Τελευταία δραστηριότητα

• D
    Dival απάντησε στο νήμα LP clinic 2490 grafts 09/01/2025.
    Υπάρχει σαφής βελτίωση τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος και εχει πάει καλά η φύτρωση σου θεωρώ. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και...
  • ch7.panos
    Ανέβασα ένα νήμα για να παρουσιάσω την επέμβαση και μπαίνει πχ ο γνωστός και γράφει για σύνδρομο της Στοκχολμης. Ο άλλος έγραφε πως...
  • G
    Gvol απάντησε στο νήμα LP clinic 2490 grafts 09/01/2025.
    Πχ εδώ ο φίλος απότι κατάλαβα δεν παίρνει κάποια αγωγή.
  • CVIAL
    Ποίες είναι οι απειλές?
  • M
    MG86 reacted to ubek's post in the thread LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025 with Like Like.
    Καλημέρα παιδιά! Ναι έχω ενημερωθεί ότι μπορώ να βγάλω παρόμοια grafts για το πισω μέρος. Περιμενω με αγωνία και εγω το αποτέλεσμα...
  • G
    Gvol απάντησε στο νήμα LP clinic 2490 grafts 09/01/2025.
    Καλημέρα φίλε, 2 είναι οι λόγοι που εγώ πιστεύω ότι ακολουθει αυτή την τακτική. Soft transition zone: Η φυσική hairline στους...
  • U
    ubek απάντησε στο νήμα LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025.
    Καλημέρα παιδιά! Ναι έχω ενημερωθεί ότι μπορώ να βγάλω παρόμοια grafts για το πισω μέρος. Περιμενω με αγωνία και εγω το αποτέλεσμα...
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Can I Get Multiple Areas of Liposuction at Once? If you are considering liposuction surgery in Delhi, you might be wondering whether it...
  • M
    MG86 απάντησε στο νήμα LP clinic 2490 grafts 09/01/2025.
    Καλημέρα φίλε! Κοίτα, με την τακτική που ακολουθεί ο συγκεκριμένος γιατρός, είναι λίγο δύσκολο να καταλάβει κανείς τι φύτρωση πέτυχε...
  • M
    MG86 απάντησε στο νήμα LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025.
    Καλή επιτυχία! Μην με παρεξηγήσεις, αλλά τί νόημα έχει να μπουν 2200 τριχοθυλάκια σε όλο, σχεδόν, το κεφάλι; Η έκταση είναι πολύ μεγάλη...
  • Flag17
    Flag17 απάντησε στο νήμα LP CLINIC - 2201 grafts - 17.12.2025.
    Φίλε μου είσαι καρφί για Norwood 6 προς 7 πιθανότατα θα κατέβει κιαλλο το crown σου και οι γέφυρες ,και σου έφτασε την εξαγωγή τόσο ψηλά...
  • M
    Αδερφέ κανονικά σύμφωνα με τα λεγόμενα των κλινικών-γιατρών μετά τις 3 εβδομάδες μπορείς αλλά το κράνος μπορεί να προκαλέσει τριβή στα...
  • K
    Αδερφέ κανονικά σύμφωνα με τα λεγόμενα των κλινικών-γιατρών μετά τις 3 εβδομάδες μπορείς αλλά το κράνος μπορεί να προκαλέσει τριβή στα...
  • LoverBoy
  • N
    Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του περιστατικού εδώ...
Μπλουζα