Καλοκαιρι ζεστη και οτι χειροτερο για την αα!

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω ειμαι 37 μισο και εγω μεγαλωσα βλεποντας μονο αποτυχημενες μεταμοσχευσεις παρολα αυτα το 2012 πηρα αποφαση να κανω μετα το ψαξιμο εδω μεσα και τοτε δεν ημουν καν σιγουρος για ενα σιγουρο αποτελεσμα,λεω παω και οτι γινει.
Και εγω σχεδον 5αρις τοτε,πηγαν καλα και πλεον δε μπορει καποιος να με πει καραφλο και απο θεραπειες την φινα που δεν με εκανε τιποτε 3 χρονια και κοντευω 1 χρονο που την εκοψα και ειμαι σταθερος.
Αν απο τοτε παιδευομουν με θεραπειες πιστευω θα εμενα το ιδιο καραφλος και θα ειχα δωσει ενα καρο λεφτα και θα με εφθειρε ψυχολογικα πιο πολυ γιατι θελει και υπομονη να τα κανεις ολα αυτα.
Βασικα δε εχω διαβασει την πορεια σου με τις θεραπειες και δεν μπορω να μιλησω με σιγουρια.
Εχεις βαλει ποτε καποια φωτο με το κεφαλι σου να δω που βρισκεσαι?
Οσο για το εξαρις εφοσον γινοσουν γιαλι εκει σιγουρα και μεταμοσχευση να εκανες δεν θα ηταν καθολου αρκετο για σενα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Ένα ακόμα αρνητικό είναι πως τουλάχιστον στο δικό μας φόρουμ, δεν υπάρχει διάθεση. Μπορώ να σου δείξω άπειρα pm που δέχομαι κάθε μέρα και όλα είναι του στυλ, γεια σου, έχω αυτό, είμαι τόσο χρονών, πες μου τι βάζω να τελειώνουμε να πάω για καφέ.
Βαριούνται ακόμα και να ανοίξουν νέο θέμα για το προβλήμά τους, ή έστω να γράψουν σε ήδη υπάρχον για γνώμες.
Κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί, τα θέλουν όλα έτοιμα και είναι κοινό χαρακτηριστικό μας. Σε ξένα φόρουμ αμέσως μόλις βγει στη φόρα κάτι, τρέχουν να κάνουν groupbuy, να το δοκιμάσουν και να γράψουν τις εμπειρίες τους.
Εδώ σε εμάς δεν κινείται απολύτως τίποτα.
Ακόμα και κάτι να τους πεις να βάλουν στο κεφάλι τους, δεν θα ξέρουν γιατί το κάνουν...
Οι Έλληνες ανέκαθεν ήμασταν έξυπνος και πρωτοπόρος λαός και αν θέλαμε ακόμα και τώρα θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα, δεν ξέρω γιατί έχουμε καταντήσει έτσι...

Αυτο το καταλαβαινω GOMI και σιγουρα ειναι αιτια για να σε κουρασει. Δυστυχως κανεις μας δεν ασχολειται οσο εσυ με πειραματισμους και ακομα χειροτερα βλεπεις μηνυματα που ζηταν κυριολεκτικα τα παντα στο πιατο.
Ηταν πολυ ευστοχο το σχολιο του Τασου 33 σε αλλο νημα , που ειπε οτι σε λιγο καποιοι θα ζητησουν να ερθουμε να τους κανουμε μασαζ στο κεφαλι με την λοσιον που θα τους εχουμε προτεινει.:D
Ειναι κουραστικο σιγουρα...

Το αποτελεσμα σου ηταν απιστευτα εντυπωσιακο με το wounding και ισως θα επρεπε να το πας λιγο πιο προσεκτικα με τον ηλιο το καλοκαιρι για να κρατησει. Νομιζω οτι μετα τις 6 ο ηλιος θα λειτουργησει ευεργετικα στο κεφαλι. Απλα τα αφησες ολα και ειναι λογικα να πεσεις παλι στα ιδια.
Αυτο που ηθελα ομως να τονισω ειναι οτι καθε φορα βρισκεις εναν καλυτερο τροπο και στην πραξη με τα χρονια, στο πικ σου ειναι καλυτερα απο πριν.
Σιγουρα θα ξαναπεσεις και θα ξανασηκωθεις, αλλα τα πας πολυ καλα.
Εχεις διαψευσει τις αρχικες προβλεψεις σου κατα πολυ. Η τελευταια φωτο που ειχες μετα το wounding οχι απλα αεροδρομιο δεν ηταν αλλα ενα γεματο κεφαλι απο μαλλι που για τους περισσοτερους ειναι δυσκολο και με μεταμοσχευση να το πετυχουν...
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτό ανέφερα και στον φίλο john_john, οτι και μεταμόσχευση να έκανα, δεν θα ήθελα τίποτα παραπάνω από το αποτέλεσμα της τελευταία φότο στο θέμα του wounding. Δεν διαρκεί όμως και για να διαρκέσει, πιστεύω ότι μόνο με νεοτριχογέννεση θα είχαμε πιθανότητες. Εννοώ πως θέλουμε δημιουργία νέου θύλακα από το μηδέν, κάτι που μόνο με τον τραυματισμό μπορεί να επιτευχθεί, ο οποίος είναι το έναυσμα και από κει και πέρα είναι καθαρά προς τα που θα κατευθύνεις.
Οι υπάρχοντες θύλακες, είναι αδύναμοι εντελώς και δεν μπορούν να μπουν μόνοι τους σε νέο κύκλο, απλά μπουστάρουν μέχρι να κλατάρουν και πάλι από την αρχή.

2 διαφορετικά αντικρουόμενα πρωτόκολλα, το ένα αυτό που αυξάνεις τις πρωτείνες wnt και το άλλο αυτό που κάνεις ακριβώς το αντίθετο μέσω dkk1. Το ένα το δοκίμασα και είχε αποτέλεσμα, αλλά δεν δημιουργεί νέους θύλακες. Το άλλο ή θα πετύχει ακριβώς αυτό, ή θα φύγουν και αυτά που υπάρχουν, για να μην αναφερθώ σε τυχόν παρενέργειες...
Μοιρασμένες έρευνες πως το δέρμα παχαίνει περισσότερο απ ότι πρέπει και άλλες τόσες πως λεπταίνει. Προς τα που να πας...? Άλλη προσέγγιση το ένα, άλλη το άλλο...

Αρκετά τοπικά που μπορούν να δοκιμασθούν, αλλά πόσα από αυτά να προλάβω να δοκιμάσω? Θέλω καμιά 10αρια χρόνια, γι αυτό και είπα πως δεν υπάρχει διάθεση.
Από την άλλη δεν μπορώ να μπαίνω και να προτείνω κάτι που δεν έχω δοκιμάσει ο ίδιος, ώστε να το δοκιμάσει κάποιος άλλος. Αν υπήρχε ενδιαφέρον, κάποιοι θα το επιδίωκαν μόνοι τους. Έρευνες έχω αναρτήσει αμέτρητες...

Τέσπα, επειδή το νήμα έχει καταντήσει προσωπικό μου blog, ας το αφήσουμε στο θέμα του και θα το συμμαζέψω με την πρώτη ευκαιρία...
 
Τελευταία επεξεργασία:

koumparos

Well-Known Member
Παντως το δικο σου το αποτελεσμα(gomi) ειναι εντυπωσιακο και εαν δεν ηξερα οτι εισαι σοβαρο ατομο θα πιστευα οτι εδω μιλαμε για μια απατη,ειδικα χωρις καθολου φινα και μινοξιδιλη.Πραγματικα ασχολουμαι απο το 2007 με την τριχοπτωση και δεν ξαναειδα τετοια προοδο χωρις τα καθιερωμενα φαρμακα και μαλιστα σε ατομα με χρονια τριχοπτωση οπως εσυ.Αναρωτιεμαι ποσο κοντα η ποσο μακρυα ειμαστε σε μια ολοκληρωμενη θεραπεια βλεποντας τα δικα σου αποτελεσματα και χωρις να εχεις την απαραιτητη βοηθεια εργαστηριακη αλλα και οικονομικη.Εαν εσυ καταφερες τετοια επανεκφυση αναρωτιεμαι οι εταιριες τι θα μπορουσαν να μας δωσουν τα επομενα χρονια μιας και επικρατει ενας οργασμος δοκιμων και κλινικων ερευνων σε καινουργια πραγματα και βλεποντας για πρωτη φορα το δικο σου θεμα πραγματικα χαμογελαω και γεμιζω αισιοδοξια.
 

zaxosdogkanos

Active Member
το προβλημα ειναι οτι κανεις δεν θελει να ασχοληθει.ειναι ακριβως οπως ειπε ο γκομι,θελουνε τα παντα στο πιατο.ουτε λεφτα να δωσουνε ουτε να δοκιμασουνε.απλα μην καθονται μερικοι και ξερουμε καλα ποιοι ειναι και κοροιδευουνε θεραπειες.εμενα προσωπικα αυτο με ενοχλει.
 

vag25

Well-Known Member
το προβλημα ειναι οτι κανεις δεν θελει να ασχοληθει.ειναι ακριβως οπως ειπε ο γκομι,θελουνε τα παντα στο πιατο.ουτε λεφτα να δωσουνε ουτε να δοκιμασουνε.απλα μην καθονται μερικοι και ξερουμε καλα ποιοι ειναι και κοροιδευουνε θεραπειες.εμενα προσωπικα αυτο με ενοχλει.

Aυτο που το πας..
δεν ειναι μονο οτι δεν εχουν την διαθεση να προσπαθησουν να δοκιμασουν με κατι διαφορετικο, αλλα κανουν και πολεμο και απο πανω σε αυτους που προσπαθουν...
 

nine

Active Member
Σιγουρα υπαρχουν πολλες θεωριες για το μαλλι οπως το δερμα,η κυκλοφορια του αιματος,τεστοστερονη κοκ αλλα νομιζω υπαρχει και μια ακομα πολυ σημαντικη αιτια που βλεπω στο φορουμ δεν εχουμε ασχοληθει αρκετα οπου ειναι οι μυκητες το εχω γραψει και σε ενα θεμα μου πριν ενα χρονο πως μολις χρησιμοποιησα φαρμακευτικο σαμπουαν δαοχαιρ 1% απο τις 50-80 τριχες που επεφταν καθε μερα περιοριστικαν στις 7-10 μολις το σταματουσα αρχιζε ξαφνικα παλι 50-80 τριχες να πεφτουν ....πιστευω πως και οι μυκητες παιζουν μεγαλο ρολο στο θεμα τριχοπτωση.Ηθελα να γραψω αυτο το μηνυμα γιατι βλεπω πολλους να λενε να αρχισω φινα και μινοξ ενω στην πραγματικοτητα πασχουν απο μυκητες και μπαινουν στα βαθια χωρις λογο


Οταν εννοεις μυκητες εννοεις ΣΔ;
Αυτο που ειναι ασπρο σαν πλακα στον τριχωτο και στο λουσιμο μαλακωνει;
Σε καποιους ειναι κιτρινο.
 

tasos33

Well-Known Member
Όταν κάποιοι λέμε οτι τα εργαστήρια την έχουν την βρει την άκρη κάποιοι άλλοι κας χλευάζουν..

Πχ...τι κέρδη θα έχει μια εταιρεια προωθωντας ενα αθωο ρόλερ?

Τι κέρδη έχουν οι εταιρίες που προωθούν 20/χρόνια τωρα την μινοξιδιλη και τα λοιπά φαρμακακια..

Γνώμη μου είναι πως ο στόχος τους είναι να παράγουν σκευάσματα που κάτι κανουν ώστε να ζεις με μια ελπίδα, να το αγοράζουμε κάθε μήνα για δεκαετίες και να γινόμαστε ευρωδοτες..

Και αυτοι παμπλουτοι φυσικα

Εαν εσυ καταφερες τετοια επανεκφυση αναρωτιεμαι οι εταιριες τι θα μπορουσαν να μας δωσουν τα επομενα χρονια μιας και επικρατει ενας οργασμος δοκιμων και κλινικων ερευνων σε καινουργια πραγματα και βλεποντας για πρωτη φορα το δικο σου θεμα πραγματικα χαμογελαω και γεμιζω αισιοδοξια.
 

aggelos88

Active Member
Gomi 'εχεις δίκιο για το νήμα.,Θα ήθελα να όμως να ρωτήσω και κάτι ακόμη..Ας υποθέσουμε πως ξεκινάω και έχω τριχοπτωση και τα μαλλία μου αραιώνουν ποια είναι τα αίτια εκέινα που μπορεί να ευθύνονται για την απώλεια μαλλιών πέρα φυσικά απο το κληρονομικό κομμάτι.(πχ έλλειψη σιδήρου,θυροειδής,μύκητες, σ.δ.)υπάρχει κάτι άλλο που κάποιος πρέπει να ψάξει πρώτα ωστε μετα να πει πολύ απλά δεν φταίει ούτε το αγχος, ούτε το καλοκαίρι, ούτε τίποτα, αλλά ο μπάρμπας η θειός μου που αντι να κληρονομήσω απο αυτόν κανα χωράφι πήρα την "κατάρα".

Καταλαβετε το ρε παιδια οτι μονο το κληρονομικο ριχνει τα μαλλια, ολα τα αλλα ακομα κι αν τα ριξουν θα επιστρεψουν.
Δηλαδη αν χασεις 50 τριχες εξαιτιας της ελειψης βιταμινης αυτες θα επιστρεψουν...

Εχουμε δωσει λεφτα και λεφτα σε τετοιες θεραπειες μην ασχολειστε καθολου , αν ειναι δυνατον να πουλανε βιοτινη για την θεραπεια της ΑΓΑ οι ΚΛΕΦΤΕΣ.
Δεν υπαρχει τιποτα, δεν υπαρχει θεραπεια απλα. Η μονη λυση ειναι smp και μεταμοσχευση αλλα η μεταμοσχευση μονο για ατομα που εχουν μικρο προβλημα και παλι εχει ρισκο
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aggelos88

Active Member
Να σας πω κι εγω πως βλεπω το θεμα του Gomi ?? Πιστευω οτι ολα αυτα που εχει δοκιμασει δεν εκαναν τιποτα, απλα γονιδιακα σταματησε η επιθεση της ΑΓΑ σε εκεινο το σταδιο κι εχει μεινει στασιμη τοσα χρονια . Μπορει να τον παει ετσι μεχρι τα βαθια του γεραματα αλλα μπορει και να ενεργοποιηθει σε ενα χρονο και να τον παει 6αρι για πλακα.

Εκει πονταρουν ολοι αυτοι στις φαρμακευτικες , πουλανε ολα αυτα τα φιδελαια και σου λενε σε καποιους δουλευει και σε καποιους οχι. Στην ουσια δεν δουλευουν για κανεναν απλα σε μερικους σταθεροποιειται η ΑΓΑ μονη της.
Αυτοι εντωμεταξυ βγαζουν εκατομμυρια δολλαρια και λυση στο προβλημα δεν υπαρχει και ουτε θα υπαρξει.

Αν βρεθει η θεραπεια οπως λενε θα θεραπευει τους παντες και αμεσως , ολοι αυτοι οι απατεωνες με τις μεταμοσχευσεις που καταστρεφουν ζωες ανθρωπων πουλωντας τους φρουδες ελπιδες και με τα φιδελαια τυπου rogain θα επρεπε να ειναι ηδη στην φυλακη για απατη.
Οσο τους ακουμπαμε τα χρηματα μας τοσο δεν θα βλεπουμε θεραπεια
 

vag25

Well-Known Member
Να σας πω κι εγω πως βλεπω το θεμα του Gomi ?? Πιστευω οτι ολα αυτα που εχει δοκιμασει δεν εκαναν τιποτα, απλα γονιδιακα σταματησε η επιθεση της ΑΓΑ σε εκεινο το σταδιο κι εχει μεινει στασιμη τοσα χρονια .

Γονιδιακα τον σταματησε στο NW 6 και αυτα που εχει δοκιμασει τοn πηγαν στο NW2.
Oχι και δεν εκαναν τιποτα...
Ριξε μια ματια στο νημα με το wounding.

http://www.hairlossgr.com/attachments/sylogikes-teliko-jpg.10393/
 
Τελευταία επεξεργασία:
GOMI μήπως έχεις κάποια άποψη για το αν θα έκανε κακό την επόμενη μέρα από το ρόλλερ να φοράμε καπέλο και να ιδρώσουμε αρκετά (από ποδήλατο π.χ.) ;
Επίσης, ήθελα από την πλευρά μου να προτείνω να φτιαχτεί ένα νήμα "ξεσκαρταρίσματος" για κάθε περίπτωση ΑΓΑ , που να μπορούμε τα μέλη που έχουμε παρόμοια χαρακτηριστικά τριχόπτωσης (ηλικία που ξεκίνησε, πάτερν, αποτελεσματικές θεραπείες κλπ) να συζητάμε πάνω σε θεραπείες .
Για παράδειγμα εγώ θα μπορούσα να μπω σε μία "ομάδα" που σαν χαρακτηριστικά έχει: 1) αραίωση που ξεκίνησε από το κράουν, 2) χρήση φινας με ελάχιστες παρενέργειες και καλά αποτελέσματα 3) τριχόπτωση από τα 20 περίπου

Μπας και βγει κανένα συμπέρασμα παραπάνω...
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να σας πω κι εγω πως βλεπω το θεμα του Gomi ?? Πιστευω οτι ολα αυτα που εχει δοκιμασει δεν εκαναν τιποτα, απλα γονιδιακα σταματησε η επιθεση της ΑΓΑ σε εκεινο το σταδιο κι εχει μεινει στασιμη τοσα χρονια . Μπορει να τον παει ετσι μεχρι τα βαθια του γεραματα αλλα μπορει και να ενεργοποιηθει σε ενα χρονο και να τον παει 6αρι για πλακα.

Δεν είμαι απόλυτος σε τίποτα, αλλά όλο μα όλο το σοι από την πλευρά του πατέρα μου, είναι όλοι 6αρια από τα 28 τους.
Επίσης οι πολύ μεγάλες διακυμάνσεις στο θέμα πυκνότητας, δεν με κάνουν να πιστεύω πως απλά πάει μόνο του.
Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι σταμάτησα την κατηφόρα, που αυτό όντως μπορεί να γίνει από μόνο του, αλλά διακυμάνσεις στην όλη εικόνα με το να αλλάζω nw. Σε θέματα ΑΓΑ όπως λες και εσύ, αυτό απλά δεν γίνεται.

Να σταματήσει κάπου μόνο του ναι, να αντιστραφεί από μόνο του, δίχως ισχυρά φάρμακα, δεν έχει τύχει να το συναντήσω ποτέ.
Ούτως ή άλλως σε αυτό που αναφέρεις, ο τραυματισμός δουλεύει καθαρά σε γονιδιακό επίπεδο.
Φέτος θα έχω μια καλύτερη εικόνα, μιας και έχω περιορίσει πάρα πολύ αυτά που θα δοκιμάσω. Μέχρι τον Δεκέμβρη....
 
Τελευταία επεξεργασία:

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
GOMI μήπως έχεις κάποια άποψη για το αν θα έκανε κακό την επόμενη μέρα από το ρόλλερ να φοράμε καπέλο και να ιδρώσουμε αρκετά (από ποδήλατο π.χ.) ;

Αν το φοράς πολλές ώρες, τι να σου πω, δεν είναι και ότι καλύτερο να μην αναπνέει το δέρμα, το να ιδρώνεις, το έκανα και εγώ δίχως προβλήματα
 

aggelos88

Active Member
Αυτο με το wouding δουλεψε ή ειναι απλα ιδεα σου??
Οι μισοι λενε δουλευει και οι αλλοι μισοι οτι τα κανει χειροτερα

Μου φαινεται μουφα κι αυτο να σου πω την αληθεια, μονο στα βλαστοκυτταρα ελπιζω πλεον
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτο με το wouding δουλεψε ή ειναι απλα ιδεα σου??
Οι μισοι λενε δουλευει και οι αλλοι μισοι οτι τα κανει χειροτερα

Μου φαινεται μουφα κι αυτο να σου πω την αληθεια, μονο στα βλαστοκυτταρα ελπιζω πλεον

Δουλεύει και μάλιστα με πολύ γρήγορα αποτελέσματα, από τον πρώτο μήνα, (σταθεροποιείται όμως επίσης γρήγορα ως προς την περαιτέρω βελτίωση) αλλά οι παράγοντες που μπορεί να δουλέψει σε κάποιον, να μην κάνει τίποτα, ή ακόμα και να τα κάνει χειρότερα, είναι αρκετοί και πολλοί εξ αυτών, γονιδιακοί όπως επίσης ο τρόπος και το μέγεθος του τραυματισμού.
 
Μπλουζα