Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Drtx91
reacted to
johndio's post
in the thread
Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026
with
Like
.
Να πω κι εγώ δυο λόγια, μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος (τυχερός-άτυχος θα δείξει ) από αυτή τη σειρά επεμβάσεων. Η εμπειρία που είχα...
19 Απρίλιος 2026
Drtx91
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Κατά την διάρκεια των τρεχουσών επεμβάσεων γίνονται και follow-up σε αυτούς που έκαναν μμ τις προηγούμενες φορές. Δυστυχώς οι...
19 Απρίλιος 2026
manos30
reacted to
johndio's post
in the thread
with
Like
.
Να πω κι εγώ δυο λόγια, μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος (τυχερός-άτυχος θα δείξει ) από αυτή τη σειρά επεμβάσεων. Η εμπειρία που είχα...
19 Απρίλιος 2026
manos30
reacted to
Marios1982's post
in the thread
with
Like
.
Τελείωσα κ εγώ σήμερα τη διήμερη που έκανα.. τι να πω.. όλη μέρα προσπαθούσα να ηρεμήσω από τη χαρά για να γράψω συγκεντρωμένος ενα...
19 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Σε ευχαριστώ @johndio για το post και την υπόσχεση να παρουσιάσεις, έχω παρακαλέσει όλα τα παιδιά που έκαναν ή θα κάνουν μμ να...
19 Απρίλιος 2026
N
NektariosPetrop
reacted to
Marios1982's post
in the thread
with
Like
.
Τελείωσα κ εγώ σήμερα τη διήμερη που έκανα.. τι να πω.. όλη μέρα προσπαθούσα να ηρεμήσω από τη χαρά για να γράψω συγκεντρωμένος ενα...
19 Απρίλιος 2026
navajo49
reacted to
Marios1982's post
in the thread
with
Like
.
19 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
Marios1982's post
in the thread
with
Like
.
19 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
.
19 Απρίλιος 2026
G
GeorgeXz
reacted to
panosss23's post
in the thread
αλλη μια μμ στον βελιμβασακη
with
Like
.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί πάνω κάτω την άποψη μου την ξέρετε για την κλινική, σε ένα πράγμα θα σταθώ περισσότερο, Θεωρώ πάρα...
18 Απρίλιος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
HDC Hair Clinic - Dr. Kyriakos Maras - 7000 Grafts FUE - 40 ετών - Wavy Hair Result - Nw 5
.
2 χρόνια μετά την επέμβαση.
18 Απρίλιος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
HDC Hair Clinic - Dr. Kyriakos Maras - 7000 Grafts FUE - 40 ετών - Wavy Hair Result - Nw 5
.
Αμέσως μετά την επέμβαση.
18 Απρίλιος 2026
John_HDC
απάντησε στο νήμα
.
Πριν την επέμβαση.
18 Απρίλιος 2026
John_HDC
δημοσίευσε το νήμα
στο
NW5
.
- Αποτέλεσμα από την - HDC Hair Clinic Cyprus - ~ Μεταμόσχευση 7000 Grafts (μοσχεύματα) FUE. ~ Norwood 5. ~ Ασθενής ετών 40. ~...
18 Απρίλιος 2026
bullean
reacted to
CVIAL's post
in the thread
with
Like
.
Σε ευχαριστώ @johndio για το post και την υπόσχεση να παρουσιάσεις, έχω παρακαλέσει όλα τα παιδιά που έκαναν ή θα κάνουν μμ να...
18 Απρίλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα