Τελευταία δραστηριότητα

• ch7.panos
    ch7.panos reacted to Flag17's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Like Like.
    Παιδιά έλειπα εδώ και μηνες από το φορουμ και λέω κάτσε να δω αυτή την φανταστική μεταμόσχευση του George με την φανταστική γιατρό που...
  • ch7.panos
    ch7.panos απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Έχουμε κλείσει 15 μήνες αν θυμάμαι καλά και δεν έχουμε δει μια φωτό. Λογικά καλά θα τον έχει πάει αλλά μας τιμωρεί γιατί είμαστε κακά...
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to Tsino's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Το έχουν δείξει-με το δικό σου καλό αποτέλεσμα δεν πάνε μαζί. Φιλικά
  • T
    Tsino απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Το έχουν δείξει-με το δικό σου καλό αποτέλεσμα δεν πάνε μαζί. Φιλικά
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Με δεδομένο ότι μόνο ο Παναγιώτης έχει παρουσιάσει την πορεία του στην ουσία δεν υπάρχει δείγμα για να πει κάποιος με σιγουριά ότι είναι...
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Σωστά, τουλάχιστον όμως οι τρεις που έκανε ο Παναγιώτης, μεταξύ αυτών κ η δικιά μου έχουν δείξει πολύ καλό αποτέλεσμα. Από ότι ακούγεται...
  • CVIAL
    money πιθανότατα, value δεν ξέρω, το δείγμα εινα πολυ μικρό και ασταθές (πολλοί γιατροί που εναλλάσσονται).
  • I
    IoannisG reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Κατα πάσα πιθανοτητα Σεπτεμβριο. Όταν έρθει ο καιρός θα γίνουν ανακοινώσεις.
  • I
    IoannisG reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Κατά την διάρκεια των τρεχουσών επεμβάσεων γίνονται και follow-up σε αυτούς που έκαναν μμ τις προηγούμενες φορές. Δυστυχώς οι...
  • Κουρσαρος
    Κάνεις λάθος. Δεν μας ενδιαφέρει η ημιζωή στο πλάσμα αλλά στους ιστούς. Εκεί είναι πολύ μεγαλύτερη.
  • P
    petroschat απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    κι εγω που εκανα προσφατα μμ με τον κ. γουναρη, ηταν αντιθετος μονο στο χαπι φινα και μου ειπε οτι επηρεαζει τη γονιμοτητα... το χαπι...
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Aγορά Μινοξιδίλης 2026.
    Κακατζων στην ηλιούπολη, από τα καλύτερα φαρμακεία της Αττικής, 13,50€ τα 100ml σε σπρέι ή σταγόνες
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    είσαι engineer, διάβασε προσεκτικά: Σε σχέση ουσίας-ποιότητας και τιμής, το λεγόμενο VfM. Σενεκα, Τυρκαλας, HDC είναι ποιοτικότατες...
  • CVIAL
    Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κορυφή σε αυτό. Είναι ακριβώς το ίδιο με πολλές άλλες κλινικές συμπεριλαμβανόμενης της Σενεκα...
  • John_HDC
    John_HDC reacted to Dival's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Haha Haha.
    Καλά προφανώς, δεν ειπε κανεις το αντίθετο. Εννοούνται αυτά, να ειναι καθαρή η κλινική και περιποιημένη/προσεγμένη...εκτός αν πάει να...
Μπλουζα