Robot, fue, 3000 grafts, 28-29/8/14

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε. Πρόσεξε καλά τις συμβουλές των παιδιών εδώ. Η πύκνωση είναι μεγάλο ρίσκο. Να απαιτήσεις να σε προσέξει πάρα πολύ. Σε εμένα πήγε καλά αλλά υπάρχουν και κακές ιστορίες απο πυκνώσεις. Ίσως όντως να σκεφτείς να το σπάσεις σε 2 sessions μέσα σε 2 χρόνια.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ROBOT

Member
Ευχαριστω για τις συμβουλές σας ειναι πράγματα που και εγω σκέφτομαι και ανχωμαι για το πως θα παει ειδικά στης ενδιάμεσες περιοχές.Αν το έκανα σε δυο στάδια ίσως να ήταν καλύτερο το αποτέλεςμα!!!Θα μιλήσω με το γιατρό και θα ενημερώσω.Και πάλι ευχαριστώ!!
 

ROBOT

Member
Καλησπέρα παίδες μίλησα με το Μιχάλη ο οποίος μου είπε μετά απο φωτο και ξέροντας την κατάσταση μου πως ειναι δύσκολο το ξέρει Μα εχει ξανά βάλει και σε πολλές τέτοιες ενδιάμεσες καταστάσεις που έπρεπε να μπουν όλα τα grafts σε ενδιάμεσες ζώνες με επικυνδινότητα για τραυματισμό και πήγαν πολυ καλα σε πύκνωση χωρίς shock loss!!!Παρόλα αυτά μου είπε πως όλα θα κανον εκει μπορούμε να το κάνουμε και σε δυο συνεδρίες αν κατι μας αυξάνει την επικυνδινότητα για ασφαλή πύκνωση στις ενδιάμεσες ζώνες!!Πιστευω πως ειναι ανθρώπως εμένα αυτο μου βγάζει και επαγγελματίας και δεν θα ρισκάρει ενα τόσο δύσκολο περιστατικό και ενα κακό αποτέλεσμα και στην κοινότητα Μα και ως μονάδα!!! Παρόλα αυτά βλέποντας και κάνοντας τοτε ειπε!!Θα προσπαθήσω με έναν φίλο δερματολόγο με έναν κυτταρικο φακό να μετρησω το εμβαδό της περιοχής σε αντίστοιχα με τα πόσα grafts κατα προσέγγιση υπάρχουν για να βγάλω αν όντως ειναι αρκετά και με πόσα αυξάνω την επικυνδινότητα άσχετα που ξερω πως ειναι θέμα της διάνοιξης και τεχνικής γωνιές κτλ!! Ξέροντας αυτο ίσως καταλάβω καλύτερα το ποσοστό επικυνδινότητας μου τι λέτε;;;;
 

ROBOT

Member
Καλησπέρα απο μια σύντομη καταγράφει στην hairline και προς τα πίσω στις ζώνες ξεκινάνε μονά,με δίπλα και τριπλά ποιο πίσω απο 20+Έως 30+ ανά τετραγωνικό!!Αν το max για ασφαλή εμφύτευση ειναι 70-80 θα ξεκινήσουμε με 50-60grafts και ανεβαίνει για full πύκνωση.Η αποστάσεις στις ενδιάμεσες περιοχές με την μεγένθυση φαίνονται μεγάλες για να μπουν ενδιάμεσα τώρα όλα θα εξαρτηθούν απο εξαγωγή διαχείρηση γωνιές κτλ της ομάδας!Ζήτησα απο το γιατρό και την ομάδα να κάτσω και ν γίνει το πρώτο λούσιμο εκει πιστεύω πως θα βοηθήσει στο πως γίνετε γιατί δεν θα έχω βοήθεια και να ΔΩ και την πρώτη εικόνα για τυχών πρώτα κενάκια μετά την εμφύτευση αν υπάρχουν!!!
 

tropheus

Well-Known Member
ROBOT είπε:
...Αν το max για ασφαλή εμφύτευση ειναι 70-80 θα ξεκινήσουμε με 50-60grafts και ανεβαίνει για full πύκνωση...

Το 50-60 grafts είναι "το max για ασφαλή εμφύτευση". Το 70-80 grafts είναι με ρίσκο... και για μένα πολύυυυ μεγάλο αν επιχειρήσει κάποιος να το πιάσει σε μια και μόνο μεταμόσχευση.
Στα έχω ξαναπεί ROBOT...

Ολόψυχα μακάαααααααααααααρι "να σου κάτσει" με τη μία...
 

Stripar

Established Member
@Robot Θα σου πώ τα εξείς...

Η περίπτωσή σου μοιάζει πολύ με την δική μου!...άν και θεωρώ την δική μου ακόμα δυσκολότερη απο εσένα δεδομένου ότι έχω πολύ περισσότερα μαλλάκια απο ότι εσύ.
(έχω διάχυτη αραίωση σε NW4)
Μέχρι πρόσφατα καμοία Ελληνική κλινική δέν με αναλάμβανε δεδομένου του κίνδυνου του shock loss και ακόμα μεγαλογιατροί του εξωτερικού με μεγάλη δυσκολία.
Όπως είπε ο tropheus ο χρόνος που απαιτείται απο την μεριά τοπυ γιατρού στο δικό σου (μας) χειρουργείο είναι 2-3πλάσιος απο έναν ασθενή με καραφλό εμβαδόν πρός μχτ...τουλάχιστον εμένα αυτό μου είπε στο live consultation ο Rahal, θέλει ιδιαίτερη προσοχή η περίπτωσή μας και εύχομαι ολόψυχα να την έχεις απο την ομάδα που επέλεξες!.
Ο συγκεκριμένος γιατρός σε πρόσφατο consultation στην Αθήνα ήταν και απο τους λίγους που με ΕΥΚΟΛΙΑ με αναλάμβανε...ΕΥΚΟΛΙΑ όμως που γρήγορα με τρόμαξε και με αποθάρρυνε , σύν και κάποιων άλλων παραμέτρων που δημιουργείθηκαν απο εκεί και έπειτα και πάγωσα την κατάσταση.

Σου εύχομα ολόψυχα ότι καλύτερο , με πολύ ενδιαφέρον θα περακολουθώ την περίπτωση σου δεδομένου ότι μοιάζει πολύ με την δική μου και άν θέλεις μια προσωπική συμβουλή:
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΝΑ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ!.
Προσωπικά πιστεύω ότι το 70% για να μήν έχεις shock loss έγγυται στην προσοχή που θα σου δώσει ο γιατρός και τον απαιτούμςνο χρόνο και το άλλο 30% στον οργανισμό σου , κάτι που η fina βοηθάει τα μέγιστα!...θα έπρεπε να την έκοβες όταν θα έκλεινες 6-8μήνες μετά την μτχ , όπου θα έιχες αποφύγει κάθε κίνδυνο και θα είχες ισχυροποιήση το αποτέλεσμά σου!.

Σε κάθε περίπτωση , κάθε επιτυχία...
 

ROBOT

Member
Καλησπέρα!!Τropheus το ξέρω πως το 70-80 εχει αλλα ποσοστά επικυνδινότητας!!!Με το γιατρό έχουμε πει όμως πως παμε για full πυκνως σε hairline και πίςω,θα δείξει κατα την εξέταση εκει αν θα γίνει σε ενα η δυο συνεδρίες το όλο ποσοστό των 3500grafts.Η κλινική και ο γιατρός μου εγγυάται πως δεν θα υπάρξει shock loss και πως σε τετοια περίπτωση θα υπάρξουν διορθωτικές να μην ανησυχώ!!!!Σε ευχαριστω για συμβουλές σου στο pm!!Stripar εχεις δίκαιο για την φίνα απο αυριο λέω να ξεκινήσω μετά το διάλειμμα για να βοηθήσω την κατάσταση η δόση μου ήταν 1/5 με σκ αποχή και ετςι θα συνεχίσω!!Οσο για την δυσκολία στις ενδιάμεσες περιοχές ήταν απο την αρχή το ανχος μου και το πρώτο πράγμα που ρώτησα στις εταιρίες της Κύπρου για την περίπτωση μου,έχω διαβάσει αρκετά άρθρα για την φυσιολογία και την όλη διαδικασία και για την ευθύνη του γιατρού 70%ιςως 80%και για το τι θα μπορέσει να κανει ο οργαν μου μετά!!!Μα δυστυχώς φίλε μου απο τα όσα έχω καταλάβει εώς σήμερα πρεπει να εμπιστευτείς έναν καλό γιατρό με εμπειρία βλέποντας την δουλειά του,με την μικρότερη επικυνδινότητα για την περίπτωση σου και την τσέπη σου,φυσικά να το κανεις και τότε θα δεις!! Εξάλλου η κάθε περίπτωση ως οργανισμός και με αλλα χαρακτηριστικά δεν εχει την είδια αντίδραση 30%.Σε περίπτωση αποτυχίας η κατι απο τα κακά αποτελέσματα που συζητάμε και συζητάω και με φίλους και συναδέλφους που ασχολούνται θα φανεί!!!!Για μένα υπάρχη ασφάλεια λέγοντας ο γιατρός πως και κατι αν στραβώσει εδώ είμαστε γιατί ειναι κατι που διορθώσετε απο εμάς!!Και στο consultation με Φι**ρη της άλλης Κυπριακής εταιρίας μου εγγυήθηκε για διορθωτική σε περίπτωση που παει κατι στραβά!!!Το έχουν πει και σε αλλα παιδια του forum.Τι άλλο πιστεύεις πως μπορείς να κανεις απο :(Καλο γιατρό )(αγωγή)(εξασφάλισης διόρθωσης)(μετεγχειρητική φροντίδα) ;;;;
Οποίος πάντως εχει κατι να προσθέσει σε λεπτομέρειες που μπορεί να μην έχω προσέξει για την περίπτωση μου περιμένω ενημέρωση σας!!!!
 

ROBOT

Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΠΡΙΝ FUE 3000-3500grafts [30-31/07/14]
(ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)
 

Συνημμένα

  • P7230021.JPG
    P7230021.JPG
    1,018.6 KB · Προβολές: 374
  • P7230022.JPG
    P7230022.JPG
    937.9 KB · Προβολές: 353
  • P7230035.JPG
    P7230035.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 387
  • P7230037.JPG
    P7230037.JPG
    826.3 KB · Προβολές: 366

ROBOT

Member
Καλησπέρα!!! Πάτησα Κύπρο αύριο η μεγάλη μέρα 7:00στην κλινική!!!Λεπτομερή ενημέρωση αυριο βράδυ!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ROBOT

Member
Καλησπέρα παλικάρια σήμερα τελευταία μέρα μετά απο ενα στρατηγικό σχέδιο με τον Μιχάλη είπαμε να παμε σε δυο συνεδρίες να μην στρεςάρουμε τις περιοχές!!!Με σύνολο απολογισμού 2523grafts απο τα οποία 718(μονά)1394(διπλά) (411)τριπλά-τετραπλά και σε μια ακόμη συνέδρια 2000με 2500grafts ανάλογα πως θα πάει αυτο εώς τοτε!!Φωτό στην επιστροφή σας ευχαριστω για τις ευχές σας!!Ο Μιχάλης η Άντρι και η Άνη πιστεύω πως κάνανε ότι καλύτερο μπορούσαν,με την εικόνα μου φεύγοντας απο το κέντρο ειμαι αρκετά ικανοποιημένος τωρα μένει η φύτρωςη που έχουμε δρόμο!!!! Φωτογραφίες από Ελλάδα θα ανεβάσω!!Καλο βράδυ!!
 

Stripar

Established Member
Καλή φύτρωση...περιμένουμε τις photo σου και τα σχόλιά σου.

Υ.Γ:Έπραξες ορθά που έσπασες σε 2 τις συνεδρίες
 
Μπλουζα