Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσυ πιστευεις οτι η εικονα του ειναι χειροτερη απο την επεμβαση των 5.000 μοσχευματων που κανει παραθεση στην ιστοσελιδα του ο Erdogan ? Αν πιστεψουμε το παρακατω περιστατικο που υποστηριζει ο φιλος σου ο Στριπας τοτε ο αγαπητος μας φιλος εχει ελπιδες οχι μονο για την hairline του, αλλα για πυκνωση μεχρι το μπιφτεκι. Και εννοειται οτι ΔΕΝ θα βγαλει κανενα απο τα μοσχευματα που πληρωσε για να τοποθετησει !!!
Η Κυπριακη Κλινικη του Γεροξουρα που του πηρε σιγουρα πανω απο 3.000 μοσχευματα (δεν θυμαμαι το νουμερο ακριβως-βαριεμαι να ψαξω) ειχε να αντιμετωπισει καλυτερη περιπτωση δηλαδη ?
http://www.international-hairlossforum.com/topic945-15.html
Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά του forum.....Ειστε τρελοι ειστε τρελοι οι φαλακροιιιι .....Πρωτοχρονιατικο δωρακι απο τον kapa παλι πηρατε...
Καλη Χρονια παιδες!!!!!!
Παιδιά καλησπέρα.
Πήγα D*I. Τους είπα την προσέγγιση που θέλω να κάνω. Δλδ. επιδιόρθωση σε όσα τθλ είναι εφικτό από τα μεταμοσχευμένα (αφαίρεση και ορθή επανατοποθέτηση) και μια προσθήκη λίγων τθλ/τε έτσι ώστε στο κοντό κούρεμα να έχω ένα φυσικότερο αποτέλεσμα.
Με μέτρησαν και μου είπαν ότι πάνω έχω τώρα 6-7τρ/τε. Μπορούμε με μια mega (περίπου 1.500 τθλ) να βάλουμε μερικά στην ουλή (200 περίπου) και τα υπόλοιπα στις ζώνες 1 & 2 φτιάχνοντας μια μικρή πυκνότητα των 25τρ/τε περίπου (όσο είναι το μπιφτέκι μου στις φωτο μου).
Προσωπικά ταιριάζει με τις προσδοκίες μου. Δεν περιμένω κάτι καλύτερο και δεν το θέλω κιόλας. Περιμένω απλά ένα σχετικά φυσικότερο αποτέλεσμα σε κοντό κούρεμα χωρίς να χρειαστεί να ξαναασχοληθώ.
Μου είπαν 2.000 ευρώ και 3 δωρεάν PRP. Γιατρό διαλέγω. Ειδική τιμή λόγω της προηγούμενης εμπειρίας.
Προσωπικά μου άρεσε η προσέγγιση τους. Μίλησα με έναν σύμβουλο που έχει κάνει και ο ίδιος μεταμοσχεύσεις από μεγάλο nw.
Ακούω τα σχολια σας ή τι επιπρόσθετα ερωτήματα πρέπει να θέσω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η μμ φιλε ειναι για οσους παιρνουν φινα...Οσοι δεν περνουμε θα χασουμε ενα ποσοστο πιθανων μεγαλο των μεταμοσχεμενων..Οι κλινικες δεν το λενε αυτο..
Είναι στους κανόνες του φόρουμ να μην υπάρχουν εκπροσωποι κλινικώνΠαιδιά καλησπέρα,
Διαβάζοντας κατάλαβα ότι το πρώην μέλος n094 είναι πιθανότατα o σύμβουλος που με είδε στην D*I. Μπορώ να ρωτήσω για ποιο λόγο έγινε ban?
ThanksΕίναι στους κανόνες του φόρουμ να μην υπάρχουν εκπροσωποι κλινικών