Τελευταία δραστηριότητα

• G
    ggg απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Εγώ αυτή την στιγμή παίρνω , ένα χάπι την ημέρα μινο, 4 φορές την εβδομάδα τζελ φίνα και 3 φορές αφρό μινο, σκέφτομαι να σταματήσω τον...
  • drrhythmgupta
    drrhythmgupta ενημέρωσε την status.
    IUI Treatment Cost in Delhi - Dr Rhythm Gupta On average, the IUI treatment cost in Delhi, is ₹10,000 at Excel IVF with self sperms and...
  • E
    escafeld απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Φτιάχνουν και caps με δοσολογία 2,5 mg. Δε νομίζω ότι έχει διαφορά στην τιμή. Εγώ από το φαρμακείο του μοσχάτου παίρνω. Σε κάθε...
  • C
    CRISTIANO RON απάντησε στο νήμα Μεταμοσχευη μαλλιων..
    εξωτερικο που
  • D
    dutasteride απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    φτιάχνει κανείς σε μορφή χαπιού που σπάει μήπως; για να το σπάω και να παίρνω 2.5mg που θέλω. φαντάζομαι θα φτιάχνουν και 2.5mg αλλά...
  • M
    m3e36 απάντησε στο νήμα Aγορά Μινοξιδίλης 2026.
    Όλα τα φαρμακεία έχουν μινοξιδιλη διάφορες μάρκες Εγώ εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ axelan στα 14 ευρώ. Καθόλου φαγούρα καθόλου ξηροδερμια...
  • G
    george93 απάντησε στο νήμα Aγορά Μινοξιδίλης 2026.
    Αληθώς, εγώ παίρνω τη λοσιόν της Botafex από τοπικό φαρμακείο. Νομίζω γύρω στα 16-17 κάνει.
  • G
    Doc, έχεις βάλει το πρόσωπο του παλικαριού στο thumbnail του βίντεο χωρίς blur καθώς και λάθος αριθμό τριχοθυλακίων.
  • G
    giaderty απάντησε στο νήμα folligen.
    Έχει κανείς άποψη απο αυτά τα ενέσιμα πεπτίδια που έχουν κατακλύσει το ΤικΤοκ;;;; Με αυτά τα εκπληκτικά αποτελέσματα;;;;
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to Marios1982's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Αν δε δοκιμάσεις δε θα μάθεις
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Αν δε δοκιμάσεις δε θα μάθεις
  • ch7.panos
    ch7.panos απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Σκέφτομαι κι εγώ να το γυρίσω σε χάπι μινοξιδίλης καθώς σκιπάρω τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα να βάλω, λόγω λουσίματος. Λαδώνει...
  • N
    nine reacted to LoverBoy's post in the thread Χριστός Ανέστη with Like Like.
    Χριστός Ανέστη παιδιά και φέτος να έχετε υγεία χαρά και φώτιση στις ψυχές σας και σε όσους αγαπάτε.
  • N
    nine reacted to Marios1982's post in the thread Χριστός Ανέστη with Like Like.
    Χρόνια πολλά σε όλους !
Μπλουζα