Τελευταία δραστηριότητα

• C
    Καλημερα. Εγώ άρχισα για πρώτη φορά πριν 5 μέρες να βάζω μινοξιδιλης (της Axelan) και ενώ έχω σμηγματορροικη δερματιτιδα, πραγματικά...
  • G
    GeorgeXz reacted to Dival's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Η αμοιβη του γιατρού ναι στάνταρ θα ειναι, τα υπολοιπα τα κανονιζει η κλινική την τελική τιμη, αναλόγως τη τιμη θα κλείσει με τον...
  • C
    CRISTIANO RON απάντησε στο νήμα Low dose φιναστερίδη.
    τον 0.25 η 0.5 μγ την ημερα ειναι καλθτερο απο 2.5η3μγ μια φορα την εβδομαδα γατι εχει μικρο χρονο ημιζωισ η φινα
  • ch7.panos
    Το σταδιο αυτο + το τεραστιο κεφαλι αυτο χρειαζονται κανονικα 7000+ τριχοθυλάκια. Τα πρωτα 3500 χρησιμοπουνται για την προσθια περιοχή...
  • Ν
    ΝΙΚΟΣ Κ. απάντησε στο νήμα Low dose φιναστερίδη.
    οχι 3-4 την εβδομαδα. Αυτό κάνω εγω δν ξερω αν έχει διαφορά αν το έπαιρνα ολο με την μια
  • C
    CRISTIANO RON απάντησε στο νήμα Low dose φιναστερίδη.
    δοκιμασεσ το 1μγ καθολου?
  • P
    panosss23 απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    ειναι μεγαλη η διαφορα, για μια μμ παμε δεν θα αγορασουμε το κτηριο. προσωπικα χεστικα για τις ρεσεψιον και χαλι να μου...
  • M
    m3e36 reacted to Dival's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Η αμοιβη του γιατρού ναι στάνταρ θα ειναι, τα υπολοιπα τα κανονιζει η κλινική την τελική τιμη, αναλόγως τη τιμη θα κλείσει με τον...
  • J
    Σωστα κατάλαβες!
  • D
    Dival απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
  • D
    Dival reacted to GeorgeXz's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Σωστά, ακριβώς έτσι. Η αμοιβή του γιατρού όμως από την κλινική πρέπει να είναι στάνταρ, του τύπου εγώ θέλω 600 ευρώ το σέσσιον, μία ή...
  • G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Σωστά, ακριβώς έτσι. Η αμοιβή του γιατρού όμως από την κλινική πρέπει να είναι στάνταρ, του τύπου εγώ θέλω 600 ευρώ το σέσσιον, μία ή...
  • N
    nine reacted to 2petros's post in the thread Low dose φιναστερίδη with Like Like.
    O doc Lorenzo μου πρότεινε 1 χαπάκι proscar 5mg μια φορά την εβδομάδα. Δεν ξέρω εάν αλλάζει η δόση ανάλογα με το άτομο.
  • D
    Dival απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Εδώ εχουμε τον ιδιο γιατρό Dr Άκη Πατεδάκη που κανει επεμβάσεις σε 2 διαφορετικές κλινικές... 2 μέλη εκαναν με τον ιδιο γιατρό σε...
  • D
    Dival reacted to CVIAL's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Freelancer
Μπλουζα