινα και φυτρωσουν σχεδον ολλα καθαρισε για πολλα χρονια..και οπως βλεπω εχει αρκετα μαλια μεχρι πισω για μια καλη βαση..
ετσι νομιζω...
δεν διαφωνω....με 5000 θα ειναι φουλ καλυψη εφοσον ειναι και σε θεραπεια....αποψη μου 3500 για ποιο συντηρητική επεμβαση μιας και γραφει πως τον ενδιαφερει περισοτερο το μπροστα και η μεση..τα 5000 ειναι τεραστια επεμβαση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κάτι άσχετο: Kapa, θυμάσαι τις παλιές καλές εποχές του φόρουμ με τους πλασιέδες; χαχα
Κοιταξε Κυριε zotrix, αμα βαλεις λιγο κιχωριο σε σαμπουαν με αλοη θα σου σταματησει και η τριχωπτωση, θα σταματησεις να γραφεις και τα ανωτερω.

Δημητρης38

Active Member
εγω το μονο που προτεινω ειναι να λαβεις υποψην σου μονο την γνωμη οσων εχουν κανει μ/μ ...
Οι υπολοιποι βγαζουνε συμπερασματα απο φωτογραφιες και δεν μπορουν να σε βοηθησουν ...

Το ΝW σου σχηματιστηκε αν και εισαι μικρος ακομα
Οι τριχες που εχεις στην περιοχη που αραιωσε ειναι της strip που εκανες ?
Αν θελεις πες μας ποιος γιατρος στην Ελλαδα σε χειρουργησε ?

Δημητρης38

Active Member
Με λίγο υπερφρουτο παπαγια Δημητρη θα είχες κανει την Τρίχα σου σα καραβοσχοινο.

Αδερφε ο Ιπποκρατης τις γυναικες που πεφτανε τα μαλλια τους τις εβαζε να τα τριβουν με ραπανακια και στους Καραφλες Αρχαιους Ελληνες και ειδικα αυτους με Δερματιτιδα τους εβαζε να τριβουν κοπανισμενα κρεμυδια...

..... στο παπαγια θα κολλησουμε ?

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τι το λετε βρε το παιδι? Λαχανοσαλατα θα κανει στο μαλλι του?
Οξυμορον εισαι για 3500 στην αρχη και θα εχεις ενα καλο αποτελεσμα μιας και εχεις μαλλια ακομη αλλα ειναι και σγουρα.Μην πεφτερι η ψυχολογια σου αλλα την H*c γιατι την αποριπτεις? Εκει ειναι ο μ@ρας απο τους καλους γιατρους και σχετικοτερα θα σε βγει φθηνοτερα απο τουρκο.
Στο δε γε@ργιου παλι πλεον εγω θα το λεγα ρισκο με ολα οσα εχουμε δει.

Αδερφε ο Ιπποκρατης τις γυναικες που πεφτανε τα μαλλια τους τις εβαζε να τα τριβουν με ραπανακια και στους Καραφλες Αρχαιους Ελληνες και ειδικα αυτους με Δερματιτιδα τους εβαζε να τριβουν κοπανισμενα κρεμυδια...

Φυσικά τα κρεμυδοειφη β

Δημητρης38

Active Member
Μην πεφτερι η ψυχολογια σου αλλα την H*c γιατι την αποριπτεις? Εκει ειναι ο μ@ρας απο τους καλους γιατρους και σχετικοτερα θα σε βγει φθηνοτερα απο τουρκο.
Στο δε γε@ργιου παλι πλεον εγω θα το λεγα ρισκο με ολα οσα εχουμε δει.

john googlara το "hdc hair transplant results" και στις εικονες εισαι πρωτος.
Οταν σου ελεγα εγω οτι εισαι παγκοσμιας κλασης περιστατικο .... !!!! ;)

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα