Τελευταία δραστηριότητα

• Κουρσαρος
    Μικρή διόρθωση στο προηγούμενο σχόλιό μου. Αν συγκρίνουμε punch 1.00 mm με 0.80 mm, η διαφορά στον τραυματισμό δεν είναι 20%, γιατί η...
  • Κουρσαρος
    Εγώ μεταμοσχεύσεις δεν κάνω αλλά σαν γιατρός και γνωρίζοντας από τραυματισμό και ίνωση , θέλω να θεσω τους εξής προβληματισμούς: 1) ο...
  • W
    Φαντάζομαι όταν ο χειρουργός έχει ταλέντο , μπορεί να το βγάλει αυτούσιο με μικρό punch , έως ενός ορίου . Το να έχει περίσσεια ιστού...
    • IMG_8167.jpeg
  • A
    Ολα αυτά καλά που λες αλλά δεν θίγεις το θέμα της επι βιωσιμότητας των grafts με το μικρότερο punch .Στο μεγαλύτερο punch η επιβίωση του...
  • A
    Εγώ μεταμοσχεύσεις δεν κάνω αλλά σαν γιατρός και γνωρίζοντας από τραυματισμό και ίνωση , θέλω να θεσω τους εξής προβληματισμούς: 1) ο...
  • P
    panos.m απάντησε στο νήμα ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
    Αληθεια τωρα αξιζει τοσο χαπι και μαλιστα φινα που την αποφευγω τρελα. Σου εχει δωσει κατι η απλα διατηρεις αυτο που εχεις στις φωτογραφιες
  • ch7.panos
    Απορώ με το ρίσκο που παίρνουν μερικοί. Τόσα έχουμε γράψει, τόσα έχουμε αναλύσει, τόσα έχουμε ποστάρει....Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που...
  • W
    Μικρή διόρθωση στο προηγούμενο σχόλιό μου. Αν συγκρίνουμε punch 1.00 mm με 0.80 mm, η διαφορά στον τραυματισμό δεν είναι 20%, γιατί η...
  • W
  • S
    Το choipen είναι κάποια μέθοδος/τεχνική ή απλό μάρκετινγκ;
  • navajo49
    Κάθε επέμβαση που κάνεις στην δότρια δημιουργεί ινώσεις. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο χειρότερη επούλωση έχεις κάνοντας τις επόμενες...
  • K
    kitsanis reacted to Marios1982's post in the thread ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ with Like Like.
    Έχουμε ίδιο pattern αν δεις το νήμα μου. Στα 32 έτσι ήμουν. Για να μη χάσεις έδαφος στη μέση κ στο crown , κάνεις φουλ δόση φιναστειρδης...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
    Έχουμε ίδιο pattern αν δεις το νήμα μου. Στα 32 έτσι ήμουν. Για να μη χάσεις έδαφος στη μέση κ στο crown , κάνεις φουλ δόση φιναστειρδης...
  • A
    Η επέμβαση σίγουρα είναι βαριά ! Θα σε τραβάει για καιρό , περίπου τέσσερις μήνες μετά από τόσες χιλιάδες τρύπες ! Καλή επιτυχία ...
  • A
    Κάθε επέμβαση που κάνεις στην δότρια δημιουργεί ινώσεις. Όσο μεγαλύτερος ο αριθμός τόσο χειρότερη επούλωση έχεις κάνοντας τις επόμενες...
Μπλουζα