Απ: "Φιναστεριδη" και ποσοστο % παρενεργειων.....Ψηφοφορ
Χρησιμοποιώ φινα από τον φλεβάρη2010, 1/6 proscar
Όσο αφορά αποτελέσματα:
Λοιπόν αρχικά τρελό seed…σκέτη φρίκη, πρώτη φορά είδα τον εαυτό μου έτσι, έβριζα όλη μέρα από μερκ μέχρι hairlossgr :slap … το πράγμα άλλαξε μετά από 1.5 μήνα, σήμερα 1+ χρόνο μετά, είχα καλύτερα αποτελέσματα απότι περίμενα, όταν ξεκίνησα έλεγα ότι αν η φινα μου κρατήσει τα μαλλιά που είχα τότε θα ήμουν ευχαριστημένος, σήμερα λέω με σιγουριά ότι κάτι «κενά» που είχαν αρχίσει να φαίνονται στο κεφάλι μου έχουν καλυφθεί!
Δεν έχω φώτο δυστυχώς για το πώς ήμουν πριν αρχίσω την φίνα, ήμουν πάντως σε φάση που είχε αρχίσει επιθετική τριχόπτωση κ με είχε πιάσει απελπισία, κυρίως γιατί δε μπορούσα να κάνω κάτι..εε, τώρα το κεφάλι μου είναι περίπου όπως το θέλω για την ηλικία μου (στα 27μισι)
Τώρα…από θέμα side
Αρχικά ανεβασμένη λίμπιντο (δε κάνω πλάκα, μιλάω για πολλές κα*λες…δεν ξέρω αν έφταιγε η φίνα ή ότι έμπαινε η άνοιξη, μελισούλες,λουλουδάκια…)
Αραιωμένο σπέρμα, βελτιώθηκε η κατάσταση σε κάνα 3μηνο, μπορώ να πω είναι κ το μόνο side που έχω μέχρι και σήμερα (αν κ βελτιωμένα επαναλαμβάνω)…μειωμένο σπέρμα κλπ δεν παρατήρησα κάτι
Αλλαγή στην αίσθηση, δε μπορώ να το εξηγήσω (όσοι παίρνουν φίνα με καταλαβαίνουν φαντάζομαι…) αλλά είναι σαν να φοράς προφυλακτικό…. βάλε κ ότι δε πάω ποτέ ξεσκούφωτος…
Από θέμα στύσης δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ποτέ στο πεδίο της μάχης…
Γυναικομαστία, τσιμπήματα σε όρχεις, κόπωση κ γενικά ότι άλλο έχει ακουστεί, δεν παρουσίασα κάποιο πρόβλημα
Τώρα για τις διάφορες συγκρίσεις με πριν ξεκινήσω φινα κλπ… τι να σας πω ρε παίδες… η αλήθεια είναι δε μπορώ να τις πολυκάνω, γιατί πολύ απλά όσο καιρό παίρνω φίνα άρχισα να παρατηρώ κάποια πράγματα αν μου συμβαίνουν ή όχι. Παλιά ποτέ δεν είχα κάτσει να παρατηρήσω τις πρωινές μου στύσεις για παράδειγμα… ούτε θυμάμαι και ποτέ να είχα έντονες πρωινές στύσεις (με εξαίρεση το στρατό που ξυπνούσα και από της 6) ίσως γιατί ξυπνάω αργά, λόγο προγράμματος …
Το μεγαλύτερο κακό που μου έχει κάνει η φίνα, είναι ότι πρώτη φορά στη ζωή μου έκατσα να τεστάρω πράγματα για να δώ αν όλα πάνε καλά (φυσικά αυτό γινόταν κυρίως μετά από ανάγνωση κάποιας έρευνας που προσπαθούσε να αποδείξει ότι έχω πρόβλημα και δε το ξέρω…) ενώ πριν τη ξεκινήσω ποτέ δεν έκατσα να το κάνω… κοινός, μου μπήκαν ιδέες για πράγματα που στη τελική δεν μου έχουν συμβεί…
Αν μπορώ να κάνω κάποια σύγκριση… εδώ και 1.5 μήνα περίπου το έχω ρίξει στο 1/8. Ε, σε σχέση με το 1/6 παρατήρησα καλύτερη ποιότητα στύσης (αυτό έχει να κάνει κυρίως με την αίσθηση που αναφέρω παραπάνω) και σαφώς περισσότερες πρωινές(εκτός και αν φταίει πάλι η άνοιξη :eat

Δε ξέρω αν η περίπτωση μου είναι στο «δε μου δημιουργήθηκε καμία παρενέργεια» η στο «πολύ ελαφριές»… αυτό που λέω πάντως στα σίγουρα είναι ότι μέχρι στιγμής αυτά που μου «έδωσε» η φίνα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μου «πήρε» (το κάπως αραιωμένο σπέρμα κ η αλλαγή στην αίσθηση δε μου έχουν επηρεάσει την σεξουαλική μου ζωή, σχεδόν τα θεωρώ αμελητέα). Αν μπορούσε να μου πει κάποιος με σιγουριά ότι από δω και πέρα στη ζωή μου τα πράγματα θα συνεχίσουν έτσι κ δε θα αλλάξει τπτ, θα έλεγα και εγώ με σιγουριά ότι δε θα την έκοβα ποτέ μου, αλλά ποιος μπορεί να μου το εγγυηθεί ότι δε θα μου παρουσιάσει κάποια παρενέργεια στο μέλλον;;; αυτός είναι και ο λόγος που την ελάττωσα, κ θα κοιτάξω να την ελαττώσω κ άλλο στο μέλλον αν μπορέσω να διατηρήσω με κάποιον τρόπο τα μαλλιά μου στα δεδομένα που είναι τώρα