Τελευταία δραστηριότητα

• drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Breast Reduction Surgery in Delhi - Dr Rajat Gupta Large, heavy breasts can cause daily physical discomfort and emotional stress. Many...
  • D
    Dival απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Καλά προφανώς, δεν ειπε κανεις το αντίθετο. Εννοούνται αυτά, να ειναι καθαρή η κλινική και περιποιημένη/προσεγμένη...εκτός αν πάει να...
  • Γ
    Κάνεις λάθος. Δεν μας ενδιαφέρει η ημιζωή στο πλάσμα αλλά στους ιστούς. Εκεί είναι πολύ μεγαλύτερη.
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Και η κλινικη πρεπει να ειναι προσεγμενη και ομορφη και να κανουν και η γιατροι σωστα την δουλεια τους. Πιστευω πρεπει να υπαρχει ολο το...
  • N
    nine reacted to CVIAL's post in the thread Low dose φιναστερίδη with Like Like.
    Κάνεις λάθος. Δεν μας ενδιαφέρει η ημιζωή στο πλάσμα αλλά στους ιστούς. Εκεί είναι πολύ μεγαλύτερη.
  • C
    CRISTIANO RON reacted to CVIAL's post in the thread Low dose φιναστερίδη with Like Like.
  • C
    CRISTIANO RON απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
    ευχαριστω
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Low dose φιναστερίδη.
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
    Κατα πάσα πιθανοτητα Σεπτεμβριο. Όταν έρθει ο καιρός θα γίνουν ανακοινώσεις.
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Δεν έχω ιδέα.
  • N
    nine απάντησε στο νήμα Aγορά Μινοξιδίλης 2026.
    Foligain παιρνω, συνηθως απο το ebay, αλλα τελευταια εχω παρει και απο το επισημο site γιατι ξεκινησε και φερνει Ελλαδα...
  • C
    CRISTIANO RON απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
    καλησπερα θα ξερουμε ποτε θα ξαναερθει ο γιατροσ ελλαδα?δυστηχωσ ενοσ προβληματοσ υγειασ δεν μπορουσα να φυγω απο την πολι μου και να...
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    @CVIAL δώσε μας τα φώτα σου σχετικά με την αμοιβή του γιατρού στους freelaunchers
  • G
    GeorgeXz reacted to panosss23's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    ειναι μεγαλη η διαφορα, για μια μμ παμε δεν θα αγορασουμε το κτηριο. προσωπικα χεστικα για τις ρεσεψιον και χαλι να μου...
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Στο τέλος, Παναγιώτη, σε όλους σε ένα δωμάτιο καταλήγεις για την επέμβαση και πρέπει να είναι άρτια εξοπλισμένο και να είσαι σίγουρος...
Μπλουζα