Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Κουρσαρος
reacted to
Wane's post
in the thread
Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος
with
Like
.
Μικρή διόρθωση στο προηγούμενο σχόλιό μου. Αν συγκρίνουμε punch 1.00 mm με 0.80 mm, η διαφορά στον τραυματισμό δεν είναι 20%, γιατί η...
4 Ιούνιος 2026
Κουρσαρος
reacted to
Wane's post
in the thread
with
Like
.
Εγώ μεταμοσχεύσεις δεν κάνω αλλά σαν γιατρός και γνωρίζοντας από τραυματισμό και ίνωση , θέλω να θεσω τους εξής προβληματισμούς: 1) ο...
4 Ιούνιος 2026
W
Wane
απάντησε στο νήμα
.
Φαντάζομαι όταν ο χειρουργός έχει ταλέντο , μπορεί να το βγάλει αυτούσιο με μικρό punch , έως ενός ορίου . Το να έχει περίσσεια ιστού...
4 Ιούνιος 2026
A
alex7
απάντησε στο νήμα
.
Ολα αυτά καλά που λες αλλά δεν θίγεις το θέμα της επι βιωσιμότητας των grafts με το μικρότερο punch .Στο μεγαλύτερο punch η επιβίωση του...
4 Ιούνιος 2026
A
alex7
reacted to
Wane's post
in the thread
with
Like
.
Εγώ μεταμοσχεύσεις δεν κάνω αλλά σαν γιατρός και γνωρίζοντας από τραυματισμό και ίνωση , θέλω να θεσω τους εξής προβληματισμούς: 1) ο...
4 Ιούνιος 2026
P
panos.m
απάντησε στο νήμα
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
.
Αληθεια τωρα αξιζει τοσο χαπι και μαλιστα φινα που την αποφευγω τρελα. Σου εχει δωσει κατι η απλα διατηρεις αυτο που εχεις στις φωτογραφιες
4 Ιούνιος 2026
ch7.panos
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Δυσκολη περιπτωση... Ιδέες για ποιος το 'χει!
with
Like
.
Απορώ με το ρίσκο που παίρνουν μερικοί. Τόσα έχουμε γράψει, τόσα έχουμε αναλύσει, τόσα έχουμε ποστάρει....Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που...
4 Ιούνιος 2026
W
Wane
απάντησε στο νήμα
.
Μικρή διόρθωση στο προηγούμενο σχόλιό μου. Αν συγκρίνουμε punch 1.00 mm με 0.80 mm, η διαφορά στον τραυματισμό δεν είναι 20%, γιατί η...
4 Ιούνιος 2026
W
Wane
απάντησε στο νήμα
.
4 Ιούνιος 2026
S
Sic semper fidelis
απάντησε στο νήμα
.
Το choipen είναι κάποια μέθοδος/τεχνική ή απλό μάρκετινγκ;
3 Ιούνιος 2026
navajo49
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Κάθε επέμβαση που κάνεις στην δότρια δημιουργεί ινώσεις. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο χειρότερη επούλωση έχεις κάνοντας τις επόμενες...
3 Ιούνιος 2026
K
kitsanis
reacted to
Marios1982's post
in the thread
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
with
Like
.
Έχουμε ίδιο pattern αν δεις το νήμα μου. Στα 32 έτσι ήμουν. Για να μη χάσεις έδαφος στη μέση κ στο crown , κάνεις φουλ δόση φιναστειρδης...
3 Ιούνιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
.
Έχουμε ίδιο pattern αν δεις το νήμα μου. Στα 32 έτσι ήμουν. Για να μη χάσεις έδαφος στη μέση κ στο crown , κάνεις φουλ δόση φιναστειρδης...
3 Ιούνιος 2026
A
alex7
απάντησε στο νήμα
.
Η επέμβαση σίγουρα είναι βαριά ! Θα σε τραβάει για καιρό , περίπου τέσσερις μήνες μετά από τόσες χιλιάδες τρύπες ! Καλή επιτυχία ...
3 Ιούνιος 2026
A
alex7
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Κάθε επέμβαση που κάνεις στην δότρια δημιουργεί ινώσεις. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο χειρότερη επούλωση έχεις κάνοντας τις επόμενες...
3 Ιούνιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα