Τελευταία δραστηριότητα

• bullean
    bullean reacted to johndio's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Να πω κι εγώ δυο λόγια, μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος (τυχερός-άτυχος θα δείξει ) από αυτή τη σειρά επεμβάσεων. Η εμπειρία που είχα...
  • John_HDC
    John_HDC reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Κατά την διάρκεια των τρεχουσών επεμβάσεων γίνονται και follow-up σε αυτούς που έκαναν μμ τις προηγούμενες φορές. Δυστυχώς οι...
  • T
    Γιατί δεν βάζετε καθόλου τριχοθυλάκια στην κορυφή;
  • navajo49
    Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί πάνω κάτω την άποψη μου την ξέρετε για την κλινική, σε ένα πράγμα θα σταθώ περισσότερο, Θεωρώ πάρα...
  • A
    Οκ, για μενα ξυρισε τα.. δεν αξιζει η ταλαιπωρια
  • drrhythmgupta
    drrhythmgupta ενημέρωσε την status.
    Hysteroscopy Procedure in Delhi - Dr Rhythm Gupta Even minor abnormalities such as polyps, fibroids, or adhesions can prevent embryos...
  • E
    escafeld reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Σε ευχαριστώ @johndio για το post και την υπόσχεση να παρουσιάσεις, έχω παρακαλέσει όλα τα παιδιά που έκαναν ή θα κάνουν μμ να...
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    What Is the Cost of Liposuction Surgery? One of the first questions patients ask when researching liposuction is simple and direct: How...
  • P
    Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί πάνω κάτω την άποψη μου την ξέρετε για την κλινική, σε ένα πράγμα θα σταθώ περισσότερο, Θεωρώ πάρα...
  • N
    nikhairloss reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Σε ευχαριστώ @johndio για το post και την υπόσχεση να παρουσιάσεις, έχω παρακαλέσει όλα τα παιδιά που έκαναν ή θα κάνουν μμ να...
  • N
    nine reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Κατά την διάρκεια των τρεχουσών επεμβάσεων γίνονται και follow-up σε αυτούς που έκαναν μμ τις προηγούμενες φορές. Δυστυχώς οι...
  • Rev1608
    Rev1608 reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
  • CVIAL
    CVIAL reacted to johndio's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Να πω κι εγώ δυο λόγια, μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος (τυχερός-άτυχος θα δείξει ) από αυτή τη σειρά επεμβάσεων. Η εμπειρία που είχα...
  • D
    dimak48 reacted to johndio's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
Μπλουζα