Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν στην κλινική εφαρμόζεται και η μέθοδος Fut σε κάποιες περιπτώσεις από τους γιατρούς.
Επισκέφτηκα την κλινική τον Μαίο και μίλησα με τους δυο Ελληνες γιατρους πλην όμως δεν ρώτησα για μεθοδο Fut. Eυχαριστώ.
Παιδιά βοήθεια γιατί έχω τρελαθεί.ξυρισα το κεφάλι μου και είναι όλο λευκά σημεία πίσω από εκει που έχουν πάρει μαλλιά.εχω κάνει 5 μεταμοσχεύσεις.τωρα έμαθα πως από τα σημεία που περνούν τρίχες δεν μαυρίζει το σημείο.δεν το είχα καταλάβει γιατί τα άφηνα μπόλικα πίσω.δεν έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση από την dhi για αυτό το θέμα?νόμιζα πως τα white dots είναι τα σημεία που απλά δεν Εχεί τρίχα Όχι ότι δεν μαυρίζει.
Καλησπερα σε ολους..Ειμαι στο φορουμ πολλα χρονια καθως αρχισα να χανω μαλλι απο μικρος..Τωρα ειμαι 31 και αποφασισα να κανω μμ. Για διαφορους λογους επελεξα τη Η*C στη Κυπρο. Ειμαι επικουρος καθηγητης σε μεγαλο πανεπιστημιο οποτε ειναι σημαντικο οτι κανω να ειναι αρτιο ωστε να αποφυγω γελια απο φοιτητες. Σκεφτομαι να αρχισω φινα και μολις ανοιξει η εν λογω κλινικη να παω αμεσως ωστε να προλαβω Σεπτεμβρη να βλεπομαι.
Δεν ειμαι σιγουρος εαν μπαινεις ακομα ή αν θα το δεις σου γραφψ εγω ομως καλου κακου.
Πετυχα ενα σχολιο σου που ανεφερες οτι ο Dr. Ötzan Özgür ειναι ο μονος που κατα τη γνωμη σου ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον Couto σε σχεδιασμο, για την hairline φανταζομαι εννοουσες.
Φίλε μου αν ενδιαφέρεσαι για μηχανή μπορώ να σου δώσω την δική μου ...την είχα πάρει με την προοπτική να κάνω κ εγώ ότι ακριβώς το ίδιο κ τελικά δεντ ην χρησιμοποίησα ποτέ...ούτε για ξύρισμα στο πρόσωπο γιατί εγώ δουλεύω ξυράφι...μπορώ να στην σκοτώσω με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά χαρτιά κ αποδείξεις ...είναι αδουλευτη κ τρομερό εργαλείο για αυτούς που την χρησιμοποιούν...βασικά είναι επαγγελματική
Φίλε Χάρη καλησπέρα σου.
Με λένε Μανο και σου στέλνω προσωπικό μήνυμα για να σε ρωτήσω για τον γιατρό Αναστασάκη. Όπως και εσυ αν θυμάμαι καλα κατέβηκες Αθήνα για να πάρεις την γνώμη του.