Τελευταία δραστηριότητα

• Seneca Medical Group
    Ευχαριστούμε @ΝΙΚΟΣ Κ. , @Andreas175437. Η γιατρός της επέμβασης είναι η Dr. Έλζα Μπανκόβσκα.
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Αυτα γινονται που λες ναι....πρεπει καποιος σου ειπα να συνανταει συνεχως μελη και να τα βλεπει live και σε συγκριση με τα αποτελεσματα...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Υπαρχεί μια βασική διαφορά μεταξύ κακών φωτισμών και ΑΙ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το βίντεο από το youtube με τον Pitella. Εκεί...
  • John_HDC
    Το να θελει ενα μελος να ξεκινησει μια μεταμοσχευση θα πρεπει συνεχως να ψαχνει ατομα να συναντησει για να τα βλεπει Live μπορει να...
  • John_HDC
    To ιδιο κανουν και τα περισσοτερα ανεξαρτητα μελη....πιστεψε με...ειτε δεν εχουν καλο κινητο ειτε δεν ξερουν να βγαζουν φωτος ειτε...
  • John_HDC
    Aν ειναι δυνατον να μην δεν εχουν βοηθηθει μελη του φορουμ οπως και εγω απο παρουσιασεις κλινικων ειτε ειναι δικη μας ειτε του...
  • M
    MG86 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Ακριβώς το ίδιο, βεβαίως, μπορεί να γίνει και σε μία "ανεξάρτητη" παρουσίαση. Αν εγώ πχ είμαι άνθρωπος του γιατρού ή της κλινικής, μπορώ...
  • M
    Καλή επιτυχία! Τις έστειλες τις φωτογραφίες στην κλινικη; Εν πάση περιπτώσει μην αγχωνεσαι, σε αυτήν την φάση πιάνεις πάτο απο...
  • K
    Πρώτος μήνας.
    • IMG_9118.jpeg
    • IMG_9119.jpeg
    • IMG_9115.jpeg
    • IMG_9120.jpeg
  • M
    Metalhead απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    Συμφωνω απόλυτα
  • M
    Αυτο ισχυει για ολες τις κλινικές ομως και τις επισημες παρουσιάσεις τους. Οτι μπορει πολυ ευκολα μια κλινική να επεξεργαστει τις...
  • D
    Davion reacted to CVIAL's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Αν λέμε μλκιες και μάλιστα ατεκμηρίωτες να μας πεις την δική σου άποψη (εγώ δεν θα πω μλκια) τεκμηριωμένη. Αν επίσης νομίζεις ότι ο...
  • M
    MG86 reacted to JimKan1's post in the thread Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos with Like Like.
    Μεσα σε 10 λεπτα εφτιαξα αυτες τις 2 φωτο με το nano banana 2 της google, σκεψου τωρα εναν γιατρο μεταμοσχευσεων που βγαζει δεκαδες...
  • CVIAL
    Μεσα σε 10 λεπτα εφτιαξα αυτες τις 2 φωτο με το nano banana 2 της google, σκεψου τωρα εναν γιατρο μεταμοσχευσεων που βγαζει δεκαδες...
  • JimKan1
    JimKan1 απάντησε στο νήμα Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos.
    • ht_before (1) (1).png
    • ht_after.png
Μπλουζα