Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εχουν σχεδον ολα τα φαρμακεια fungoral shanpoochristos2 είπε:παιδια απο που μπορω να προμηθεθτω το Ketoconazole??
είναι σχετικά αδύναμος συνδυασμός,GeoPower είπε:ακη. δεν θελω να ξανα ρωτησω κατι το οποιο εχει ειπωθει. απλα θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλος συνδιασμος regaine tricomin nizoral. εχω διαβασει ολο το forum δεν ειδα τον παραπάνω συνδιασμο παρα μονο σπαστα ;D ;D
Ακριβώς το ιδιοchristos2 είπε:ειναι το ιδιο δηλαδη??
εχουν σχεδον ολα τα φαρμακεια fungoral shanpookapamarou είπε:[quote author=christos2 link=topic=56.msg49162#msg49162 date=1299667770]
παιδια απο που μπορω να προμηθεθτω το Ketoconazole??
christos2 είπε:ειναι το ιδιο δηλαδη??
Σ αυτο έχει δίκιο,είναι για άλλες παθήσεις Σ.Δ. πχchristos2 είπε:απο οτι μηλησα με το γιατρο μου,μου ειπε οτι κανενα σανπουαν δεν ειναι αναγνορισμενο για τριχοπτωση γιατι δεν γινεται αποροφηση οταν κανεις μπανιο....
τι λετε παιδια?
christos2 είπε:απο οτι μηλησα με το γιατρο μου,μου ειπε οτι κανενα σανπουαν δεν ειναι αναγνορισμενο για τριχοπτωση γιατι δεν γινεται αποροφηση οταν κανεις μπανιο....
τι λετε παιδια?
Άκης είπε:Σημειώστε ότι τα περισσότερα απαιτούντε να αγοραστούν από έξω.
1. Φιναστερίδη (Proscar) + 5% Μινοξιδίλη (Rogaine/Regaine) + σαμπουάν με Ketoconazole 1-2% (Nizoral)
Ο ποιό πετυχημένος συνδιασμός προϊόντων. Η λήψη 1mg Φιναστερίδη σε συνδιασμό με την Μινοξιδίλη (συνιστάτε 2 φορές την ημέρα) και το μοναδικό ίσως σαμπουάν με δυνατότητα τριχοφυίας, εγγυάτε σίγουρα αποτελέσματα.
2. Revivogen, (προαιρετικό το Proxiphen) + 5% Μινοξιδίλη (Rogaine/Regaine)
Συνδιάζοντας τοπικό αναστολέα DHT με δυνατότητα τριχοφυίας μαζί με το νούμερο ένα προϊόν για τριχοφυία, την Μινοξιδίλη, μπορείτε να δείτε θεαματικά αποτελέσματα.
Δεν συνιστάτε τοπική λοσιόν σε μεγάλο αραίωμα μαλλιών.
Το Proxiphen περιέχει στοιχεία που το κάνει στο θέμα τριχοφυίας ποιό δυνατό. Δημιουργία του Dr. Peter Proctor, σε μερικές περιπτώσεις φάνηκε ισάξιο της Μινοξιδίλης. Ιδανικό για την καλή κατάσταση της κεφαλής (σε μερικούς αναφέρθηκε κοκκινίλα από το Revivogen, γι'αυτό και προστέθηκε το συγκεκριμένο εδώ).
3. Tricomin Solution Follicle Therapy, Super Zix
Το tricomin είναι ίσως το καλύτερο προϊόν σε ότι αφορά την καλή κατάσταση της κεφαλής. Έχει δείξει επίσης ότι μπορεί να παρουσιάσει και τριχοφυία στα σημεία όπου υπάρχει αραίωμα.
To super zix περιέχει ενεργά συστατικά που μπορούν να μπλοκάρουν την DHT.
Ο συγκεκριμένος συνδιασμός συνιστάτε και για γυναίκες όπου έχουν σαφώς ευαίσθητο δέρμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
THANASIS ATHANASIOY είπε:καλησπερα εχει κανεισ ακουσει κατι για την θεραπεια prp?