Νέες δημοσιεύσεις προφίλ

file xairete. eisai efxaristimenos me thn mhrc epeidei prospatho na vro ton kalitero giatro stin Kipro. Efxaristo
K
Kostaskostas
Σε κλινική που επισκέφθηκα μου συνέστησαν την αγορά συσκευής laser για τη διακοπή τριχόπτωσης και ενδυνάμωση της τρίχας. Έχει κανείς εμπειρία ή πληροφορία σχετικώς; γνωρίζετε ποια κλινική είναι η καλύτερη στην αθήνα γενικά για παθήσεις στα μαλλιά;
Καλησπερα,μπορω να ρωτησω κατι μιας και φαινεται οτι γνωριζεις πολλα πραγματα?
Άκης
Άκης
Αν είναι κάτι προσωπικό, όχι εδώ, είναι ορατά από όλους. Ρώτησε με ότι θες μέσο προσωπικού μηνύματος.
Καλησπερα Μακη μπορω να σου στειλω μνμ να με βοηθησεις σε κατι ?! Ευχαριστω!
Καλησπερα. Αθηνα εκανες τη μεταμοσχευση? Ποσα g εβαλες και ποσο σου στοιχησε? πολυ καλο αποτελεσμα!!!
P
piros75
Καλημέρα, ναι Αθήνα την έκανα, τα γράφω όλα στην πρώτη σελίδα του θέματος. Ευχαριστώ.
Το regaine με πεθανε εχω γινει σαν φουσκα και εχει πρηστει ο φαρυγγας και τα ουλα των δοντιων εχω απογοητευει φουλ δν ξερω τι να κανω
Πρέπει φίλε να κάνεις μετρήσεις σε Ορμόνες: Οιστρονη, dht
Έχουμε θεραπείες μόνο με φυτικά προϊόντα για τοις 3 βασικές περιπτώσεις.
Την φίνα να την σταματήσεις ή να την μειώσεις στο 1/4.
paulakos266
paulakos266
Γιώργο καταρχάς ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.παιρνω το propecia1mg σημερα το έριξα στο 0.5 είχα κάποιες ζαλάδες αλλά όχι τοσο εντονες σαν και χθες.Αύριο θα το κατεβάσω στο 0. 25 και άμα δω ότι συνεχίζει Θα το κόψω τελείως
καλησπέρα, μπορείς να μου πεις τι μινοξιδιλη αγοραζεις?
Καλησπέρα στην ομάδα!! Θέλω να ανεβάσω φωτογραφίες με το πρόβλημα μου ζητώντας γνώμες!! Πως μπορώ ;
Καλησπερα θελω να γραψω για το προβλημα μου πως μπορω ? Ας βοηθησει καποιος παλιος!
ευχαριστω παρα πολυ danceworld για σημερα πραγματικα εισαι ψυχαρα χαρηκα πολυ για την γνωριμια και θα κανω οτι μου ειπες!!!
Tropheus σε παρακαλώ στείλε μου ένα προσωπικό σχετικά με την τελευταία ερώτηση μου για ρινοπλαστικη. Δεν ξέρω που να ρωτησω
Καλησπέρα Τάσο τι κάνεις? Με θυμάσαι? Προσπαθώ να σου στείλω προσωπικό μνμ αλλά δεν μπορώ. Θέλω να σου κάνω κάποιες ερωτησουλες
Παιδιά καλησπέρα, θέλω να ανοίξω ένα θέμα και να ανεβάσω φοτογραφιες με την περίπτωση μου για να μου πείτε την γνώμη σας αλλά σεν ξέρω πως
Μπλουζα