Dim74, fue, παπανικολάου, 3070 grafts, 4-5-6/4/2012

dim74

Member
Tο χρησιμοποιω εδω και καιρο,τωρα τελευταια μαζι με το corvinex και την minoxidil της ds laboratories.Δεν μπορω να πω πως εχω δει κατι ιδιαιτερο.
Το καλο ειναι πως σε σχεση με το revivogen που εχουν σχεδον τα ιδια συστατικα δεν λαδωνει καθολου,εχει διπλασια ποσοτητα και καλυτερη τιμη.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Dim αλήθεια χρησιμοποίησες και χρησιμοποιείς τοπικά (πέρα από τη μινοξιδίλη) πριν να κλείσεις εξάμηνο;; Ρώτησες τους γιατρούς αν κάνει; στο λέω αυτό γιατί εγώ χρησιμοποίησα ερολ αφού έκλεισα το εξάμηνο και το μετάνιωσα οικτρά.
 

dim74

Member
Ναι ρωτησα και ξεκινησα μετα τους δυο μηνες περιπου να βαζω περα απο την μινοξιδιλη,μια φορα την μερα,ποτε το ενα ποτε το αλλο.
 

dim74

Member
Οι φωτογραφιες ειναι απο την προσφατη επισκεψη μου στην dhi,με την συμπληρωση 6μηνου της μεταμοσχευσης μου.
 
Ώραιος Δημήτρη. Μόνο αν μπορεις, όταν ξαναβάλεις, δείξε μας και το κροουν.. Ξερω, θα είναι αρκετα χειρότερο, γιατι αργει εκει, άλλα να παρουμε μια πρώτη εικόνα. Σ ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
 

n094

Active Member
για εξάμηνο και βλέποντας τις αρχικές σου φωτογραφίες ακριβώς μετά την μ/μ, εμένα μου φαίνονται αραιά. Βέβαια έχεις ακόμα 6 μήνες για το τελικό αποτέλεσμα και σίγουρα κάποιοι αντιδρούν στη φύτρωση αργότερα από κάποιους άλλους, οπότε νομίζω ότι πρέπει να κάνεις μερικούς μήνες υπομονή για να δεις το τελικό αποτέλεσμα. Εύχομαι να πάει καλά.
 

Adriano

Well-Known Member
Εμένα να σας πω την αλήθεια η δεύτερη φωτογραφία με προβληματίζει πάρα μα πάρα πολύ ως προς την φορά των τριχών.Νο04 τι λες?
 

n094

Active Member
Adriano είπε:
Εμένα να σας πω την αλήθεια η δεύτερη φωτογραφία με προβληματίζει πάρα μα πάρα πολύ ως προς την φορά των τριχών.Νο04 τι λες?

Adriano η φορά των τριχών μου φαίνεται μια χαρά, μη κοιτάς τη χτένα που πέρασε εκεί, κοίτα καλύτερα την τελευταία φωτογραφία που δείχνει τις τρίχες «ήρεμες». Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στο 6μηνο είχα πολύ μεγαλύτερη έκφυση και ανάπτυξη τριχών από τον Dim (τουλάχιστον στις τελευταίες δύο που θυμάμαι καλύτερα). Ωστόσο, έχω δει περιπτώσεις που η έκφυση αργεί, ελπίζω Dim να είσαι τέτοια περίπτωση και να μην έχει συμβεί κάτι άλλο. Δεν θέλω να σε αγχώσω και συγνώμη αν το κάνω, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
KostasT είπε:
n094, μήπως η ανάπτυξη των θυλακίων σχετίζεται σε κάποιο ποσοστό, με την ηλικία, τις δραστηριότητες, την διατροφή? Μήπως το κοκκίνισμα προκαλείται εν μέρει από τα σπρέυ και γενικότερα από την τοπική χρήση φαρμάκων? Πάντως, αφού λένε πως χρειάζεται 12 μήνες για το τελικό αποτέλεσμα, υπάρχει ακόμα χρόνος.. Βέβαια, υπάρχει και το shock που υπόκειται ο δερματικός πόρος από τέτοια επέμβαση.. πάντως, από το να έχει κάποιος μια ακάλυπτη επιφάνεια, είναι καλύτερο να προβεί σε μια μεταμόσχευση καλύπτοντας σε πρώτη φάση τουλάχιστον, το 'γυμνό' δέρμα.. Συμφωνείς?


όποιος και να είσαι, δεν γνωρίζω να σου απαντήσω σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι η χρήση τοπικών μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, το έζησα και εγώ με την ερολ, οπότε προτείνω σε οποιονδήποτε «συνάδελφο» προβεί σε μεταμόσχευση να μείνει μακριά από τοπικά (πλην μινοξ) για τουλάχιστον 1 χρόνο, μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Επίσης, είναι αλήθεια ότι οι εντελώς γυμνές περιοχές έχουν θέμα, το έχω δει και σε εμένα, το έχει αναφέρει και ο Tropheus και άλλοι. Σίγουρα, κατά την πρώτη μεταμόσχευση και με δεδομένο ότι τα τριχοθυλάκια λόγω τραυμάτων και εργαλείων δεν μπορούν να μπουν πάρα πολύ κοντά το ένα με το άλλο, δημιουργούν μια πιο αραιή εικόνα σε σχέση με τα υπόλοιπα σημεία που μπαίνουν σε μίξη με υπάρχοντα μαλλιά και όντως σε μια δεύτερη μεταμόσχευση μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερη πυκνότητα. Το θέμα βέβαια σε αυτήν την περίπτωση είναι πως μέχρι στιγμής η φύτρωση του DIM δεν πρέπει να ξεπερνά το 50% ενώ αντίστοιχα για παράδειγμα σε εμένα στο 6μηνο ξεπερνούσε το 70%. Οπότε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή ο ΝΤΙΜ ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν αργή έκφυση (συνήθως αυτοί αργούν να χάσουν και τα μοσχεύματα μετά την επέμβαση) ή υπάρχει κάποιο θέμα, το οποίο θα κληθούν να λύσουν ο ΝΤΙΜ και ο γιατρός του αφού κλείσει το 12μηνο.
 

gkast

Active Member
Για μένα ούτε κρύο ούτε ζέστη.......για το σχεδόν τελικό αποτέλεσμα
Η φορά των τριχών μέτρια ....Υπαρχουν αλλοι δύο με τρείς μήνες
πιθανόν εαν αφήσεις τα μαλλία σου μακριά να δείξει διαφορετική εικόνα
 

Flosk

Well-Known Member
Εγώ Dim βλεπω μεγάλη διάφορα τον τελευταίο μήνα..Στο εξάμηνο δεν είχες να δείξεις και πολλά πράγματα αλλα τωρα η κατάσταση ειναι εμφανώς καλύτερη!Ελπιζω να είσαι αργος οπως εγω και να συνεχίζεις να βγάζεις και μετά απο καιρό μαλλιά!Κανε υπομονή και να περιμένεις σίγουρα εξέλιξη απο εδω και πέρα!Ειναι νωρίς και για τους αργούς και για τους γρήγορους το 7μηνο!
 

n094

Active Member
Έτσι όπως τα λέει ο floskara είναι, υπάρχει όντως βελτίωση από τον προηγούμενο μήνα. DIM μπορείς να θυμηθείς πότε σου πέσανε τα περισσότερα μοσχεύματα, αν για παράδειγμα σου πέσανε μετά το 1,5-2 μήνα τότε έχεις ακόμα να περιμένεις μέχρι τον 10-11 αρκετή έκφυση, έτσι όπως σε υπολογίζω είσαι γύρω στο 60% αυτή την στιγμή (ίσως και λίγο παραπάνω σε κάποια σημεία). Όσο για την φορά των τριχών που αναφέρει ο gkast, εμένα μου φαίνεται μια χαρά.
 
Μπλουζα