Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Έχει και η σενεκα φίνα σε τζελ στα 70€ εγώ και εκεί πήρα για πρωτη φορά, και εγώ ακόμα το σκέφτομαι για το χάπι φίνα
16 Απρίλιος 2026
P
petroschat
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
εκανα με τον κ. γουναρη...το χαπι δε θα το παρω εγω προς το παρον τουλαχιστον...θα παρω μινοξιδιλη σε αφρο και φινα σε καποιο τζελ/αφρο...
16 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Καλά κάνεις φίλε μου, για αυτό μπαίνουμε και εδώ να τα κουβεντιάσουμε, και εμένα με τον γιατρό που έκανα δεν ήθελε καθόλου την φίνα...
15 Απρίλιος 2026
P
PantelisS
απάντησε στο νήμα
Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025
.
10ος μήνας και η ΜΜ πάει καλύτερα από ότι περίμενα - σε λίγες μέρες κλείνω τον 11ο μήνα, οπότε θα επανέλθω με πρόσφατες φωτογραφίες και...
15 Απρίλιος 2026
bullean
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026
with
Like
.
Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου...
15 Απρίλιος 2026
P
petroschat
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
κι εγω εχω κανει τη μμ, ειμαι στις 16 μερες ακριβως και δεν ξερω τι να ξεκινησω και σε τι μορφη...ο γιατρος μου συνεστησε προς το παρον...
15 Απρίλιος 2026
P
pelican
reacted to
CRISTIANO RON's post
in the thread
Θα ξεκινούσατε θεραπεία στα 20;
with
Like
.
ναι ξεκινα με φιναστεριδη 0,5μγ η και 1μγ δεν θα εχεισ θεμα ,εκτοσ αν εισουν απο αυτουσ που ηταν "late bloomers" δηλαδη μπηκαν αργα...
15 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Κοιτα και εγω το μόνο που έπαιρνα ήταν αφρό regain, αλλά τα έψαχνα πάντα, έχω ξεκινήσει και χάπι και φίνα τζελ και αφρό, δνε έχω καμία...
15 Απρίλιος 2026
P
petroschat
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
τα χαπια της μινο εμφανιζουν παρενεργειες?? η αληθεια ειναι οτι δε θα ηθελα να παω σε χαπι καθως το φοβαμαι, ειδικα της φιναστεριδης...
15 Απρίλιος 2026
P
petroschat
reacted to
ggg's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
Ναι φυσικά, αφρό μινο έπαιρνα τα τελευταία χρόνια regain, μέχρι που ανακάλυψα ότι φτιάχνουν και σε κάποια φαρμακεία, όπως και τα χάπια...
15 Απρίλιος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Ναι φυσικά, αφρό μινο έπαιρνα τα τελευταία χρόνια regain, μέχρι που ανακάλυψα ότι φτιάχνουν και σε κάποια φαρμακεία, όπως και τα χάπια...
15 Απρίλιος 2026
C
cool11
απάντησε στο νήμα
folligen
.
To folligen, κανει οντως δουλεια. Απλα, μονο απο Αμερικη, με οτι αυτο σημαινει. Αλλα αξιζει.
15 Απρίλιος 2026
P
petroschat
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
καλησπερα, θα μπορουσες να μου πεις για το τζελ φινα και αφρο μινο γιατι θελω να παραγγειλω κι εγω?? το χαπι φινα δε θα με ενδιεφερε...
15 Απρίλιος 2026
P
petroschat
reacted to
TheodosisK's post
in the thread
Aγορά Μινοξιδίλης 2026
with
Like
.
Χριστός Ανεστη! Αναρωτιέμαι από που αγοράζετε Μινοξιδίλη και σε τι κόστος. Προσωπικά αγοράζω εκ Ρουμανίας Kirkland Foam. Δεν εχω κανένα...
15 Απρίλιος 2026
P
petroschat
απάντησε στο νήμα
Aγορά Μινοξιδίλης 2026
.
καλησπερα, επειδη κι εγω θα ηθελα να αγορασω τωρα...εχω ακουσει για την axelan οτι ειναι καλη και λαδωνει ελαχιστα τα μαλλια...σε μορφη...
15 Απρίλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα