Μμ το 1996. σκέψεις και συμβουλές για επόμενα βήματα...

Hope

Active Member
Παιδιά μετά από αρκετό διάβασμα τους τελευταίους 6 μήνες και δεδομένου ότι οι προσδοκίες μου είναι συγκεκριμένες σκέφτομαι να δεχτώ την προσφορά της D*I (με Παπανικολάου).

Mega session (1 ημέρα), συνολικά 1.500 περίπου grafts με διόρθωση ουλής (150 grafts περίπου) και τα υπόλοιπα πάνω σε μια πυκνότητα 15 περίπου grafts/cm2 ή 35 περίπου τρίχες/cm2 (χαμηλή πυκνότητα αλλά ακόλουθη με τις προσδοκίες μου να διορθώσει το αφύσικο look σε κοντό κούρεμα - πυκνότερη και φυσικότερη καράφλα δηλαδή).
Εγγύηση φύτρωσης (έτσι λένε) πάνω από 90%.
2.000 ευρώ +3 PRP δώρο + δωρεάν MPG στην ουλή αν χρειαστεί μετά από 6 μήνες (επειδή έχει ουλώση ιστό δεν μπορούν να εγγυηθούν πολύ υψηλά ποσοστά φύτρωσης - απλά θα κάνουμε μια PRG πάνω της 3 εβδομάδες πριν την μμ για προετοιμασία).

Περιμένω τις γνώμες/σχόλια σας!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hope

Active Member
flosk μπορεί να είναι και 1.400 (από εδώ και πάνω σίγουρα μου είπαν και υπολογίζουν τα 1.500). Επίσης μου είπαν ότι είναι και ειδική τιμή λόγω προηγούμενης εμπειρίας.
 

Hope

Active Member
άσχετο. ο n094 πρέπει να έφυγε (μου είπαν ότι θα λείπει εκτός Ελλάδος για κάποιο διάστημα... και κάτι τέτοια... αλλά δεν μου έδωσαν κάποιο κινητό). ξέρει κανείς που είναι και τι κάνει?
 
Μπλουζα