Τελευταία δραστηριότητα

• G
    ggg απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Έχει και η σενεκα φίνα σε τζελ στα 70€ εγώ και εκεί πήρα για πρωτη φορά, και εγώ ακόμα το σκέφτομαι για το χάπι φίνα
  • P
    petroschat απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    εκανα με τον κ. γουναρη...το χαπι δε θα το παρω εγω προς το παρον τουλαχιστον...θα παρω μινοξιδιλη σε αφρο και φινα σε καποιο τζελ/αφρο...
  • G
    Καλά κάνεις φίλε μου, για αυτό μπαίνουμε και εδώ να τα κουβεντιάσουμε, και εμένα με τον γιατρό που έκανα δεν ήθελε καθόλου την φίνα...
  • P
    PantelisS απάντησε στο νήμα Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025.
    10ος μήνας και η ΜΜ πάει καλύτερα από ότι περίμενα - σε λίγες μέρες κλείνω τον 11ο μήνα, οπότε θα επανέλθω με πρόσφατες φωτογραφίες και...
  • bullean
    bullean reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Ο γιατρός επανέρχεται στην Αθήνα για επεμβάσεις στην Σένεκα και όπως κάθε φορά θα γίνουν cons (όχι στην Σένεκα αλλά στον γνωστό δικό μου...
  • P
    κι εγω εχω κανει τη μμ, ειμαι στις 16 μερες ακριβως και δεν ξερω τι να ξεκινησω και σε τι μορφη...ο γιατρος μου συνεστησε προς το παρον...
  • P
    ναι ξεκινα με φιναστεριδη 0,5μγ η και 1μγ δεν θα εχεισ θεμα ,εκτοσ αν εισουν απο αυτουσ που ηταν "late bloomers" δηλαδη μπηκαν αργα...
  • G
    Κοιτα και εγω το μόνο που έπαιρνα ήταν αφρό regain, αλλά τα έψαχνα πάντα, έχω ξεκινήσει και χάπι και φίνα τζελ και αφρό, δνε έχω καμία...
  • P
    τα χαπια της μινο εμφανιζουν παρενεργειες?? η αληθεια ειναι οτι δε θα ηθελα να παω σε χαπι καθως το φοβαμαι, ειδικα της φιναστεριδης...
  • P
    petroschat reacted to ggg's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Ναι φυσικά, αφρό μινο έπαιρνα τα τελευταία χρόνια regain, μέχρι που ανακάλυψα ότι φτιάχνουν και σε κάποια φαρμακεία, όπως και τα χάπια...
  • G
    Ναι φυσικά, αφρό μινο έπαιρνα τα τελευταία χρόνια regain, μέχρι που ανακάλυψα ότι φτιάχνουν και σε κάποια φαρμακεία, όπως και τα χάπια...
  • C
    cool11 απάντησε στο νήμα folligen.
    To folligen, κανει οντως δουλεια. Απλα, μονο απο Αμερικη, με οτι αυτο σημαινει. Αλλα αξιζει.
  • P
    καλησπερα, θα μπορουσες να μου πεις για το τζελ φινα και αφρο μινο γιατι θελω να παραγγειλω κι εγω?? το χαπι φινα δε θα με ενδιεφερε...
  • P
    Χριστός Ανεστη! Αναρωτιέμαι από που αγοράζετε Μινοξιδίλη και σε τι κόστος. Προσωπικά αγοράζω εκ Ρουμανίας Kirkland Foam. Δεν εχω κανένα...
  • P
    petroschat απάντησε στο νήμα Aγορά Μινοξιδίλης 2026.
    καλησπερα, επειδη κι εγω θα ηθελα να αγορασω τωρα...εχω ακουσει για την axelan οτι ειναι καλη και λαδωνει ελαχιστα τα μαλλια...σε μορφη...
Μπλουζα