Τελευταία δραστηριότητα

• P
    αμα ξαναβρεθω αθηνα μπορει να ψαχτω, και αυτη π εκανα τωρα εκατσε ηταν εντελος απογραμματιστη, σε φαση παμε για ενα καφε? ε ετσι ειπα...
  • G
    από ότι έχω καταλάβει ο βλμβσκς δεν κάνει παζάρια γενικότερα. είναι φιξ οι τιμές του. βέβαια εσύ είσαι ειδική περίπτωση καθώς είναι η 3η...
  • P
    δεν ηθελε να ζορισει δοτρια, οτι ειναι ηδη αρκετα ζορισμενη απο τις προηγουμενες. φαντασου οτι πιασαμε 9+ και ειχαμε τελειωσει 4 το...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
    Περιμένω της υψηλής ανάλυσης και θα τις βάλω όλες, θα κάνουμε νταραβερι, το πάρτυ ούτε καν έχει αρχίσει ακόμα !!!
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
    Σε ευχαριστώ αεράτε μου. Ναι, τον έπρηξα τον Χοσέ στον σχεδιασμό, χαχαχα και μου λέει σου κάνω τη hairline που είχες μικρός, native και...
  • P
    Πάνο, το κόστος του βλμβσκ είναι όπως ήταν, 2500 ευρώ χρέωνε, με την προσφορά που είχε κάνει τότε είχε 1900€. Απλά δεν είχε την διάκριση...
  • Drtx91
    Ένα μικρό ορεκτικό πριν αρχίσω την ανάλυση. 3.601 τ.θ. 2.91 λόγος
  • P
    PantelisS απάντησε στο νήμα Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025.
    Την ξυρίζω σχεδόν τη δότρια, την παίρνω μάξιμουμ με την 1η σκάλα και συχνότερα με το μηδέν. Κανένα σημάδι πουθενά. Άριστη δουλειά και το...
  • P
    Ήδη ειναι μεγάλη η αλλαγή στην εικόνα σου φιλε...πολυ καλά τα εχεις πάει. Να το χαίρεσαι!
  • P
    Φοβερή αλλαγή όντως!!! και με δεδομένο ότι κουρεύεις και τη δότρια πολύ και δεν φαίνεται σχεδόν κανένα σημάδι, σε κατατάσω στα καλύτερα...
  • R
    Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω μινοξιδιλη, έχει διαφορά σε αποτέλεσμα ή μάρκα αν είναι axelan, regain, foligain ή κάνουν...
  • R
  • G
    Πάνο, το κόστος του βλμβσκ είναι όπως ήταν, 2500 ευρώ χρέωνε, με την προσφορά που είχε κάνει τότε είχε 1900€. Απλά δεν είχε την διάκριση...
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to CVIAL's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Καλό είναι να ξεκινήσεις χάπι φίνα σε low dose 3mg/week ή και 2.5 (ένα proscar στη μέση).
  • ch7.panos
    Έτσι είναι η σχεδίαση. Χρειαζόταν 3500 τριχοθυλάκια για να γεμίσει το εμπρός μέρος. Συνήθως μπαίνεις για 2η σε έναν χρόνο για να...
Μπλουζα