Τελευταία δραστηριότητα

• drrhythmgupta
    drrhythmgupta ενημέρωσε την status.
    Male Infertility Treatment in Delhi - Dr Rhythm Gupta At Excel IVF, our male infertility treatment in Delhi combines expert diagnostics...
  • G
    Gvol απάντησε στο νήμα Repair case SENECA DIRECT FUE 3.400 grafts.
    Μπράβο! Καλά αποτελέσματα εύχομαι! Κανένας απολύτως λόγος να μπεις στη διαδικασία αγωγής, ούτε καν μινοξιδίλης.
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Arm Lift Surgery in Delhi - Dr Rajat Gupta Arm Lift Surgery in Delhi , also called Brachioplasty, is a cosmetic procedure performed to...
  • A
    AlexandrosL απάντησε στο νήμα Repair case SENECA DIRECT FUE 3.400 grafts.
    Φιναστεριδη σίγουρα δεν θα πάρω, ο, τι ήταν να χάσω το έχω χάσει άλλωστε πολλά χρόνια τώρα. Μινοξιδιλη από αυτά που μου εξήγησαν και...
  • A
    Αγγελική Αντωνοπουλου η γιατρός. Ας δούμε πως θα πάει αυτή, γιατί ίσως με μήκος, έτσι κι αλλιώς πιο πολύ νομίζω μακριά θα μου αρέσουν...
  • A
    Καλή επιτυχία φίλε. Βλέπω έχεις μεγάλη έκταση να καλύψεις οπότε να ξέρεις θα χρειαστείς τουλάχιστον άλλη μια επέμβαση για πύκνωση και...
  • A
    Α, ναι, σωστά, προτείνεται η αγωγή αυτή στις οδηγίες αλλά όχι, δεν χρησιμοποιώ, τουλάχιστον όχι ακόμα. Το σκέφτομαι.
  • A
    Καλή επιτυχία φίλε. Αυτό που είπες ,δεν είναι αγωγή..σου πρότεινα φιναστεριδη και μινοξιδιλη? Χρησιμοποιείς κάτι από αυτά .?
  • navajo49
    Kαλησπέρα φίλε. Για να έχει νόημα η δημοσίευση και να μάθουμε και εμείς την συγκεκριμένη γιατρό ανέβασε λεπτομέρειες πως ήσουν πριν, τι...
  • JimKan1
    Kαλησπέρα φίλε. Για να έχει νόημα η δημοσίευση και να μάθουμε και εμείς την συγκεκριμένη γιατρό ανέβασε λεπτομέρειες πως ήσουν πριν, τι...
  • John_HDC
  • G
    Την έκανα παίδες!!! προχώρησα με την Seneca αυτή την εβδομάδα μετά από πολλή σκέψη και άπειρες συζητήσεις και βέβαια έπειτα από μία...
  • G
    Θα προσπαθήσω να βγάλω μερικές προσεχως, εχει αρχισει ο πολεμος στην Ακροπολη (και όχι μονο) και δεν προλαβαίνω να παρω ανάσα (ξεναγος...
  • G
    Καλημέρα σε όλους! Σημερινές φωτογραφίες, 3,5 μήνες μετά την επέμβαση (20-1-2026).
  • Ν
    ΝΙΚΟΣ Κ. απάντησε στο νήμα Μεταμόσχευση μαλλιών.
Μπλουζα