Τελευταία δραστηριότητα

• F
    Ένα μικρό ορεκτικό πριν αρχίσω την ανάλυση. 3.601 τ.θ. 2.91 λόγος
  • Ν
    ΝΙΚΟΣ Κ. απάντησε στο νήμα Low dose φιναστερίδη.
    Παίρνω χάπι φινα και η δόση μου βγαίνει 2,1 mg-2.5 mg την εβδομαδα. Με σταθεροποιήσε πρώτη φορά στην ζωή μου και είχα και μικρή...
  • N
    Το πρωτοκολλο low dose oral ειναι 1 φορα την εβδομαδα 2.5-3mg φιναστεριδης? (δηλαδη μισο proscar) Εχω δει και καποια 0.25 την ημερα ή...
  • N
    1.Παίρνεις Proscar 5,34€ από φαρμακείο 2. Παίρνεις κόφτη χαπιών 2€ από φαρμακείο 3. Κόβεις το χάπι στα τέσσερα 4. Παίρνεις ένα κομμάτι...
  • N
    nine reacted to captainman's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Θα ήθελα κ εγώ να ευχαριστήσω τον cvial για την δυνατότητα που μας δίνει να μιλήσουμε με έναν από τους καλύτερους γιατρούς. Η εμπειρία...
  • V
    vk7 reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Δείπνο και μετά νωρίς στο ξενοδοχείο γιατί αύριο ξεκινάει η δεύτερη εβδομάδα επεμβασεων
  • P
    Καλημερα. Εγώ άρχισα για πρώτη φορά πριν 5 μέρες να βάζω μινοξιδιλης (της Axelan) και ενώ έχω σμηγματορροικη δερματιτιδα, πραγματικά...
  • navajo49
    Καλησπέρα σε όλους. Έκανα κι εγώ τελικά την επέμβασή μου, όπως σας είχα πει, στις 14 και 15 Απριλίου 2026. Από τα πρώτα στοιχεία...
  • N
    Χαιρετώ την παρέα! Είμαι αναγνώστης του φόρουμ πολλά χρόνια, αλλά δεν είχα γράψει ποτέ. Πιστέψτε με όμως το είχα ξεκοκοκκαλίσει! Ειδικά...
  • D
    Θα ήθελα κ εγώ να ευχαριστήσω τον cvial για την δυνατότητα που μας δίνει να μιλήσουμε με έναν από τους καλύτερους γιατρούς. Η εμπειρία...
  • C
    captainman απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
  • J
    Ευχαριστώ πολύ Εύχομαι και σε σένα να πάνε όλα τέλεια, αν έχω καταλάβει καλά είσαι ο ομοιοπαθης με το πρήξιμο…
  • J
    Ευχαριστώ πολύ. Παρομοίως εύχομαι τα καλύτερα
  • J
    Ευχαριστώ πολύ. Η πρώτη μου επαφή με τη φιναστερίδη ήταν περίπου 4 μήνες πριν από το πρώτο consultation. Τότε έπαιρνα 3 mg/week...
  • M
    MG86 reacted to Corona's post in the thread Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025 with Like Like.
    Ήδη ειναι μεγάλη η αλλαγή στην εικόνα σου φιλε...πολυ καλά τα εχεις πάει. Να το χαίρεσαι!
Μπλουζα