Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
navajo49
reacted to
johndio's post
in the thread
Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026
with
Like
.
Να πω κι εγώ δυο λόγια, μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος (τυχερός-άτυχος θα δείξει ) από αυτή τη σειρά επεμβάσεων. Η εμπειρία που είχα...
17 Απρίλιος 2026
J
johndio
απάντησε στο νήμα
.
Να πω κι εγώ δυο λόγια, μιας και μάλλον ήμουν ο πρώτος (τυχερός-άτυχος θα δείξει ) από αυτή τη σειρά επεμβάσεων. Η εμπειρία που είχα...
17 Απρίλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
.
Κατά την διάρκεια των τρεχουσών επεμβάσεων γίνονται και follow-up σε αυτούς που έκαναν μμ τις προηγούμενες φορές. Δυστυχώς οι...
17 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Οπως προανέφερα, η προσέγγιση του στην επέμβαση και το αποτέλεσμα που έχω πάρει μέχρι σήμερα είμαι πραγματικά ευχαριστημένος, θα έρθω να...
17 Απρίλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Τον ξέρω. Καλός γιατρός χειρουργικά, δεν έχει επαφή με αγωγές.
17 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Με τον κ Ακη πατεδακη, μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και από την προσέγγιση του από κοντά και το αποτέλεσμα που πήρα μέχρι στιγμής...
17 Απρίλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Με ποιον έκανες την επέμβαση?
17 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Επίσης με τον γιατρό που έκανα την επέμβαση, ήταν αντίθετος με ότι έχει να κάνει με φίνα, αλλά κάνοντας και την δική μου έρευνα το...
17 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Οκ τώρα τα χάπια μινο είναι 2.5mg οπότε να τα πάω στα 5mg και μόλις τελειώσει ο αφρός μένω οραλ μινο, κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου...
17 Απρίλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Ξεκινάς με αυτό το σχήμα και μετά από 6 μήνες το ξαναβλέπεις. Έτσι και αλλιώς ο Λορενζο έρχεται στη Σενεκα οπότε μπορεί να σου ρίξει μια...
17 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Πιστεύεις ότι θα πρέπει μετά το αυξήσω ή να μείνω σταθερός σε αυτή την δοσολογία ; Και όσο αναφορά την μινο τι θα μου πρότεινες με βάση...
17 Απρίλιος 2026
CVIAL
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Κόβεις ένα proscar των 5mg στην μέση και το παίρνεις μια φορά την εβδομάδα (πχ Κυριακή). Κόβεις τοπική φιναστερίδη.
17 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Τέλεια, ερώτηση; Πιστεύεις ότι το αφρό μόλις τελειώσει μινο, να τον σταματήσω εφόσον παίρνω το χάπι μινο καθημερινά ;
17 Απρίλιος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
αλλη μια μμ στον βελιμβασακη
.
Καλή φύτρωση μεγάλε και ενημέρωσέ μας.
17 Απρίλιος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
Ps medical
.
πρώτη φορά την ακούω αυτή την κλινική. Τους έψαξα, μπήκα στην ιστοσελίδα τους και για να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα: πλαστικός που...
17 Απρίλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα