Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

panoslydios

New Member
Τα τοπικα στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι για τον που**ο.
Ναι τοσο απλα για τον που**ο.

Δεν ξερω απο που να πρωτοξεκινησω.

Καταρχας,η τριχοπτωση ειναι μια ενδειξη,οτι σκατα συμβαινουν μεσα μας.
Ειναι ενα συμπτωμα μιας αιτιας για την οποια καθενας πρεπει να ειναι ντετεκτιβ για τον ευατο του για να τη βρει.

Οσο και να λενε οτι η αλωπεκια ειναι κατι νορμαλ.Δεν ειναι.Τα τριχοθυλακια
μεταφερουν βλαστοκυτταρα που μπορουν να διαφοροποιηθουν σε ολες τις μορφες κυτταρων.Ειναι εκεινο που προστατευει το κρανιο μας απο τη ηλιακη ακτινοβολια και τη φιλτραρει.Ενα κρανιο χωρις τριχες ειναι ενα τραυματισμενο κρανιο με απωλειες.

Τα τοπικα και τα χαπια δεν προκειται να κανουν τιποτα.Βαζοντας μια κρεμα η παιρνοντας ενα χαπι δεν προκειται να αντιμετωπιστει η αιτια για την οποια οι τριχες πεφτουν.Απλως αυτα εξαναγκαζουν τον οργανισμο να μην βγαλει το συμπτωμα.

Η DHT μονο σε υποξικα περιβαλλοντα υπερμεταβολιζεται στους υποδοχεις ανδρογονων.Με καλη κυκλοφορια αιματος στο τριχωτο σταματει η τριχοπτωση.Αποδεδειγμενα απο τον slowmoe στο hairloshelp και στο immortal.

Απο την αλλη η φιναστεριδη,οσο θα περασει ο χρονος θα δημιουργησει ακομη περισσοτερους υποδοχεις ανδρογονων στους θυλακες.Ο χρηστης θα σταματησει απο προφανεις παρενεργειες και μετα θα παρει την κατηφορα για τα καλα.

Μου πηρε καιρο να καταλαβω ,γιατι δεν αισθανομαι υγειης,γιατι εχω τριχοπτωση,γιατι δεν ειμαι χαρουμενος.

Η απαντηση ειναι: ειχα μεσα μου τοσα βαρια μεταλλα .
Ναι τοσο απλα.

Τα βαρια μεταλλα χρησιμοποιουνται απο τους μικροοργανισμους σαν καυσιμο και αγκυρες μεσα στο σωμα.
Εκανα αποτοξινωση απο το βρωμιο ,με ιωδιο.Και τι ειδα,ειδα απιστευτα πραγματα:

a)τα ματια εγιναν πιο ανοιχτοχρωμα.στη αρχη φοβηθηκα...αλλα μετα ειδα μια ερευνα οτι το καρκινογονο καδμιο και ο μολυβδος μαζευονται στην ιριδα των ματιων μας.απο τα σκατα που μας περιτριγυριζουν συνεχεια(καρκινογονα καυσιμα κτλ)Αν αυτα τα μεταλλα ξεπερασουν καποιες ποσοτητες,γινονται τοξικα και voila!να τα προβληματα στα ματια,που οσο και να σου λενε οι μαλακες οι οφθαλμιατροι ειναι γενετικα,δεν ειναι.Τα ματια μου δεν με πονανε ακομη και οταν τα κουραζω και η οραση βελτιωθηκε.

β)το μυαλο μου καθαρισε.Εννοω καθαρισε για τα καλα.Σταματησα να αγχωνομαι,αποφασισα να παρατησω τη σχολη μ(νομικη,τεραστιο λαθος) και να ασχοληθω με τη βιολογια,τη μελετη της ιδιας της ζωης.Οτι ζουμε σημερα ειναι ουσιαστικα μια διαστροφη της υγειας μας και τιποτα αλλο.
Καταλαβα οτι η υγεια ειναι κατι συμπαντικο και δεν χει να κανει με τα χρηματα και κανεις μαλακας γιατρος δεν μπορει να στην πουλησει.Ναι οποιος το παιζει γιατρος και επιστημονας ειναι μαλακας.Καθε ανθρωπος εχει αυτες τις ιδιοτητες για τον ευατο του απλως και μονο παρατηρωντας τη φυση γυρω.Γαμω την ελιτιστικη νοοτροπια τους που τελικα το μονο που καταφερε ειναι να τους πλουτισει και να υποβαθμισει τη υγεια μας.

γ)Το δερμα ξεχασε τι παει να πει ξηρασια.Για σμηγματορροικη δερματιτιδα δεν το συζητω δεν μου ξαναεμφανιστηκε. Βεβαια σε αυτο επαιξε ρολο
και το needling και η διατροφη για την οποια θα μιλησω σε λιγο.
Η θεωρια για το σμηγμα ειναι πολυ απλη και μην ψαχνετε guru για να την εξηγησουν.>Το σμηγμα ειναι ενα φυσικο ενυδατικο.Οταν οι μικροοργανισμοι επιτιθεται και παραγουν φλεγμονες στο κρανιο ,πολυ απλα ο οργανισμος θα προσπαθησει να επουλωθει.Για να το κανει αυτο πιο αποτελεσματικα,εκκρινει σμηγμα που ενυδατωνει την περιοχη και κανει την ολη διαδικασια πιο εφικτη.Για καποιο λογο παραγει σμηγμα ο οργανισμος.Οι περισσοτεροι βλακες στα mainstream forum εχουν φτασει στο σημειο να καταδικασουν τον ιδιο τον οργανισμο που παραγει πλεοναζον σμηγμα!

δ)εχω ενα shedding που μου υποδηλωνει νεα φαση αναγεννησης και με κανει χαρουμενο!Ουτε τσουξιμο ουτε τιποτα που να υποδηλωνει κατι κακο.Δεν εχω πια το θεμα με τα μαλλια μου οπως το ειχα οταν γραφτηκα τον ιανουαριο εδω.

Δεν κανει κανεις τιποτα αν δεν φτιαξει ξανα εναν οργανισμο απελευθερο απο οποιαδηποτε αλλη φλεγμονη.
Ξεκινηστε απο ιωδιο,iodoral συμπληρωμα(αυτο το πραγμα ανακυρηχτκε προπαγανδιστικα τοξικο το 1948,αντικατασταθηκε απο το τοξικο βρωμιο στην διατροφη μας το 1970 και πηραμε ολοι την κατηφορα).Μαλιστα αυτο το πραγμα συρρικνωνει και ογκους απο καρκινο του μαστου και οχι οι συμβατικοι γιατροι δεν το γνωριζουν.Το ιωδιο ειναι αναγκαιο για τον οργανισμο μας.Αποσιδηρωνει τα βαρια μεταλλα.Πραγματικα ειναι οτι καλυτερο για τον συγχρονο ανθρωπο .
Πηρα μια οδοντοκρεμα της απιβιτα χωρις φθοριο.
Πηρα κανατα με φιλτρο για το νερο,για το χλωριο και τα αλλα μεταλλα.
Ποιο το νοημα να αποτοξινωθουμε χωρις να κανουμε τα απαραιτητα.
Ειναι σαν να κανουμε 2 ωρες διαδρομο και μετα να τρωμε 5burgers.
Aρχισα να τρωω καθημερινα λαχανικα γιατι καλα επιπεδα σε βιταμινη Κ2 για μεγαλο χρονικο διαστημα θα σπασουν την ασβεστοποιηση και θα βοηθησουν στην καλυτερη κυκλοφορια αιματος=καλυτερη διανομη αυξητικων παραγοντων.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ=ΒΡΩΜΙΟ.ΜΑΚΡΙΑ.
Μακρια απο τα περισσοτερα κρεατα που ειναι μες στα αντιβιοτικα.

Μπορω να γραψω χιλιαδες αλλα πραγματα.αλλα για να καταληξω σε ενα σημαντικο.

Ο δρομος για την αντιμετωπισης της τριχοπτωσης,ειναι ο ιδιος δρομος για την υγεια την ιδια,ο δρομος για την ευτυχια.

Ειναι ενας συνεχης δρομος.Ας μην συμπεριφερομαστε σαν να πρεπει να βγαλουμε κοτσιδες αυριο.Ειναι ενας συνεχης αγωνας για την υγεια την ιδια.

Η DHT δεν προκειται να σας βλαψει αν κανετε τις ασκησεις αιματωσης που αναγραφονται στο immortalhair.

Αν ο χρηστης GOMI ακουει ,ελπιζω να κανει κανα σχολιο.

Και τελειωνοντας οι χειροτερες σκεψεις που μπορει να κανει καποιος ειναι δυο:

a)''Aυτοι ξερουν αυτο που κανουν''

β)''Αν υπηρχε κατι που να λειτουργει,θα το ειχαμε ακουσει.''

H αναγεννηση πρεπει να ξεκινα απο μεσα προς τα εξω .Και οχι το αναποδο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
θες να πεις οτι ετσι θα εξαφανισεις την τριχοπτωση? εισαι σιγουρος τοτε γιατι ποσος κοσμος με πολυ ασχημη διατροφη εχουν το μαλλι τους τερμα πυκνο? για πες μου? νομιζεις πως αυτο ευθηνετε το ψαξες πολυ? το σκεφτηκες μονος σου στο πε κανεις αυτο δεν σου επιτιθομε διαλογο παω να κανω φυλικα παντα... και μαλιστα το κρεας ειναι απαρετιτο για το μαλλι νομιζεις πως διαγραφοντας το απο το διατροφολογιο σου θα παςε καλυτερα? με αυτα που κανεις θα τα χασεις γρηγοροτερα εληπες διατροφη χορτοφαγος εγινες? καταστραφηκες....
 

panoslydios

New Member
Δεν εννοω να γινει κανεις χορτοφαγος.Εγω μενω στην αθηνα οχι στην κρητη.
Δεν μπορω να βρω ευκολα κρεας που να ειχε μεγαλωσει με καλη διατροφη.Δεν μπορω να βρω τοσο ευκολα μοσχο σιτευτο
που μπορεις εσυ να βρεις στην κρητη κανοντας μια βολτα στα κρεοπωλεια.

Τα παραδειγμα σου ειναι τελειως ατυχες.Γιατι εκεινοι που κανουν ασχημη διατροφη,θα την παθουν αλλου τη ζημια.
Και αυτη η τελευταια να ειναι πιο σοβαρη απο την τριχοπτωση.

Απορω ομως οτι κρατησες μονο αυτο απο ολοκληρο το ποστ.
 

Άκης

Administrator
panoslydios είπε:
Καταρχας,η τριχοπτωση ειναι μια ενδειξη,οτι σκατα συμβαινουν μεσα μας.
Ειναι ενα συμπτωμα μιας αιτιας για την οποια καθενας πρεπει να ειναι ντετεκτιβ για τον ευατο του για να τη βρει
Οσο και να λενε οτι η αλωπεκια ειναι κατι νορμαλ.Δεν ειναι.Τα τριχοθυλακια
μεταφερουν βλαστοκυτταρα που μπορουν να διαφοροποιηθουν σε ολες τις μορφες κυτταρων.Ειναι εκεινο που προστατευει το κρανιο μας απο τη ηλιακη ακτινοβολια και τη φιλτραρει.Ενα κρανιο χωρις τριχες ειναι ενα τραυματισμενο κρανιο με απωλειες.
Αυτό δεν χρειάζεται να'ναι κάποιος ειδικός για να το καταλάβει. Το γυμνό κρανίο σίγουρα προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής.
Ωστόσο αυτό το "σκατά" μέσα μας με την τριχόπτωση δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και με την λέξη "σκατά" αφήνεις την φαντασία μας να αναλάβει να υποθέσω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι τριχόπτωση είχαν από πολύ παλιά, προτού μπουν στην διατροφή μας όσα υπαινίσσεσαι. Επίσης αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι τριχόπτωση παρουσιάζεται και στον χιμπατζή, που δεν τρώει ψωμί και δεν βουρτσίζεται με φθόριο, θα σου πω ότι ο Αριστοτέλης ήταν αυτός που συσχέτισε πρώτος την τριχόπτωση με τα ανδρογόνα. Δεν νομίζω και εκείνη την εποχή να γινόταν οι σημερινές φουστιές με την τροφή, ε;

panoslydios είπε:
β)το μυαλο μου καθαρισε.Εννοω καθαρισε για τα καλα.Σταματησα να αγχωνομαι,αποφασισα να παρατησω τη σχολη μ(νομικη,τεραστιο λαθος) και να ασχοληθω με τη βιολογια,τη μελετη της ιδιας της ζωης.
Δεν νομίζω όλο αυτό να οφειλόταν στην διατροφή σου.

panoslydios είπε:
δ)εχω ενα shedding που μου υποδηλωνει νεα φαση αναγεννησης και με κανει χαρουμενο!Ουτε τσουξιμο ουτε τιποτα που να υποδηλωνει κατι κακο.
Με βάση ποια κριτήρια κρίνεις ότι το shedding που έχεις είναι η φάση αναγέννησης και όχι το οριστικό πέσιμο; Γιατί το shedding που παρατηρείται από τις θεραπείες, οφείλεται στο "push" που τρώνε οι θύλακες από τις ουσίες. Σε τέτοιες προσεγγίσεις δεν νομίζω να ισχύει το shedding και δεν νομίζω γιατί δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο κάνει δουλειά.

Ωραία όλα αυτά αγαπητέ, αλλά τα έχω δοκιμάσει πολύ πριν γίνεις μέλος εσύ εδώ. Έχω αλλάξει πολλά σε διατροφή, θεραπείες, έχω αφήσει και εγώ πολλά στην άκρη (που έλεγαν ότι είναι προβληματικά, όπως η οδοντόκρεμα που αναφέρεις) και δοκίμασα παραπλήσια, ώστε να μην περιέχουν τις ουσίες που αναφέρουν μερικοί ότι κάνουν κακό (όπως πχ σε σαμπουάν, αφρόλουτρα και οδοντόκρεμες), αλλά το μαλλί μου δεν άλλαξε στο παραμικρό, ενώ έχω κάνει και ασκήσεις αιμάτωσης.
Μέχρι στιγμής μπορούμε να κρατήσουμε τα μαλλιά μας με τους κλασικούς τρόπους, χάπια και τοπικά ως ότου βγει κάτι άλλο. Με τέτοιες προσεγγίσεις όμως, σαν αυτήν που λες δεν θα κάνουμε και πολλά στο μαλλί. Σίγουρα όμως θα κάνουμε στον εαυτό μας, δεν αμφιβάλλω.
 

baldy

Member
η φαλακρα σου φιλε μου ειναι μερος του dna σου δεν φταις εσυ σε κατι.Οι τριχες σου ειναι προγραμματισμενες να φυγουνε ολλες οι ασκησεις που λες ειναι σαχλαμαρες.Ουτε η διατροφη φταιει ουτε τιποτα,απλα εχεις τα γονιδια της φαλακρας!η dht θα βλαπτει τα τριχοθυλακια που ειναι να βλαψει οτι και να κανεις.Απλως αυτο που κανεις ειναι να παιρνεις αντιαδρογονα για να μειωσεις την dht σου,πργμα που δεν πρεπει να κανεις κανονικα και κανεις οτι ειναι δυνατον για να διεγειρεις την τριχοφυια,ολλα αυτα για να επιβραδυνεις και μονο το αναποφευκτο,η φαλακρα που ειναι να κανεις θα την κανεις,θες ή δεν θες.Και για να σε διωρθωσω τα αντιαδρογονα δεν ειναι για τον πουτσο αλλα για τα παπαρια μονο αμα τα κοψεις θαγλυτωσεις μια και καλη απο την φαλακρα και την dht
 

somari

Active Member
37075941.jpg
 

Komis

Active Member
Φιλε pano πρεπει να γινουμε φιλοι μου φαινεται.
Συμφωνω με ολα οσα γραφεις.Κατι το οποιο ψαχνω ειναι αν οντως μερικα φυτικα εκχυλισματα μπορουνε να αλλαξουνε τη δομη
του dna σου,με αποτελεσμα τη μειωση-σταματημα της τριχοπτωσης και ισως σε μερικες περιπτωσεις να δωσει και επανεκφυση.
 

somari

Active Member
"οντως μερικα φυτικα εκχυλισματα μπορουνε να αλλαξουνε τη δομη
του dna σου"


χμμμμμμμμμ..... ??????
 

weznem

Well-Known Member
εμενα με καλυψε ο ακης στην απαντηση οποτε δεν εχω να προσθεσω καποιο ερωτημα περιμενω την απαντηση του πανου..
θελω να πω κατι σε ολους ομως..εεπιδη η ιδεολογια του πανου και αυτα που ποσταρει ειναι διαφορετικη δεν σημαινει οτι πρεπει να του επιτεθουμε..θα τον διωξετε παλι..δεν ειναι κακό μια διαφορετικη αποψη..μην ειμαστε αρνητικοι απλα για να ειμαστε..ας φιλτραρουμε αυτα που λεει και ας θεσουμε τα ερωτηματα μας.. ομορφα και ωραια..
σσυμφωνω οτι τρωμε σκατα και διαφορες χημειες που αναπνεουμε,αλλα και αρχαια χρονια ραφλες υπηρχαν,συμφωνω οτι στην υγεια μας θα κανουν καλο πολλα απο αυτα που λες και ξερεις καλυτερα απο εμενα πανο,στην ραφλα ομως πως?γιατι οι ευνουχοι δεν εκανα ραφλα ποτε?τα λεει ο ακης ολα απο πανω αναμενω την τοποθετηση σου,με καλη διαθεση και κανενα τουπε,εγωισμο..απλα να το συζητησουμε το πραγμα..
καλως ηρθες :)
 

somari

Active Member
Εγώ δεν είμαι αρνητικός, αλλά το ότι το βρώμιο δεν είναι μέταλλο είναι γεγονός.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Panoslydios, αν οι θεραπείες δεν οδηγούν πουθενά πως γίνεται παιδιά εδώ στο forum να έχουν δει αποτελέσματα από αυτές;

υγ: Βιολογία που σπούδασες;
 

baldy

Member
Turbobox είπε:
Panoslydios, αν οι θεραπείες δεν οδηγούν πουθενά πως γίνεται παιδιά εδώ στο forum να έχουν δει αποτελέσματα από αυτές;

υγ: Βιολογία που σπούδασες;

πηγε κατευθειαν στην ειδικοτητα της φαλακρολογιας,εγω τον κοβω καινοτομο παντως, μετα το οζονουχο νερο η νεα λυση της φαλακαρας ειναι οι ασκησεις αιματωσης και ο διαλογισμος γιατι η αναγγενηση ξεκινα απο μεσα προς τα εξω και οχι το αναποδο,βαθυστοχαστο... προφανως μιλα για τις τριχες ε?
 

panoslydios

New Member
Ελεος...Που να πρωτοξεκινησω.

Καταρχας,τα αποτελεσματα που εχουν οι αλλοι απο τη χρηση δεν ειναι μακροπροθεσμα.
Ειναι ψευδο αποτελεσματα.Και αυτο γιατι ,ο χρηστης εμαθε στον οργανισμο του να πολεμα τις φλεγμονες
με εξωγενεις ουσιες.Με το που θα σταματησει τη θεραπεια θα παρει παλι την κατηφορα.
Εκτος και αν θελετε μια ζωη να βαζετε τοπικα και να τα εναλασσετε με αλλα τοπικα της μοδας,
εγω δεν εχω κανενα προβλημα.

Somari,το βρωμιο ανταγωνιζεται το ιωδιο.Εχει μπει για τα καλα μες το σωμα μας,οποτε ο οργανισμος
μας αργα-αρρωσταινει απο την τρομακτικη ελλειψη ιωδιου.Χωρις ιωδιο δεν γινεται να αποσιδηρωθουν
τα βαρια μεταλλα.Το ιωδιο ειναι θαυμα.Οτι καλυτερο εχω κανει στη ζωη μου απο τοπικα.Βασικα το
χρειαζεται ο οργανισμος,διψαει για αυτο(δεν εχει ακριβως την εννοια του τοπικου).Δεν το εβαλα στα μαλλια.Το βαζω για αλλους λογους στο δερμα,και μπαινει αμεσως στο αιμα.Kαι απο την αλλη πουθενα δεν εγραψα οτι το βρωμιο ειναι μεταλλο.
Οτι να ναι γραφεις.

Ο Ακης εχει μεινει στην παλαικη θεωρια των γονιδιων, του βαθυ πυρηνα του DNA.
Δεν ξερει η μαλλον νομιζει οτι ειναι ασημαντο οτι διπλα στους υποδοχεις των γονιδιων υπαρχουν καποιες ινες-επιγενετικα,
που δεχονται συνεχως πληροφοριες απο το περιβαλλον.
Καταλαβετε το μια και καλη.Ειμαστε ενα αποτελεσμα του περιβαλλοντος μας.Τα παντα ξεκινουν απο εκει.
Διαμορφωνοντας ενα περιβαλλον που να ευνοει την αναγεννηση(ναι το ζητημα της τριχοπτωσης ειναι καθαρα και μονο
ζητημα αναγεννησης) ,μπορουμε να αλλαξουμε ριζικα την εκφραση των γονιδιων μας.
Ελπιζω πολλα παιδια απο εδω να το αποδειξουν αυτο.Ειναι εκεινα τα ατομα,που θα παλευουν και ποτε δεν τα παρατανε.
και στο τελος θα αναγεννησουν τις τριχες τους.Οχι μονο αυτο,αλλα θα εχουν διαμορφωσει και χαρακτηρα απο τη συνεχη προ
σπαθεια και επιμονη-υπομονη.

Και για να απαντησω στην ειρωνια του baldy,ο φιλος καθαρα και μονο αντιφασκει.
Απο τη μια πιστευεις στον πυρηνα του DNA.Γιατι με κοροιδευεις οταν λεω οτι η αναγεννηση
πρεπει να ξεκινησει απο μεσα προς τα εξω,απο τον πυρηνα προς τα εξω.?
Αποφασισε.
 

gianniskritikos2

Active Member
οπα .... δηλαδει εγω που δεν τροω ποτε απεξω αθλουμε δεν καπνιζω γιατι εχω προβλημα ουτε πινω ουτε τιποτα? τι πρεπει να κανω παραπανω?και αν παρω ιωδιο σε συμπληρωμα πως το περνω? το πινω? και αυτο βοηθαει στα μαλλια?


πτοβλημα εχω τριχοπτωσης οχι τπτ αλλο
 

xk

Active Member
Άκης είπε:
Αυτό που ξέρω είναι ότι τριχόπτωση είχαν από πολύ παλιά, προτού μπουν στην διατροφή μας όσα υπαινίσσεσαι. Επίσης αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι τριχόπτωση παρουσιάζεται και στον χιμπατζή, που δεν τρώει ψωμί και δεν βουρτσίζεται με φθόριο, θα σου πω ότι ο Αριστοτέλης ήταν αυτός που συσχέτισε πρώτος την τριχόπτωση με τα ανδρογόνα. Δεν νομίζω και εκείνη την εποχή να γινόταν οι σημερινές φουστιές με την τροφή, ε;

++++

ακριβως ιδιος μυθος με τη μυωπια....που λεγανε μη βλεπεις τηλεοραση μη το ενα μη το αλλο....και μυωπες υπαρχουν απο τοτε που δεν υπηρχε κατι να ''αλλοιωσει''' την οραση....το ιδιο και με την καραφλα...μαλιστα οι επιστημονες για τη μυωπια ειναι μπροστα,εκτος του οτι στην εξαφανιζουν μια και καλη με το λεϊζερ εχουν βρει το γονιδιο που την προκαλει και θα την εξαφανιζουν οταν γενιεσαι....Το γονιδιο της καραφλας ειτε δε το εχουν βρει ειτε το εχουν βρει και κανουν μοκο για να μας τα τρωνε.
 

gianniskritikos2

Active Member
ζω πιστευω μια υγιεστατη ζωη δεν τροω λιποι προσεχω παραπολι και ομως ο απεναντι μου τροει καθ εμερα σαβουρες πιτσεσ σαντουιτσ και εχει μαλλι..... το ιδιο και οι μεταλαδες που ολη τους η ζωη ειναι η μουσικη να πιουνε...σκεψου την ποιοτιτα ζωης τους και ομως παραπολυ απο αυτους εχουν τελειο μαλλι μεχρι και τα γεραματα τους πως το εξηγεις αυτο? αν αλαζει το dna θα αλαζε και σε αυτους προς το χειροτερο τι αλλο δλδ να κανουνε?? πραγματικα πιστευω οτι τυποι που μπεκροπινουν καπνιζουν τρονε οτι πιο ανθυηγινο ειπαρχει και εχουν τελειο μαλλι οχι ολοι αλλα υπαρχουν και απο τη στιγμη που ειπαρχουν ετσι ανερω αμεσως αυτο που ειπες οτι αλαζει το dna πες μου ενα επιχηριμα να με πισεις οτι αλαζει εγω σου εφερα παραδειγμα τωρα το να μου πεις οτι ενας εκανε καλη διατροφη και εσωσε τα μαλλια του δεν ξερω κανεναν και δεν νομιζω να ξερει κανεις


υπαρχει η τριχοπτωση απο κακη διατροφη αλλα η ΑΑ δεν νομιζω να επιρεαζεται με τιποτα απο την διατροφη το dna δεν αγγιζεται στο να τρως καλα και να καθαριζεσαι σημαινει οτι τα συγκεκριμενα μαλλαι που ειναι ευεσθητα στην δυτ δεν θα πεσουνε? δεν γινεται αυτο με την σωστη τροφη θα τα κανεις να μην ειναι ευεσθητα?αμα αλαζε ετσι το dna οπως λιπον αλαζουν οπως ισχυριζεσε τα μαλλια τα οποια ειναι να πεσουν και δεν πεφτουνε ετσι λοιπον ενας με κακη διατροφη δεν θα πρεπε να χανει μονο τα μαλλια που ειναι για ΑΑ αλλα οολα τα μαλλια διοτι η κακη διατροφη και ολα τα σιναφη δεν χτυπανε μονο τους θηλακες που ειναι στο πανω μερος αλλα και τα πλαινα και απο τι στηγμη που καποιος δεν εχει προδιαθεση για τα επανο αλλα ουτε για τα πλαγια ολες του οι τριχες ειναι ομοιες εβεσθητες αρα με την κακη διαχηριση της υγιας σου θα τα εχανες ολα... αν μου απαντισεις στα 2 ερωτηματα μου και με πισεις πραγματικα σε προσκειναω αλλα δεν νομιζω να μπορεις και δεν το λεω με κακια αλλα με λογικη δεν θελω να προκαλεσω φασαρια διαλογο κανω


ενοω οτι ενας που δεν εχει ΑΑ αρα ολα του τα μαλλια πλαγια πισο και πανο ειναι ιδια σε ευεσθισια με την κακη διατροφη θα επρεπε να επιρεαστουνε ολες και οχι μονο οι επανω αρα δεν παιζει να αλαζει το dna


ενοιητε πως θελω να εχεις δικιο μιας και ετσι τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο εφκολα και ανετα θα λυναμε το προβλημα αλλα δεν μου ακουγετε λογικο και εξηγισα γιατι
 
Μπλουζα