Τελευταία δραστηριότητα

• C
    captainman reacted to CVIAL's post in the thread Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026 with Like Like.
    Τα ονόματα για τα cons εχουν ανακοινωθεί με PM. Επειδή υπήρχαν πάρα πολλές συμμετοχές δεν μπορεσαν να ικανοποιηθούν όλοι. Όσοι δεν πήραν...
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Είναι πολύ φτηνό ούτε καν θυμάμαι φαντάσου .. από ένα φαρμακείο στην κολοκοτρωνη κεντρο. Φτιαχτή είναι γαληνικο φάρμακο, το παραγγέλνουν...
  • C
    και γω που μπηκα φιναστ στα 20 μαζι με χαπι μινοξιδιλs στα 20 και μετα στα 21 πηγα σε 0.5ντουτα(τωρα 22) ,δυστηχωσ δεν με κρατησε δεν...
  • C
    ναι ξεκινα με φιναστεριδη 0,5μγ η και 1μγ δεν θα εχεισ θεμα ,εκτοσ αν εισουν απο αυτουσ που ηταν "late bloomers" δηλαδη μπηκαν αργα...
  • D
    dutasteride απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    από που παίρνεις χάπι μινοξιδιλης; μια ενδεικτική τιμή;
  • A
    Για αξιοπρεπές αποτέλεσμα για το φόρουμ. Τώρα ο αλλος μπορεί να είναι χαρούμενος να έχει τρίχες στο κεφάλι του ενώ δεν είχε. Το βασικό...
  • E
    escafeld reacted to Marios1982's post in the thread Seneca 23-3-2026 with Like Like.
    Ο καρδιολόγος μου είπε ότι είναι μικρή δόση κ τα 5.. κ δε μου κάνει κάποια παρενέργεια .. οπότε το πάω έτσι
  • M
    Marios1982 απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Ο καρδιολόγος μου είπε ότι είναι μικρή δόση κ τα 5.. κ δε μου κάνει κάποια παρενέργεια .. οπότε το πάω έτσι
  • E
    escafeld απάντησε στο νήμα Seneca 23-3-2026.
    Να σε ρωτήσω κάτι. Επέλεξες με κάποιο σκεπτικό 5 mg αντί 2,5 mg; Το σταθμίζω αν αξίζει σε σχέση με τα 2,5 mg που παίρνω.
  • E
    Καλησπέρα. Η περίπτωσή σου είναι πολύ κοντά στη δική μου, τόσο σε χαρακτηριστικά (ηλικία, είδος ΑΑ, θεραπεία - πλην φίνας που ξεκίνησα...
    • Screenshot_20260203-221827 (1) (1).jpg
    • Screenshot_20260410-173758.png
  • A
    alexanyfa reacted to makis25's post in the thread Ζώντος Γεώργιος with Like Like.
    Οτι δηλαδη ο Αναστασακης προτεινε σε ενα 40χρονο ηδη μεταμοσχευμενο hairline 18χρονου και αυτο ηταν που τελικα τον εκανε να φυγει; E...
  • M
    Ο τοπ στα hairline είναι Couto κ Freitas. Και Lorenzo εχει βγάλει καλά hairlines
  • Serifis
    Καλημέρα σε όλους, Μετά από χρόνια, είπα να ξεκινήσω ένα post, μιας και είμαι πλέον σε αναζήτηση καλού γιατρού για μμ με ορίζοντα τα...
  • N
    Αγαπητοί φίλοι του forum hairloss.gr, Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον διακεκριμένο γιατρό Dr. Jose...
  • Γ
    Καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ και ήθελα τη γνώμη σας. Από πέρσι το καλοκαίρι έχω παρατηρήσει αραίωση στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού...
Μπλουζα