δαφναιελαιο ποια ειναι η γνωμη σας?

Beret78

Member
Yul Brynner είπε:
xk είπε:
Φίλε Yul γιατί δε κόβεις εντελώς την μίνοξ να δεις αν το δαφναίελαιο κραταει τα μαλλιά μόνο του?Επίσης παρενεργειες απ΄τη μινοξ δεν έχεις καθόλου?

Δοκίμασα να κόψω τη μινοξιδίλη το Μάιο, δυο βδομάδες αφότου ξεκίνησα το δαφνέλαιο, και μέσα σε 2 μήνες είδα τη μεγάλη κατηφόρα, οπότε την ξανάρχισα. Βέβαια τώρα βάζω μινοξ μόνο μία φορά τη μέρα, και όχι δύο που έβαζα παλιότερα, και παρόλα αυτά η τριχόπτωση έχει εκμηδενιστεί, πράγμα που σημαίνει ότι το δαφνέλαιο σιγά-σιγά στρώνει το έδαφος για να δοκιμάσω να τη διακόψω τελείως κάποια στιγμή (σταδιακά όμως αυτή τη φορά, δεν έχω σκοπό να την ξαναπατήσω όπως το καλοκαίρι).

Παρενέργειες λόγω μινοξ έχω τις γνωστές: τριχοφυΐα σε όλο το σώμα και κατακράτηση υγρών, αλλά από τότε που βάζω μόνο μία φορά τη μέρα, δεν είναι τόσο έντονες.


poseidonas7 είπε:
αδερφε Yul το μπουκαλι ειναι καφε σκουρο και γραφει απεξω natural oil βιολογικο ελαιο δαφνη...και οντως γραφει οτι δεν συνισταται για παθολογικη τριχοπτωση....λες να παρω το δικο σου για καλυτερα αποτελεσματα?

Εφόσον γράφει ότι δεν συνίσταται για παθολογική τριχόπτωση, ναι, θα πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο άλλο, π.χ. το Oleum Lauril που χρησιμοποιώ εγώ.


Beret78 είπε:
Poseidona για το χρωμα του υγρου εννοει οχι του μπουκαλιου.Εχω και εγω το ιδιο της Apivita και ειναι σκουρο πρασινο το υγρο

Beret78, τι γράφει η συσκευασία; Λέει ότι κάνει και για μόνιμη τριχόπτωση; Εγώ θυμάμαι το δαφνέλαιο της Apivita με το σκούρο καφέ μπουκάλι να μην είναι σκούρο πράσινο, αλλά, αν δεν κάνω λάθος, ανοιχτό καφέ. Προφανώς το σκούρο πράσινο που έχεις είναι κάποιο άλλο της Apivita.




Αυτο που εχω γραφει οτι δεν συνισταται για παθολογικη τριχοπτωση.Σκουρο καφε μπουκαλι και πρασινο το υγρο μεσα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
zotrix είπε:
Και εγώ μια από τα ίδια με το ριγκειν. Το μείωσα σε 1 φορά τη μέρα και παρατηρώ λίγο αυξημένη τριχόπτωση (όχι πολύ όμως). Αλλά η φάτσα μου ξαναένιωσε μόλις το μείωσα. Πρέπει να βρω τη χρυση τομή μεταξύ παρενεργειών και τριχόπτωσης. Ενας στο γυμναστηριο μου είπε ότι με το τρέξιμο μειώνει την κατακράτηση υγρων.

Η χρυσή τομή φίλε είναι δύσκολο να βρεθεί, δυστυχώς. Εγώ, βέβαια, παρότι βάζω μόνο μία φορά την ημέρα μινόξ, δεν έχω καθόλου τριχόπτωση, αλλά φαντάζομαι αυτό οφείλεται κυρίως στο δαφνέλαιο, γιατί παλιότερα έβλεπα τριχόπτωση και με δύο ψεκασμούς την ημέρα.

Πολλοί (μεταξύ τους και εγώ) την πατάνε με τις παρενέργειες της μινοξιδίλης κάνοντας παραπάνω ψεκασμούς από όσους πρέπει (ειδικά άμα έχεις λίγο μακρύ μαλλί και δυσκολεύεσαι να την απλώσεις παντού, είναι πολύ εύκολο να την πατήσεις και να αδειάσεις πάνω σου το μισό μπουκάλι). Νομίζω πως ένας σίγουρος τρόπος για να μετριάσει κανείς τις παρενέργειες της μινοξιδίλης είναι να φροντίζει να μην υπερβαίνει τους 6-7 ψεκασμούς. Άμα βέβαια βάζεις αφρό αντί για υγρή μινόξ, τότε είναι πολύ δύσκολο να μην υπερβείς την ενδεδειγμένη δοσολογία.

Για τις παρενέργειες της μινοξιδίλης το τρέξιμο και η αερόβια γυμναστική είναι η καλύτερη λύση, όντως. Παλιότερα που έβαζα μινόξ 2 φορές τη μέρα, για να μην έχω πρήξιμο στο πρόσωπο και «σωσίβιο» στη μέση, έπρεπε να κάνω οπωσδήποτε διάδρομο (μισή ώρα κάθε φορά) και μπόλικους πλάγιους κοιλιακούς (εκτός από τις άλλες ασκήσεις). Όταν τύχαινε κατά περιόδους λόγω δουλειάς μην προλάβω να πάω γυμναστήριο για κάνα-δυο βδομάδες, άρχιζαν αμέσως να επανεμφανίζονται οι παρενέργειες. Επίσης, έπρεπε να προσέχω τη διατροφή μου (να αποφεύγω αλάτια κλπ) ενώ γενικά είμαι αδύνατος και δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα μεταβολισμού. Μόλις διέκοψα τη μινοξιδίλη για δύο μήνες το καλοκαίρι, οι παρενέργειες εξαφανίστηκαν (αλλά μαζί εξαφανίστηκαν και τα μαλλιά...). Τώρα, που βάζω μόνο μια φορά την εβδομάδα, οι παρενέργειες είναι σαφώς λιγότερο έντονες.

Υπάρχει ένα τσαγάκι που είχα δοκιμάσει παλιότερα, το ταραξάκο, που είναι διουρητικό, και θυμάμαι με 3 τσάγια τη μέρα, σε μια βδομάδα το πρήξιμο είχε φύγει τελείως. Μετά βέβαια ο οργανισμός συνήθισε το ταραξάκο (εδώ συνήθισε τη μινοξιδίλη, τι να λέμε...), και έπαψε να είναι τόσο αποτελεσματικό.

Ο Άκης ή ο Chs, δεν θυμάμαι ποιος από τους δύο, είχε πει ότι είχε πάρει Diuren για μια βδομάδα και οι παρενέργειες της μινόξ είχαν κοπεί μαχαίρι. Βέβαια, το να πάρει κανείς διουρητικά που παίρνουν οι ηλικιωμένοι δεν είναι κάτι που αποφασίζεται έτσι εύκολα, και αν θυμάμαι καλά, ο Άκης ή ο Chs είχε πει ότι είχε επισκεφτεί ενδοκρινολόγο πιο πριν και του 'το χε γράψει.


poseidonas7 είπε:
το ξανατσεκαρα τωρα..δεν συνισταται λεει για παθολογικη τριχοπτωση...φτου ρε γαμωτο..10 ευρω το πηρα 100 μλ...
παντως η δερματολογος της αδερφης μου της ειπε να βαζει απο αυτο στην ξαφνικη τριχοπτωση που εχει απο τον αυγουστο..
@ειμαι στο 3μηνο με μινοξ ....ακομα παρενεργειες με κατακρατηση δεν εχω...εχω τριχοφυια στο μετωπο...βαρεθηκα να ξυριζομαι..
στην αραιωση που θελω να μου κανει δουλεια..μπαρμπουτσαλα....κατι τριχακια που μεγαλωνουν βασανιστικα..βεβαια το σημειο ειναι ετσι πανω απο 11 χρονια....θα την δουλεψω κανα 2μηνο ακομα και μετα 3 φορες την εβδομαδα .....
σε αυτο το τριμηνο η διαθεση μου εχει πεσει στα ταρταρα....για λιμπιντο ουτε για αστειο....ευτυχως δεν εχω σχεση αυτο το διαστημα..θα ειχα μεγαλο προβλημα...τα λεω αυτα με μεγαλη ειλικρινεια..σαν να περναω καταθλιψη ενα πραμα....ποιος ξερει εαν φταιει το κολοφαρμακο..παλιοτερα που την ξαναδοκιμασα δεν θυμαμαι τετοια θεματα.....
ειμαι πολυ ατυχος ρε παληκαρια!!!!δεν υπαρχει κανενας στην οικογενεια με προβλημα μαλιου ουτε απο την μανα μου ουτε απο τον πατερα μου και σε μενα βγηκε αα!!!!το μονο παρηγορο ειναι οτι κοιταω φωτος απο το 04 και μετα και το μαλι ειναι ιδιο....

Η αδερφή σου προφανώς δεν έχει ΑΑ, οπότε το δαφνέλαιο της Apivita που της πρότεινε η δερματολόγος της θα κάνει δουλειά. Εσένα όμως, που έχεις όπως λες ΑΑ, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κάποιο δαφνέλαιο πιο «στάνταρ», που ενδείκνυται για περιπτώσεις μόνιμης τριχόπτωσης (δηλ. ΑΑ).

Προσωπικά, πτώση λίμπιντο στα 7 χρόνια χρήσης μινοξιδίλης δεν έχω δει. Δεν θυμάμαι επίσης να έχει αναφέρει κανείς στο φόρουμ κάτι τέτοιο ποτέ (ίσως βέβαια κάνω λάθος).

Κατά τ' άλλα, κουράγιο. Όλοι περνάμε τις φάσεις μας. Είναι και η εποχή τέτοια λόγω οικονομικής κρίσης κλπ που τα συμπτώματα που περιγράφεις τα έχει ένα σωρό κόσμο, καράφλες ή μη. :)
 

xk

Active Member
Yul Brynner είπε:
Ορίστε και μια σημερινή καραφλο-selfie (18/10/2014).

Οι παλιές που είχα ανεβάσει δυο βδομάδες πριν, βρίσκονται εδώ.

Δυστυχώς δεν κατορθώνω να πετυχαίνω κάθε φορά τον ίδιο φωτισμό.

καλά είσαι ακόμα...νομίζω αν δεν έβαζες όλα αυτα τα χρόνια μίνοξ θα είχες μεγάλο πρόβλημα...

αλλά τώρα είσαι καλά,σίγουρα στους απ έξω θα φαίνεσαι μια χαρά μιας και δε μας βλέπουν απο πάνω με φώτα όλη την ώρα...

θα ρίξω κι εγω ένα πασπάλισμα με δάφνη έτσι για την εμπειρία χαχα
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Beret78 είπε:
Αυτο που εχω γραφει οτι δεν συνισταται για παθολογικη τριχοπτωση.Σκουρο καφε μπουκαλι και πρασινο το υγρο μεσα

Μια λύση είναι να αγοράσεις 2 ευρώ το Salkano και να συγκρίνεις το πώς κάθονται πάνω στο κεφάλι σου το καθένα. Πολύ πιθανό αυτό της Apivita να κάνει την ίδια δουλειά με τα άλλα δαφνέλαια, απλά να μην το αναγράφει στη συσκευασία για λόγους που έχουν να κάνουν με την πολιτική marketing της εταιρείας ή δεν ξέρω τι άλλο. Εδώ το Fungoral δεν γράφει ότι καταπολεμά την τριχόπτωση ούτε το regaine ότι δρα αποτελεσματικά στους κροτάφους, επειδή και μόνο δεν εξασφάλισαν τη σχετική έγκριση από τον FDA.

Επίσης, το δαφνέλαιο έχει στάνταρ τρόπο παρασκευής, δεν παρασκευάζεται δηλαδή με κάποια μυστική φόρμουλα που να την ξέρουν λίγες εταιρείες μόνο, για να πεις ότι δεν έχει την πατέντα η Apivita και παρασκεύασε κάτι άλλο. Εφόσον το δαφνέλαιό της είναι σκούρο πράσινο, μάλλον θα κάνει. Εξάλλου, Πολλά φαρμακεία έχουν μέχρι και «χύμα» δαφνέλαιο, δικής της παρασκευής.

Ποσειδώνα, αυτό πάει και για σένα.
 

poseidonas77

Well-Known Member
http://www.zachospharmacy.gr/el/trixoptosi-pityrida-liparotita/1094-apivita-natural-oil-.html
αυτο εχω και στο λινκ λεει οτι κανει για μονιμη τριχοπτωση ενω το δικο μου μπουκαλι γραφει οτι δε κανει...
το λινκ ειναι ενδεικτικο δε κανω διαφημηση..απο φαρμακειο το πηρα και μαλιστα ποιο ακριβα
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
xk είπε:
καλά είσαι ακόμα...νομίζω αν δεν έβαζες όλα αυτα τα χρόνια μίνοξ θα είχες μεγάλο πρόβλημα...

Ναι, ισχύει. Αν και, απ' την άλλη, τώρα το καλοκαίρι που διέκοψα τη μινοξιδίλη, διαπίστωσα ότι έχασα μαλλιά ακόμα και από σημεία που δεν φαινόταν ότι είχα πρόβλημα, και σκέφτομαι μήπως προκάλεσε εξάρτηση και στα υγιή τριχοθυλάκια όλα αυτά τα χρόνια. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα μ' αυτή την κ*λ#ουσία...

xk είπε:
αλλά τώρα είσαι καλά,σίγουρα στους απ έξω θα φαίνεσαι μια χαρά μιας και δε μας βλέπουν απο πάνω με φώτα όλη την ώρα...

Γενικά ναι, αλλά σκέψου ότι πριν 9 μήνες ήμουνα πολύ καλύτερα... :(
 

poseidonas77

Well-Known Member
Yul οντως εισαι μια χαρα...αγαντα μπας και προλαβουμε σε αυτη τη ζωη μονιμη και σταθερη θεραπεια
νομιζω καπου ο GOMI εγραψε οτι πρεπει να κρατησουμε τους θυλακες ενεργους
 

zotrix

Active Member
φίλε δεν θεωρώ ότι το δαφνέλαιο είναι αυτό που σε έχει βοηθήσει να βγάλεις μαλλιά. Η ΑΓΑ απασχολεί τον ανδρικό πληθυσμό εδώ και κάτι χιλιετίες (μέχρι και ο Αριστοτέλης είχε φτιάξει κάτι ματζούνια που υποτίθεται ότι την γιάτρευαν ενώ μια απο τις αρχαιότερες ιατρικές συνταγές αναφέρονται σε αυτην: http://www.history.com/news/from-hippo-fat-to-vacuum-helmets-a-history-of-baldness-prevention). Αν με το δαφνέλαιο έβγαζες μαλλιά τότε όλο και κάποιος θα το είχε ανακαλύψει στο παρελθόν. Είναι πολύ περίπλοκη αυτή η αρρώστια και δεν θεωρώ ότι η αντιμετώπιση της είναι τόσο απλή.
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
zotrix είπε:
φίλε δεν θεωρώ ότι το δαφνέλαιο είναι αυτό που σε έχει βοηθήσει να βγάλεις μαλλιά. Η ΑΓΑ απασχολεί τον ανδρικό πληθυσμό εδώ και κάτι χιλιετίες (μέχρι και ο Αριστοτέλης είχε φτιάξει κάτι ματζούνια που υποτίθεται ότι την γιάτρευαν ενώ μια απο τις αρχαιότερες ιατρικές συνταγές αναφέρονται σε αυτην: http://www.history.com/news/from-hippo-fat-to-vacuum-helmets-a-history-of-baldness-prevention). Αν με το δαφνέλαιο έβγαζες μαλλιά τότε όλο και κάποιος θα το είχε ανακαλύψει στο παρελθόν. Είναι πολύ περίπλοκη αυτή η αρρώστια και δεν θεωρώ ότι η αντιμετώπιση της είναι τόσο απλή.

Πάντως τα τελευταία δύο χρόνια όταν έβαζα μινοξιδίλη σκέτη, έχανα μαλλιά, δεν έβγαζα. Άρα κάποιο ρόλο έπαιξε σίγουρα και το δαφνέλαιο. Μπορεί χωρίς μινοξιδίλη να μην είχα τόσο "γρήγορα" αποτελέσματα, αλλά χωρίς δαφνέλαιο είναι σίγουρο ότι δεν θα είχα καθόλου. Η μινοξιδίλη ουσιαστικά πολλαπλασιάζει επί 10 το potential που έχει κανείς να βγάλει μαλλιά. Αν το potential αυτό λόγω DHT ή φλεγμονής έχει γίνει μηδέν, τέλος. Μηδέν επί 10 κάνει μηδέν.

Το δαφνέλαιο είναι DHT-blocker, και γενικά τα DHT-blockers αργούν να αποδώσουν (καλή ώρα το revivogen). Και αν σκεφτείς την ιεροτελεστία που πρέπει να ακολουθεί κανείς κάθε φορά (υδρατμοί, μασάζ, σκουφάκι ή πετσέτα, υπομονή 3 ώρες και μετά λούσιμο), και όλο αυτό για πολλούς μήνες-κοντά ένα χρόνο, δεν εκπλήσσομαι που δεν το έχει δοκιμάσει πολύς κόσμος. Αλλά ακόμα κι αυτοί οι λίγοι που το ξεκινούν, το παρατάνε στους 6 το πολύ μήνες επειδή δεν βλέπουν άμεσα αποτελέσματα και καταφεύγουν σε "εύκολες" λύσεις όπως μινόξ (όπως έκανα κι εγώ πριν 7 χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα).

Γνωρίζω πάντως 2 άτομα που βάζοντας δαφνέλαιο στα 20 τους (και επέμεναν όμως, δεν βαρέθηκαν και σταμάτησαν), έφτασαν 45άρηδες τώρα και έχουν πυκνό μαλλί χωρίς ούτε μία άσπρη τρίχα. Κι αυτούς, κάποιος άλλος (κομμωτής στο επάγγελμα) τους το πρότεινε, που επίσης το είχε χρησιμοποιήσει και είχε πυκνό μαλλί.

Σε ότι με αφορά, δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα μου δώσει μαλλί Bob Ross. Είμαι σε προχωρημένο στάδιο ΑΑ και ακόμα κι αν δίνει ενθαρρυντικά αποτελέσματα τώρα, αύριο μπορεί να ατονίσει η δράση του (όπως συνέβη με το CG210) και να πάρω πάλι την κατηφόρα. Πάντως, και μόνο να καταφέρω να διατηρήσω αυτά που έχω, θα είμαι πολύ ικανοποιημένος.
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Reve είπε:
Παιδιά το δαφναέλαιο μπορούμε να το αφήνουμε όλη την νύχτα ή είναι too much?

Λέγεται ότι δεν πρέπει να το αφήνεις για πάνω από 8 ώρες οπότε αν είναι να κοιμηθείς λιγότερο από 8 ώρες, λογικά θα μπορείς. Προσωπικά πάντως, όσες φορές μέχρι πρόσφατα (*) το είχα αφήσει για πάνω από 3 ώρες, είχα νιώσει το μαλλί μου να επιβαρύνεται και στο λούσιμο να πέφτουν μπόλικες τρίχες.

────────
* Τώρα πια η τριχόπτωση έχει εκμηδενιστεί τελείως, και όση ώρα και να αφήσω το δαφνέλαιο στα μαλλιά, στο λούσιμο δεν βλέπω καμία απολύτως τρίχα να πέφτει. Ούτε στο βούρτσισμα πλέον βλέπω να πέφτουν τρίχες. Επίσης, ούτε όταν το απλώνω στα μαλλιά με μασάζ μένουν τρίχες στο χέρι, ενώ μόλις πριν 1 μήνα έμεναν για πλάκα καμιά 15αριά κάθε φορά...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

poseidonas77

Well-Known Member
λοιπον χτες το εβαλα για πρωτη φορα και το αφησα ολο το βραδυ...
κατα την εφαρμογη αρκετες τριχες λες και παιρναγα seding minox
το πρωι λουστηκα και ετριψα αρκετα το κεφαλι...2 τριχες επεσαν μονο..πρωτη φορα συμβαινει το τελευταιο διαστημα...αν τελικα σε βαθος χρονου μηδενιζει την τριχοπτωση οπως λεει ο yul μιλαμε οτι λυσαμε το μισο προβλημα...
@αυτες οι 2 τριχες επεσαν απο περιοχη που δε βαζω μινοξ και συνηθως κατα το λουσιμο βλεπω καμια 15αρια τριχες
 

Reve

Active Member
Yul Brynner είπε:
Reve είπε:
Παιδιά το δαφναέλαιο μπορούμε να το αφήνουμε όλη την νύχτα ή είναι too much?

Λέγεται ότι δεν πρέπει να το αφήνεις για πάνω από 8 ώρες οπότε αν είναι να κοιμηθείς λιγότερο από 8 ώρες, λογικά θα μπορείς. Προσωπικά πάντως, όσες φορές μέχρι πρόσφατα (*) το είχα αφήσει για πάνω από 3 ώρες, είχα νιώσει το μαλλί μου να επιβαρύνεται και στο λούσιμο να πέφτουν μπόλικες τρίχες.

────────

Ευχαριστώ πολύ για την Απάντηση Yul. Εγώ χρησιμοποιώ ένα μείγμα λαδιών το οποίο περιέχει 1/5 βαλσαμέλαιο 1/5 ρετσινόλαδο 1/5 αμυγδαλέλαιο 1/5 ελαιόλαδο και 1/5 δαφνέλαιο.

Δε μπορώ να πω ότι βλέπω κάποια κραυγαλέα διαφορά γιατί το χρησιμοποιώ περίπου 1,5 μήνα από 2 φορές την εβδομάδα.

Πάντως στο θέμα τριχόπτωσης υπάρχει αρκετή μείωση αν και πιστεύω ότι έχει συμβάλει και το ρεβιβογκεν σε αυτό.

Πιστεύεις 3 φορές την εβδομάδα θα ήταν ιδανικό?
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Reve είπε:
Πιστεύεις 3 φορές την εβδομάδα θα ήταν ιδανικό?

Για αρχή ναι, μη σου πω 4 φορές καλύτερα, και στην πορεία αν δεις ότι σε παίρνει από θέμα λιπαρότητας, βάζε το ακόμα πιο συχνά. Πάντως 2 φορές είναι σίγουρα λίγες όταν μιλάμε για αγωγή εφόδου.

Βέβαια, αν βάζεις και revivogen μαζί, τότε σίγουρα είναι πλεονασμός, καθώς και τα δύο είναι DHT-blockers που υποτίθεται κάνουν την ίδια δουλειά. Θα σου πρότεινα είτε να διαλέξεις ένα από τα δύο, είτε τις μισές μέρες να βάζεις το ένα και τις άλλες μισές το άλλο.
 

poseidonas77

Well-Known Member
δεν ξερω τι γινετε αλλα πριν απο λιγο που λουστηκα στην κυριολεξια μηδενικη τριχοπτωση...3 τριχες μετα απο τριψιμο(απαλο) με το σαμπουαν..βουρτσισα το μαλι και παλι ειδα 3 τριχες κατω...αλλες φορες εβλεπα καμια 10ρια...
και παντα απο σημεια που δε βαζω μινοξ..τα σημεια που βαζω μινοξ απλα...δεν πετανε τριχα!!!!!!θα το αφησω και σημερα ολο το βραδυ και το παρατηρω παλι αυριο στο λουσιμο....
 
poseidonas7 είπε:
δεν ξερω τι γινετε αλλα πριν απο λιγο που λουστηκα στην κυριολεξια μηδενικη τριχοπτωση...3 τριχες μετα απο τριψιμο(απαλο) με το σαμπουαν..βουρτσισα το μαλι και παλι ειδα 3 τριχες κατω...αλλες φορες εβλεπα καμια 10ρια...
και παντα απο σημεια που δε βαζω μινοξ..τα σημεια που βαζω μινοξ απλα...δεν πετανε τριχα!!!!!!θα το αφησω και σημερα ολο το βραδυ και το παρατηρω παλι αυριο στο λουσιμο....

πριν το ξεκινησεις τι τριχοπτωση ειχες περιπου?
 

poseidonas77

Well-Known Member
fousekisss είπε:
poseidonas7 είπε:
δεν ξερω τι γινετε αλλα πριν απο λιγο που λουστηκα στην κυριολεξια μηδενικη τριχοπτωση...3 τριχες μετα απο τριψιμο(απαλο) με το σαμπουαν..βουρτσισα το μαλι και παλι ειδα 3 τριχες κατω...αλλες φορες εβλεπα καμια 10ρια...
και παντα απο σημεια που δε βαζω μινοξ..τα σημεια που βαζω μινοξ απλα...δεν πετανε τριχα!!!!!!θα το αφησω και σημερα ολο το βραδυ και το παρατηρω παλι αυριο στο λουσιμο....

πριν το ξεκινησεις τι τριχοπτωση ειχες περιπου?
περιπου 20-30 τριχες στη β ζωνη που δεν την εχει χτυπησει η α.α
και καμια 15αρια αμεσως μετα στο βουρτσισμα των μαλιων...

@για να μην σας μπερδευω...εγω δεν ειμαι καλο παραδειμα..διοτι εχω σταθερη αραιωση(hairline) απο τα 25 μεχρι τα 38 μου που ειμαι σημερα...χωρις επειδινωση και ξεκινησα μινοξ επειδη ειδα αραιωση στο βερτεξ και ολλα αυτα τα χρονια δεν ειδα ποτε πως εξελισοταν(πισω) και ετσι φοβηθηκα και ξεκινησα θεραπεια..
απλα καταγραφω εντυπωσεις απο το δαφνελαιο το οποιο το συστησε δερματολογος στην αδερφη μου σε ξαφνικη τριχοπτωση που της συνεβη..
να πω οτι το αφηνω ολλο το βραδυ στο κεφαλι αλλα πλεον θα το αφηνω μονο 3 ωρες διοτι η επιβαρυνση ειναι μεγαλη στο τριχωτο.
 

cool11

Well-Known Member
Οσοι εχετε αγορασει Salkano.
Το χρησιμοποιειται μονο 1 φορα/βδομαδα, οπως γραφει στην συσκευασία;
Ή παιρνεται το ρισκο και το βαζετε πανω απο 1 φορα/βδομαδα, με δικη σας ευθυνη;
 

cool11

Well-Known Member
cool11 είπε:
Οσοι εχετε αγορασει Salkano.
Το χρησιμοποιειται μονο 1 φορα/βδομαδα, οπως γραφει στην συσκευασία;
Ή παιρνεται το ρισκο και το βαζετε πανω απο 1 φορα/βδομαδα, με δικη σας ευθυνη;


Δωστε μια απαντηση.
1 φορα τη βδομαδα με salkano?
2?
Πόσες φορες βαζετε salkano τη βδομαδα, οταν η συσκευασια λεει μονο 1 φορα τη βδομαδα;
 
Μπλουζα