Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
C
captainman
reacted to
CVIAL's post
in the thread
Lorenzo cons Αθήνα, 18-19/4/2026
with
Like
.
Τα ονόματα για τα cons εχουν ανακοινωθεί με PM. Επειδή υπήρχαν πάρα πολλές συμμετοχές δεν μπορεσαν να ικανοποιηθούν όλοι. Όσοι δεν πήραν...
11 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Είναι πολύ φτηνό ούτε καν θυμάμαι φαντάσου .. από ένα φαρμακείο στην κολοκοτρωνη κεντρο. Φτιαχτή είναι γαληνικο φάρμακο, το παραγγέλνουν...
11 Απρίλιος 2026
C
CRISTIANO RON
απάντησε στο νήμα
Θα ξεκινούσατε θεραπεία στα 20;
.
και γω που μπηκα φιναστ στα 20 μαζι με χαπι μινοξιδιλs στα 20 και μετα στα 21 πηγα σε 0.5ντουτα(τωρα 22) ,δυστηχωσ δεν με κρατησε δεν...
11 Απρίλιος 2026
C
CRISTIANO RON
απάντησε στο νήμα
Θα ξεκινούσατε θεραπεία στα 20;
.
ναι ξεκινα με φιναστεριδη 0,5μγ η και 1μγ δεν θα εχεισ θεμα ,εκτοσ αν εισουν απο αυτουσ που ηταν "late bloomers" δηλαδη μπηκαν αργα...
11 Απρίλιος 2026
D
dutasteride
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
από που παίρνεις χάπι μινοξιδιλης; μια ενδεικτική τιμή;
10 Απρίλιος 2026
A
alexanyfa
reacted to
Flag17's post
in the thread
#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά
with
Like
.
Για αξιοπρεπές αποτέλεσμα για το φόρουμ. Τώρα ο αλλος μπορεί να είναι χαρούμενος να έχει τρίχες στο κεφάλι του ενώ δεν είχε. Το βασικό...
10 Απρίλιος 2026
E
escafeld
reacted to
Marios1982's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
Ο καρδιολόγος μου είπε ότι είναι μικρή δόση κ τα 5.. κ δε μου κάνει κάποια παρενέργεια .. οπότε το πάω έτσι
10 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Ο καρδιολόγος μου είπε ότι είναι μικρή δόση κ τα 5.. κ δε μου κάνει κάποια παρενέργεια .. οπότε το πάω έτσι
10 Απρίλιος 2026
E
escafeld
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Να σε ρωτήσω κάτι. Επέλεξες με κάποιο σκεπτικό 5 mg αντί 2,5 mg; Το σταθμίζω αν αξίζει σε σχέση με τα 2,5 mg που παίρνω.
10 Απρίλιος 2026
E
escafeld
απάντησε στο νήμα
Αναζήτηση καλής κλινικής - Πλάνο
.
Καλησπέρα. Η περίπτωσή σου είναι πολύ κοντά στη δική μου, τόσο σε χαρακτηριστικά (ηλικία, είδος ΑΑ, θεραπεία - πλην φίνας που ξεκίνησα...
10 Απρίλιος 2026
A
alexanyfa
reacted to
makis25's post
in the thread
Ζώντος Γεώργιος
with
Like
.
Οτι δηλαδη ο Αναστασακης προτεινε σε ενα 40χρονο ηδη μεταμοσχευμενο hairline 18χρονου και αυτο ηταν που τελικα τον εκανε να φυγει; E...
10 Απρίλιος 2026
M
Marios1982
απάντησε στο νήμα
.
Ο τοπ στα hairline είναι Couto κ Freitas. Και Lorenzo εχει βγάλει καλά hairlines
10 Απρίλιος 2026
Serifis
δημοσίευσε το νήμα
στο
Μεταμοσχεύση
.
Καλημέρα σε όλους, Μετά από χρόνια, είπα να ξεκινήσω ένα post, μιας και είμαι πλέον σε αναζήτηση καλού γιατρού για μμ με ορίζοντα τα...
10 Απρίλιος 2026
N
nine
reacted to
Seneca Medical Group's post
in the thread
Ανακοινώσεις κλινικών
with
Like
.
Αγαπητοί φίλοι του forum hairloss.gr, Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον διακεκριμένο γιατρό Dr. Jose...
9 Απρίλιος 2026
Γ
Γιώτα
δημοσίευσε το νήμα
Αραίωση μαλλιών
στο
Γυναικεία τριχόπτωση
.
Καλησπέρα. Είμαι καινούρια εδώ και ήθελα τη γνώμη σας. Από πέρσι το καλοκαίρι έχω παρατηρήσει αραίωση στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού...
9 Απρίλιος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα