Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Γ
Γιάννος
reacted to
Valerios's post
in the thread
Δυσκολη περιπτωση... Ιδέες για ποιος το 'χει!
with
Like
.
Τον Φεβρουαριο εγινα 43. Το μουσι το αφησα επιτούτου:D Παντα μου αρεσε να ειμαι ξυρισμενος στο προσωπο, αλλα οταν αρχισε να φεγγοβολάει...
Παρασκευή στις {ώρα}
P
panos.m
απάντησε στο νήμα
.
Καλησπερα αδερφε! Μια ερωτηση μονο θελω να κανω ειχες κανει καποια θεραπεια πριν φθασεις σε αυτο το σταδιο η περιμενες να πας απευθειας...
Παρασκευή στις {ώρα}
giwrgos athina
απάντησε στο νήμα
.
Αν προχωρήσεις σε επέμβαση θα χρειαστείς τουλάχιστον 3 επεμβάσεις ίσως και παραπανο και πρέπει να πάρεις από μούσι και στήθος αλλιώς δεν...
Παρασκευή στις {ώρα}
A
alexanyfa
reacted to
vlafo's post
in the thread
Εσύ που θα πήγαινες για Μεταμόσχευση?
with
Like
.
Η FUE ξεκίνησε σαν τεχνική το 2003 απλά από το 2010 και μετά εξελίχτηκε τόσο σε εργαλεία όσο και σε εκπαίδευση γιατρών. Θα πρότεινα στα...
Παρασκευή στις {ώρα}
N
nine
reacted to
John_HDC's post
in the thread
Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική
with
Like
.
Η κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών HDC θα προσφέρει Ειδικές Τιμές για τους μήνες Μάϊο - Ιούνιο - Ιούλιο 2026 για την Ελληνική αγορά. Με...
Παρασκευή στις {ώρα}
V
Valerios
απάντησε στο νήμα
.
Οι αποψεις διίστανται ακομη και σ'αυτο! Καποιες λενε 4000, καποιες παλι λενε αν εξανλτήσουμε την δοτρια μπορουμε να παμε και 6000.
Παρασκευή στις {ώρα}
P
Panos1267
δημοσίευσε το νήμα
Αγορά φιναστεριδης
στο
Ιδέες, Ερωτήσεις, Προβλήματα (περί site)
.
Καλησπέρα, ξέρετε φαρμακεία που να πουλάνε φιναστεριδη χωρίς συνταγή στην Θεσσαλονίκη;
14 Μάιος 2026
G
Giorgiss
απάντησε στο νήμα
.
Σου είπε κάποια κλινική από αυτές που επισκέφθηκες πόση διαθέσιμη δοτρια εχεις; Π.χ. 4000τθ 5000τθ η 6000τθ?
14 Μάιος 2026
LoverBoy
reacted to
John_HDC's post
in the thread
Ειδικές Τιμές για τους μήνες Μάιος - Ιούνιος - Ιούλιος 2026 HDC Hair Clinic Cyprus
with
Like
.
Η κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών HDC θα προσφέρει Ειδικές Τιμές για τους μήνες Μάϊο - Ιούνιο - Ιούλιο 2026 για την Ελληνική αγορά. Με...
14 Μάιος 2026
John_HDC
reacted to
Valerios's post
in the thread
with
Like
.
Τον Φεβρουαριο εγινα 43. Το μουσι το αφησα επιτούτου:D Παντα μου αρεσε να ειμαι ξυρισμενος στο προσωπο, αλλα οταν αρχισε να φεγγοβολάει...
14 Μάιος 2026
M
MG86
απάντησε στο νήμα
.
Ερώτηση προς τους εμπειροτέρους: ο φίλος φαίνεται να εχει πολλή τρίχα παντου εκτός απο το κεφάλι. Αν, λέμε, αν, έπαιρνε ενας γιατρος...
14 Μάιος 2026
drrhythmgupta
ενημέρωσε την
status
.
Hysteroscopy Procedure in Delhi - Dr Rhythm Gupta Even minor abnormalities such as polyps, fibroids, or adhesions can prevent embryos...
14 Μάιος 2026
V
Valerios
απάντησε στο νήμα
.
14 Μάιος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
Ειδικές Τιμές για τους μήνες Μάιος - Ιούνιος - Ιούλιος 2026 HDC Hair Clinic Cyprus
.
Καλημέρα ο τρέχων κατάλογος είναι στα 2.30 οι ειδικές τιμές είναι πολύ καλύτερες. Τώρα αν κάποιος πάει για 2500 μοσχεύματα και κάποιος...
14 Μάιος 2026
C
Corona
απάντησε στο νήμα
.
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν γράφετε τις τιμες. Τι εννοειτε οι τιμες θα δινονται κατόπιν αξιολόγησης; Δηλαδη θα ειναι διαφορετικές για τον...
14 Μάιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα