Ντροπη ντροπη ντροπη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Driver

Member
Απ: Ντροπη ντροπη ντροπη

Παρακολουθώ τη συζήτηση καιρό.

Ρε παιδιά είναι απλό το πράγμα:
Όπως σε όλα τα πράγματα η τεχνολογία και η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Σού πετάνε ένα δείγμα ανά χρόνια και προχωράνε με έτοιμη τη γνώση από πίσω για να οικονομάνε. Αν σου πετάξουν έτοιμο το αποτέλεσμα, δε θα έχουν χάσει λεφτά μετά από αυτό;
Δείτε αυτό: Στα αυτοκίνητα πχ υπάρχει έτοιμη τεχνολογία που μπαίνεις μέσα στο όχημα και σε πάει μόνο του. Δεν το εφαρμόζουν όμως. Σού βάζουν 1002 αυτόματες λύσεις όπως το παρκάρισμα. Σού πετάνε δλδ ένα μικρό κομμάτι και στην πάροδο του χρόνου τελειοποιείται έως ότου ανακαλυφθεί κάτι άλλο και συνεχίσουν το ίδιο τροπάριο.
Και η πιο λογική ερώτηση: κι εσείς το ίδιο δε θα κάνατε;
 
Απ: Ντροπη ντροπη ντροπη

Μη στενοχωριέστε βρε παιδιά, ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο και θα αλληλο(υπο)στηριζόμαστε :)
Δε χάθηκε κι ο κόσμος. Ξέρουμε ότι παίζονται τραγικά παιχνίδια με τις φαρμακοβιομηχανίες κλπ. αλλά δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα από μόνοι μας. Οπότε ας οπλιστούμε με τα εφόδια που έχουμε και ας αντιμετωπίσουμε το πρόβλημά μας με αισιοδοξία.
Η καλή και θετική ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας στην προσπάθειά μας.
Φανταστείτε δεν είμαστε μόνοι μας, είναι και το αντίθετο στρατόπεδο της αποτρίχωσης (που με καίει και αυτό!
Πού θα πάει, όταν η ιατρική επιστρέψει στη βάση της και στα ανθρώπινα πιστεύω της, τότε ίσως να αντιμετωπιστούν πολλά απο τα μεγαλύτερα παιχνίδια συμφερόντων με περισσότερη συμπόνια προς τον πάσχοντα και λιγότερη "λαιμαργία" για τα λεφτά των ποστοφολιών μας.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Απ: Ντροπη ντροπη ντροπη

Ξεθαβω άλλα ενα ποστ που tsakalos & hairlosscursed φαίνονται δυσαρεστημένοι με τον guru HASSON. Παράλληλα, βλέπω hopefull να ισχυρίζεται πως τα πάντα ειναι στημένα στα ξένα φόρουμ κτλ. Την αλήθεια με λεπτομέρειες για του 2 προαναφερόμενους που έκαναν την επέμβαση δεν την μάθαμε. Τελικά τι γίνεται, σε αυτό το φόρουμ υπάρχει φίμωση της αλήθειας? Ποια κλινική τελικά αξίζει? Τι ειναι όλο αυτό το πέπλο μυστηρίου?
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα