Pilotaki, fue, 4500 grafts, 26-27/11/2015

aeratos28

Just aeratos
αμάν ρε john και εσύ με αυτη την Κύπρο πια!έλεος δηλαδή..θεούς τους έχεις!σε κόβω να μετακομίσεις μόνιμα για Κύπρο.μιλάμε είσαι πολύ φανατισμένος έτσι??χαχα γιατί δεν γίνεται ρε συ σε 2 μέρες??για πλάκα μπορεί να το κάνει..motorized fue δουλεύει ο β**ρης..πατάει γκάζι και οργώνει κανονικότητα..στον dimitris50423 σε 1 συνέδρια του έβγαλε 2300..στο pilotaki τον φίλο μας του είπε 2 μέρες,2 συνεδρίες με 5000 grafts τουλαχιστον και αν χρειαστεί από γενιά κτλ..και του ζηταει για αυτες τις 2 συνεχομενες μερες 6500€...γιατί είναι απίθανο??επειδή δεν το κάνουν οι κύπριοι ε??χαχα έλα ρε τωρα.. Υ.Γ: John καταλαβαινεις πως τα λέω έτσι?
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Το θεμα δεν ειναι αν γινεται... λογικα και με προυποθεσεις γινεται
Την ιδια τακτικη εφαρμοζει και ο Τουρκος
Το θεμα ειναι αν αντεξει το αιματολογικο του δικτυο ολον αυτο τον αριθμο μοσχευματων που θα τοποθετηθουνε και τι ποσοστο φυτρωσης θα εχει. Με 5.000 grafts θα υπαρξει αισθητη διαφορα παντως και εαν βγουνε ολα θα μεινει τρελα ικανοποιημενος.

Εγω θα ηθελα να την δω την επεμβαση παντως
Και περισσοτερο πως θα δεσουν και τι ποσοστο φυτρωσης θα εχουν τα grafts απο σωμα και γενια
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι ρε μην μασας.Με ξερουν οι πιο πολλοι εδω τι ρολο βαραω αν ημουν τσιρακι θα τρωγα ξυλο απο kapa.
Απλα οταν βλεπω φανατισμενους με ελληνικες και τσιρακια κατα περιοδους καποιον κλινικων που κανουνε ΜΠΑΜ τοτε πεισμωνω και γω γιαυτο ειμαι ετσι.
Απλα οπως και να το κανουμε μην λεμε τα ιδια και τα ιδια ειναι οι καλυτεροι με σχεση με πολλους.χαχαχαχαχαχαχαχα
Μπα κυπρο δεν μαρεσει καθολου με τετοια ζεστη που ειχα παει ιουλιο.ακομη και τα νερα τους στις βρυσες εχουν θεμα πρεπει πρωι να πλυθεις αλλιως το νερο βγαινει ζεστο.δεν θα αντεχα με τπτ κυπρο.Εκτος αν ειχα καμια καλη δουλεια εκει.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αυτο λεω dimitris.5000 πως θα αντιδραση ο οργανισμος.ειναι ρισκο λιγο και ενα παραπανω εδω ελλαδα.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω παντως κατα 90% καταλαβενω ποιος ειναι ο ρολος του καθενος εδω μεσα ποιος ειναι ο σπιουνος.
Και οσοι παρακολουθουν χρονια πιστευω οτι και αυτοι το καταλαβενουν ασχετα αν κανουν στραβα ματια.
Υπαρχουν 10+1 τιπς που μπορεις να τους καταλαβεις αλλα δεν τα λεω για να μην διορθωσουν τα λαθη τους και παραπλανουν καλυτερα το κοσμο.
Βρισκομαστε και πρωταγωνιστουμε στην δικια μας ταινια εδω.
Για ενα νεο μελος ειναι σκοταδι εδω αλλα μπορει να βρει το φως του εαν κατανοηση τον λαβηρυνθο.
Αντε παω για υπνο γιατι θα γραψω σεναριο ταινιας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
ρε φιλε john μια κουβέντα σου ειπα για πλακα ρε συ..!αλλά και πάλι το ειπες για Κύπρο..όσο για κάποιον που μπαίνει εδώ καινούργιο μέλος,όταν βλέπουν φανατισμένες απαντήσεις πχ για Κύπρο κτλ ή μόνο εξωτερικό και τίποτα άλλο δεν υπάρχει και αυτό θεωρώ είναι λάθος γιατί δεν είναι έτσι..για πες το αυτο στα παιδιά που έχουν αποτυχίες από εξωτερικό,Κύπρο κτλ να δεις τι θα πουν.και επίσης είναι σαν να λες χάζους όλους αυτούς που κάνουν εδώ Ελλάδα και πολλά παιδιά έχουν πολύ όμορφα αποτελεσματα πραγματικά!υπάρχουν παντού αποτυχιες.. μην μου πεις τώρα που είναι οι περισσότερες ή οι λιγότερες,γιατί δεν θα σταματάμε από παραδείγματα.δεν υπάρχει λόγος..το θέμα είναι να βλέπει ο καθένας φωτό πεντακάθαρες πριν και μετά,να βλέπει ποσά grafts χρησιμοποιήθηκαν και σε τι έκταση,να βλέπει τιμές που υπάρχουν και μέχρι εκεί!να κρίνει τι θέλει ο καθένας και τι μπορεί να κάνει και με τα λεφτά και με το τι πραγματικά μπορεί να περιμένει από την εμφύτευση,μην έχει αυταπατες ότι θα γίνει πάλι όπως ήταν στο λύκειο..αυτο να ξέρεις πιστεύω και τπτ άλλο ούτε θα υποστηριξω να πάει κάποιος Ελλάδα ή έξω..ας κάνει ο καθένας ότι γουσταρει,απλά να μην απορρίπτουμε τπτ..
 

aeratos28

Just aeratos
δημητρη38 ή κουβέντα που κάνουμε για τα 5000grafts αυτή τη στιγμή είναι για το αν μπορεί να τα πάρει σε 2 session..και απλά είπα ότι αυτό είναι εύκολο..γίνεται!στον john γι αυτό είπα μόνο και για τπτ άλλο..τώρα για αυτό που λέτε για την φυτρωση συμφωνω απόλυτα..αν πάει σε τόσο μεγάλο session θα φάει φολα εδώ!στάνταρ..και πρότεινα να την σπάσει σε 2500 τώρα και αλλά 2500 μετά από 1 χρόνο τουλάχιστον..εδώ Συμφωνώ ότι για τέτοιο εγχείρημα πρέπει να πάει εξωτερικό στη Κύπρο ή όπου αλλου.γιατί σε τέτοιες δουλειές είναι άκρως αποτελεσματικοτεροι και οι κύπριοι και οι ευρωπαιοι.. εδώ στηρίζω εξωτερικό,το ομολογώ.:p ανκαι είμαι κάθετα αντίθετος με τα μεγάλα session..
 

Δημητρης38

Active Member
Eλα μην τσακωνεστε και χαλατε το νημα.
Ο Γιαννης εχει ενα φοβερο αποτελεσμα με τον Γιατρο που συνεργαστηκε και λογικο ειναι να γραφει εναν καλο λογο.
Και καλα κανει !!! Μακαρι να εχουμε ολοι το αποτελεσμα του.

Εδω εχουμε ενα πολυ καλο περιστατικο, δυσκολη περιπτωση που εχει τεραστιο ενδιαφερον.
Ποσο μαλλον απο την στιγμη που η επεμβαση θα γινει σε Ελληνικη κλινικη με μοσχευματα απο σωμα και γεννια !!

Ας μην το χαλαμε με αντιπαλοτητες.
Εγω προτεινω να παει στον Β**ρη ο Φιλος μας, να κανει το πειραματοζωο (με καλη διαθεση το γραφω ναι?) να δουμε τι αποτελεσμα θα εχει τελος παντων με τοσο μεγαλο αιρθμο μοσχευματων και τιμη αντιστοιχα πολυ μικρη !!!
Τα λεω καλα ?
 

aeratos28

Just aeratos
Δημήτρη συμφωνω απόλυτα σε ότι λες και δεν υπάρχει ούτε αντιπαλότητα ούτε τίποτα..το ξέρει και ο Γιάννης αυτό..για το αποτέλεσμα του,το έχω πει ότι είναι ίσως το καλύτερο στο φορουμ και νομίζω το θυμάται αυτο που του το είπα..προς θεού καμία κόντρα με κανέναν..απλά λέω ότι δεν πρέπει να αποκλείουμε και κάποιες ελληνικές γιατί από ότι βλέπουμε υπάρχουν καλά αποτελέσματα..μπορεί να μην συμφωνούν κάποιοι αλλά αυτό δεν είναι λόγος όμως να λέει κανείς ότι δεν κάνουν οι ελληνικές με τίποτα..για Σκέψου τώρα το pilotaki ο φίλος μας που θα πάει στον β**ρη να δώσει 6500€ για να φτιάξει όπως θέλει το κεφάλι του και να λέει κάποιος ότι στην ουσία θα δώσει τζάμπα τα λεφτά του με ένα πολύ μέτριο αποτέλεσμα..δεν είναι λάθος??πραγματικά τώρα..το λέω και πάλι καμία κόντρα,αντιπαλότητα κτλ παιδιά και ειδικά στον Γιάννη που είναι σωστός γενικά! peace John.. ;)
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
No way! Απορώ και εξίσταμαι...Αυτό δεν είναι μόνο πειραματισμός αλλά και ακροβασία στο κενό. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει μια χάλια δότρια που και ο ίδιος ο γιατρός παραδέχεται ότι δεν έχει 5000 grafts αφού θα πάρει και από μούσια, στήθος και όπου αλλού βρει. Δεν είναι μόνο το τεράστιο shock loss της δότριας (και μάλιστα με motorised fue). Δεν είναι η αμφίβολη φύτρωση. Πάνω από όλα είναι το γεγονός ότι σε έναν άνθρωπο 30 χρονών με εν εξελίξει τριχόπτωση έχεις εξαντλήσει τα πάντα και τον αφήνεις χωρίς άλλες επιλογές για το μέλλον. Ακόμα και αν όλα πάνε καλά (που είναι δύσκολο) όταν στο μέλλον θα χάσει και άλλο μαλί (που μακάρι να μην χάσει) πλέον δεν θα υπάρχει καμμία δυνατότητα μμ και θα παρακαλάει το θέαμά του να μην είναι κωμικό...Εγώ Pilotaki δεν θα σου πω κάνε ότι θες αλλά θα σου πω να ΜΗΝ το επιχειρήσεις γιατί έτσι παίρνεις ένα τρελό ρίσκο επειδή κάποιος γιατρός στο είπε. Και για να μην το κάνουμε και προσωπικό το θέμα αντί να ακούσεις εμάς πάρε 2-3 γνώμες από άλλους γιατρούς (σοβαρούς) και εάν όλοι συγκλίνουν στην ίδια άποψη τότε προχώρα...
 

dimitris50423

Well-Known Member
μπορω να πω οτι ο cvial εχει δικιο. πολυ αδυναμη δοτρια και μεγαλη περιοχη για να καλυψεις.. εμενα μου εβγαλε 2300 γκραφτς αλλα μου ειχε πει οτι εχω πολυ καλη δοτρια.. στη δικη σου θεση δεν ξερω αν θα το επιχειρουσα.. μπορει και να τραβουσα μια ξουρα. αν εχεις και ωραιο κεφαλι.. απο την αλλη εχεις και την επιλογη να τα παιξεις ολα για ολα και οτι βγει.. οτι θα κανει ο γιατρος οτι μπορει αυτο ειναι σιγουρο.. και απο οτι φανταζομαι θα εξαντλησει ολη τη δοτρια σου.. πισω πλαγια παντου..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
μπορω να πω οτι ο cvial εχει δικιο. πολυ αδυναμη δοτρια και μεγαλη περιοχη για να καλυψεις.. εμενα μου εβγαλε 2300 γκραφτς αλλα μου ειχε πει οτι εχω πολυ καλη δοτρια.. στη δικη σου θεση δεν ξερω αν θα το επιχειρουσα.. μπορει και να τραβουσα μια ξουρα. αν εχεις και ωραιο κεφαλι.. απο την αλλη εχεις και την επιλογη να τα παιξεις ολα για ολα και οτι βγει.. οτι θα κανει ο γιατρος οτι μπορει αυτο ειναι σιγουρο.. και απο οτι φανταζομαι θα εξαντλησει ολη τη δοτρια σου.. πισω πλαγια παντου..

Δημήτρη, δεν χρειάζεται ξούρα. Η δικιά του περίπτωση πρέπει να είναι συντηρητική. 2000 graft max σε πρώτη φάση (πιθανώς και λιγότερα). Βελτιώνει την εικόνα του μπροστά και περιμένει. Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Μπορεί να μην είναι glorious αλλά είναι μονόδρομος. Eδώ έχουμε μια κλασσική περίπτωση όπου ο γιατρός μπουστάρει τις φιλοδοξίες ενός νέου παιδιού για total recall και τον οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια. Δεν μου αρέσει η τοποθέτηση "θα κάνει ο γιατρός ότι μπορεί", ο γιατρός πρέπει να του πει όχι, να τον προσγειώσει και να τον κάνει να δει με ρεαλισμό την καταστασή του.
 

Δημητρης38

Active Member
Πιλοτακι εχεις το budget παιχταρα μου να κανεις 2 επεμβασεις των 2 χ 2.500 = 5.000 grafts στην Ευρωπη ?
Σκεψου οτι την προσφορα που σου εδωσε ο Β**ης στην Ευρωπη δεν την βρισκεις με κατω απο 20.000 ευρω !!
Αγοραζεις 4 σπιτια στην Αθηνα με αυτα τα χρηματα.


Παμε παρακατω.
Εαν αποφασισεις να κανεις την επεμβαση στον Β**ρη απο την στιγμη που θα σου παρει grafts απο γενια και σωμα πιστευω εκει εχεις μεγαλη δεξαμενη μοσχευματων. Οποτε στο μελλον θα μπορεις να κανεις repair σε περιπτωση που απο 6αρης που εισαι τωρα θα γινεις 7αρης (εκει δεν γινεται τιποτα ετσι και αλλιως)

Φανταζομαι οτι αν αποφασισεις να κανεις 2 συνεδρειες των 2 x 2.500 = 5.000 grafts η τιμη δεν θα ειναι ιδια.
Εαν ειναι ιδια ασυζητητί σπας την μια συνεδρεια των 5.000 grafts σε 2 συνεδρεεις για να παιξεις με ποιο σιγουρα ποσοστα φυτρωσης. Σε αντιθετη περιπτωση η τσεπη σου θα αποφασισει ποια επιλογη θα κανεις.
Και σου το γραφω αυτο γιατι ο ιδιος εγραψες οτι κανεις 2 δουλειες για να ανταπεξελθεις οικονομικα.

Εμενα με ενδιαφερει να δω αποτελεσμα επεμβασης με grafts απο σωμα και γενια, να δω τι πυκνωση, φυτρωση και αποτελεσμα μπορουν να δωσουν !! Εαν φυτρωσουν 5.000 grafts η εικονα σου θα βελτιωθει σημαντικα !!!
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Αν θέλει να πάει Β**ρή ο φίλος να κάνει πρώτα μια δοκιμαστική με 2000 grafts μαξ ώστε να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο και να δει πως θα πάει, καλώς, οτιδήποτε άλλο ειναι αυτοκτονία. Προσωπικά δεν με πείθει ο συγκεκριμένος γιατρός και το feedback του ελάχιστο. Υπάρχουν πολλές και καλύτερες επιλογές, ωστόσο αν επιμένει Ελληνικά, ας κινηθεί πιο safe.
 

Δημητρης38

Active Member
Αν θέλει να πάει Β**ρή ο φίλος να κάνει πρώτα μια δοκιμαστική με 2000 grafts μαξ ώστε να ελαχιστοποιήσει το ρίσκο και να δει πως θα πάει, καλώς, οτιδήποτε άλλο ειναι αυτοκτονία. Προσωπικά δεν με πείθει ο συγκεκριμένος γιατρός και το feedback του ελάχιστο. Υπάρχουν πολλές και καλύτερες επιλογές, ωστόσο αν επιμένει Ελληνικά, ας κινηθεί πιο safe.

Δεν εχει δοτρια για να κανει δοκιμαστικες.
Τον κατεστρεψε η d**i, δες τις φωτογραφιες που ποσταρε να δεις τι δουλεια του κανανε (μακελειο!!!)
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιλοτακι εχεις το budget παιχταρα μου να κανεις 2 επεμβασεις των 2 χ 2.500 = 5.000 grafts στην Ευρωπη ?
Σκεψου οτι την προσφορα που σου εδωσε ο Βεκρης στην Ευρωπη δεν την βρισκεις με κατω απο 20.000 ευρω !!
Αγοραζεις 4 σπιτια στην Αθηνα με αυτα τα χρηματα.


Παμε παρακατω.
Εαν αποφασισεις να κανεις την επεμβαση στον Βεκρη απο την στιγμη που θα σου παρει grafts απο γενια και σωμα πιστευω εκει εχεις μεγαλη δεξαμενη μοσχευματων. Οποτε στο μελλον θα μπορεις να κανεις repair σε περιπτωση που απο 6αρης που εισαι τωρα θα γινεις 7αρης (εκει δεν γινεται τιποτα ετσι και αλλιως)

Φανταζομαι οτι αν αποφασισεις να κανεις 2 συνεδρειες των 2 x 2.500 = 5.000 grafts η τιμη δεν θα ειναι ιδια.
Εαν ειναι ιδια ασυζητητί σπας την μια συνεδρεια των 5.000 grafts σε 2 συνεδρεεις για να παιξεις με ποιο σιγουρα ποσοστα φυτρωσης. Σε αντιθετη περιπτωση η τσεπη σου θα αποφασισει ποια επιλογη θα κανεις.
Και σου το γραφω αυτο γιατι ο ιδιος εγραψες οτι κανεις 2 δουλειες για να ανταπεξελθεις οικονομικα.

Εμενα με ενδιαφερει να δω αποτελεσμα επεμβασης με grafts απο σωμα και γενια, να δω τι πυκνωση, φυτρωση και αποτελεσμα μπορουν να δωσουν !! Εαν φυτρωσουν 5.000 grafts η εικονα σου θα βελτιωθει σημαντικα !!!

Δημήτρη, εδώ ταιρειάζει η λαική ρήση "μαθαίνω στου κασίδη το κεφάλι¨. Τα γένεια αλλά κυρίως το σώμα δεν είναι σοβαρή εναλλακτική για το κεφάλι λόγω πάχους τρίχας. Τώρα με το να βάλουμε τον άνθρωπο να πειραματιστεί και να ρισκάρει για να μάθουμε εμείς, να γίνει δηλαδή πειραματόζωο με μικρές κιόλας πιθανότητες επιβίωσης, νομίζω ότι δεν του προσφέρουμε σημαντική βοήθεια. Αν έχει φτάσει στο στάδιο να τα παίζει όλα στη ρουλέτα για την έκπτωση που θα πάρει αν τα βάλει μονοκοπανιά, δηλαδή για 1000-2000 ευρώ τουλάχιστον να το ξέρει...
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν εχει δοτρια για να κανει δοκιμαστικες.
Τον κατεστρεψε η dhi, δες τις φωτογραφιες που ποσταρε να δεις τι δουλεια του κανανε (μακελειο!!!)

Τι πάει να πει δοκιμαστική? Κανονική είναι, απλά γίνεται σταδιακά
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Καταρχάς το έχω δει πως δεν εχει δότρια και συμφωνώ πως δεν ειναι να πειραματίζεσαι, επειδή όμως βλέπω το ψήνει πολύ να πάει εκει και γνώμη δεν θα αλλάξει, και εγώ προσωπικά δεν συμφωνώ ούτε με την στρατηγική του, ούτε με την επιλογή του γιατρού, τουλάχιστον θα πάει που θα πάει, ας κινηθεί safe με μικρό session. Να μην υπερβει σε καμία περίπτωση τα 2000.
 

Flosk

Well-Known Member
Cvial θα σωσεις πολυ κοσμο εσυ. Σε συγχαιρω για τις παντα ευστοχες παρατηρησεις σου!!!
Ελπιζω σε περισσοτερα μελη σαν και σενα στο φορουμ
 
Μπλουζα