Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Gianney
reacted to
m3e36's post
in the thread
Το πρωτο μου con κ το ταξιδι προς την ΜΜ μου.
with
Like
.
φίλε μου θα προσπαθήσω προσεγγιστικα να σου λύσω τις απορίες σου ένα ανθρώπινο υγιες κεφάλι (εννοω χωρις ιχνος αλωπεκιας)έχει περίπου...
21 Ιούλιος 2026
Gianney
reacted to
ManCyprus87's post
in the thread
with
Like
.
Καλησπέρα νεαρέ. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας σου, φαίνεσαι συνειδητοποιημένος όσο αφορά τις θεραπείες (φίνα, μινόξ) και αυτό είναι καλό...
21 Ιούλιος 2026
N
Nuk
απάντησε στο νήμα
Μεταμόσχευση στην Choiexpert _ 19/12/25_ 2585 grafts
.
Ευχαριστω πολυ φιλος! Αναφερω παραπανω για το τι παιρνω. Τοπικο που εχει συνδυαστικα μιν και φινα. Ειμαι 37 και ξεκινησα αργα να χανω...
21 Ιούλιος 2026
K
kwstas mpatsios
απάντησε στο νήμα
2η μεταμόσχευση Παναγιώτης κολιατος 1800g
.
ΕΚΑΝΑ 2ΡΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΛΙΑΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΤΙΧΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΡΕΨΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΟΥ Η...
21 Ιούλιος 2026
John_HDC
reacted to
Μιχάλης84's post
in the thread
Μεταμόσχευση Seneca 16/7/26
with
Like
.
Καλησπέρα ομάδα! Την Πέμπτη έκανα την επέμβαση η οποία πήγε πάρα πολύ καλά. Τα μοσχεύματα τελικά ήταν λίγα παραπάνω από 3.000...
21 Ιούλιος 2026
N
Nohairnolife
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Μάλλον δεν κατάλαβες. Το διάστημα των 6-8 μηνών δεν είναι για να γλυτώσεις κάτι αλλά για να σιγουρευτείς ότι θα μπορέσεις να συνεχίσεις...
21 Ιούλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
.
Μάλλον δεν κατάλαβες. Το διάστημα των 6-8 μηνών δεν είναι για να γλυτώσεις κάτι αλλά για να σιγουρευτείς ότι θα μπορέσεις να συνεχίσεις...
21 Ιούλιος 2026
N
Nohairnolife
απάντησε στο νήμα
.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου, καταλαβαίνω τι λες. Όπως σου είπα, μινοξιδίλη χρησιμοποιώ ήδη περίπου 3 χρόνια και θα τη γυρίσω σε...
21 Ιούλιος 2026
N
Nohairnolife
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Δεν μπορώ να πω αν έχεις ή δεν έχεις λόγο 1.5 χωρίς τριχοσκόπηση. Γενικά το 1.5 είναι πολύ χαμηλό νούμερο και σπάνια το βλέπουμε και...
21 Ιούλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
.
Δεν μπορώ να πω αν έχεις ή δεν έχεις λόγο 1.5 χωρίς τριχοσκόπηση. Γενικά το 1.5 είναι πολύ χαμηλό νούμερο και σπάνια το βλέπουμε και...
21 Ιούλιος 2026
navajo49
reacted to
m3e36's post
in the thread
with
Like
.
φίλε μου θα προσπαθήσω προσεγγιστικα να σου λύσω τις απορίες σου ένα ανθρώπινο υγιες κεφάλι (εννοω χωρις ιχνος αλωπεκιας)έχει περίπου...
21 Ιούλιος 2026
JimKan1
reacted to
m3e36's post
in the thread
with
Like
.
21 Ιούλιος 2026
M
m3e36
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Στην πολύ καλή ανάλυση να προσθέσω ότι τα 55g δεν είναι μόνο θέμα καλού γιατρού αλλά κυρίως φυσικών ορίων τα οποία όσο καλός και να...
21 Ιούλιος 2026
N
Nohairnolife
απάντησε στο νήμα
.
@CVIAL καθώς εκτιμώ πολύ την άποψη σου θα ήθελα κ μια πιο γενική γνώμη για την περίπτωση μου. Από όσα έχουν αναλυθεί εδώ στο θρεντ. Πως...
21 Ιούλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
.
Στην πολύ καλή ανάλυση να προσθέσω ότι τα 55g δεν είναι μόνο θέμα καλού γιατρού αλλά κυρίως φυσικών ορίων τα οποία όσο καλός και να...
21 Ιούλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα