Τελευταία δραστηριότητα

• navajo49
    navajo49 reacted to johndio's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Να πω κι εγώ δυο λόγια, μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος (τυχερός-άτυχος θα δείξει ) από αυτή τη σειρά επεμβάσεων. Η εμπειρία που είχα...
  • J
    johndio απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
    Να πω κι εγώ δυο λόγια, μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος (τυχερός-άτυχος θα δείξει ) από αυτή τη σειρά επεμβάσεων. Η εμπειρία που είχα...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026.
    Κατά την διάρκεια των τρεχουσών επεμβάσεων γίνονται και follow-up σε αυτούς που έκαναν μμ τις προηγούμενες φορές. Δυστυχώς οι...
    • PHOTO-2026-04-17-12-52-58.jpg
  • G
    ggg απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Οπως προανέφερα, η προσέγγιση του στην επέμβαση και το αποτέλεσμα που έχω πάρει μέχρι σήμερα είμαι πραγματικά ευχαριστημένος, θα έρθω να...
  • CVIAL
    CVIAL απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Τον ξέρω. Καλός γιατρός χειρουργικά, δεν έχει επαφή με αγωγές.
  • G
    Με τον κ Ακη πατεδακη, μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και από την προσέγγιση του από κοντά και το αποτέλεσμα που πήρα μέχρι στιγμής...
  • CVIAL
    Με ποιον έκανες την επέμβαση?
  • G
    Επίσης με τον γιατρό που έκανα την επέμβαση, ήταν αντίθετος με ότι έχει να κάνει με φίνα, αλλά κάνοντας και την δική μου έρευνα το...
  • G
    Οκ τώρα τα χάπια μινο είναι 2.5mg οπότε να τα πάω στα 5mg και μόλις τελειώσει ο αφρός μένω οραλ μινο, κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου...
  • CVIAL
    Ξεκινάς με αυτό το σχήμα και μετά από 6 μήνες το ξαναβλέπεις. Έτσι και αλλιώς ο Λορενζο έρχεται στη Σενεκα οπότε μπορεί να σου ρίξει μια...
  • G
    Πιστεύεις ότι θα πρέπει μετά το αυξήσω ή να μείνω σταθερός σε αυτή την δοσολογία ; Και όσο αναφορά την μινο τι θα μου πρότεινες με βάση...
  • CVIAL
    Κόβεις ένα proscar των 5mg στην μέση και το παίρνεις μια φορά την εβδομάδα (πχ Κυριακή). Κόβεις τοπική φιναστερίδη.
  • G
    Τέλεια, ερώτηση; Πιστεύεις ότι το αφρό μόλις τελειώσει μινο, να τον σταματήσω εφόσον παίρνω το χάπι μινο καθημερινά ;
  • P
    Καλή φύτρωση μεγάλε και ενημέρωσέ μας.
  • P
    piros75 απάντησε στο νήμα Ps medical.
    πρώτη φορά την ακούω αυτή την κλινική. Τους έψαξα, μπήκα στην ιστοσελίδα τους και για να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα: πλαστικός που...
Μπλουζα