Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
M
MG86
reacted to
dwse mali's post
in the thread
SENECA – Mega+ session (17/2) | Απορία για γραπτή αναφορά minimum grafts
with
Like
.
Μάγκες μου καλησπέρα! Έκανα την επέμβαση προχθές. Κατά τη γνώμη μου πήγε με μεγάλη επιτυχία, χωρίς φυσικά να ξέρω ακόμα πώς θα πάει η...
Σήμερα στις 5:32 μετά μεσημβρίας
D
dwse mali
απάντησε στο νήμα
SENECA – Mega+ session (17/2) | Απορία για γραπτή αναφορά minimum grafts
.
Μάγκες μου καλησπέρα! Έκανα την επέμβαση προχθές. Κατά τη γνώμη μου πήγε με μεγάλη επιτυχία, χωρίς φυσικά να ξέρω ακόμα πώς θα πάει η...
Σήμερα στις 5:24 μετά μεσημβρίας
M
MG86
απάντησε στο νήμα
GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025
.
Το φόρουμ το ανακάλυψα μια μέρα μετά την επέμβαση. Σε αυτά δεν θα πάρω θέση, αν και έχω άποψη, διότι θα ανοίξει άλλη κουβέντα...
Σήμερα στις 5:20 μετά μεσημβρίας
M
MG86
απάντησε στο νήμα
.
Καλά, οκ. :) Να στο πω πιο συγκεκριμένα. Αν υπήρχε και άλλος που θα είχε τόσα πολλά βίντεο και χρεωνε λιγότερα, θα πήγαινα και στους...
Σήμερα στις 5:17 μετά μεσημβρίας
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
.
Δεν έχω να την πω στον δρακουμέλ... Επαναλαμβάνω βρίσκει και τα κάνει, χρεώνει τρεις κ τέσσερις φορές πάνω από το fair price, αφού...
Σήμερα στις 5:05 μετά μεσημβρίας
M
MG86
απάντησε στο νήμα
.
Επανερχομαι επειδη επιμενεις να παρεξηγεις σκοπιμως ο,τι σου γραφω. Ποιο ενστικτο; Θα έγραφα κάτι τώρα επ'αυτού αλλά δεν θα το κάνω...
Σήμερα στις 4:49 μετά μεσημβρίας
G
GeorgeXz
απάντησε στο νήμα
.
Εν κατακλείδι, με πάρα πολλά λόγια καταλήγεις στο ίδιο συμπέρασμα: Ο πρώτος που είδες ήταν ο Δρακουμέλ, σου είπε τιμή του είπες πάρτα...
Σήμερα στις 4:10 μετά μεσημβρίας
LoverBoy
απάντησε στο νήμα
Choiexpert Thessaloniki / Dr Χρήστος Τσάκαλος / 1798 μοσχεύματα / 08-12-2025
.
Από τις φωτογραφίες που ανέβασες πριν την τοποθέτηση φαίνεται πολύ δυνατό το μαλλί σου.Αν πετύχει η πυκνότητα θα έχεις πολύ δυνατό...
Σήμερα στις 2:53 μετά μεσημβρίας
G
Gvol
απάντησε στο νήμα
Choiexpert Thessaloniki / Dr Χρήστος Τσάκαλος / 1798 μοσχεύματα / 08-12-2025
.
Καλησπέρα φίλε! Καλή φύτρωση εύχομαι, φαίνεται να έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και σίγουρα ο σχεδιασμός είναι super φαίνεται πολύ...
Σήμερα στις 1:24 μετά μεσημβρίας
M
MG86
απάντησε στο νήμα
Anastasakis Hair Clinic, FUE 2778 τριχοθυλάκια (20/1/2026)
.
Χαίρετε! Ένας μήνας παρά μία μέρα από την επέμβαση. Έχω χάσει πολλές, ίσως τις περισσότερες, τρίχες από τα μοσχεύματα. Η εμφάνισή μου...
Σήμερα στις 12:29 μετά μεσημβρίας
T
Tsino
reacted to
MG86's post
in the thread
with
Like
.
Σε διαβεβαιώ, δεν με απήγαγε η ομάδα του Αναστασάκη για να μου κάνει μεταμόσχευση με το ζόρι, ούτε με λήστεψαν υπό την απειλή όπλου. Το...
Σήμερα στις 10:36 πμ
Ν
ΝΙΚΟΣ Κ.
reacted to
MG86's post
in the thread
with
Like
.
Ωραία όλα αυτά, αλλά αφού εσύ έκανες σωστή επιλογή, με σωστή έρευνα κτλ κτλ, γιατί δεν δείχνεις το αποτέλεσμα όλης αυτής της σοφιας...
Σήμερα στις 10:16 πμ
Ν
ΝΙΚΟΣ Κ.
reacted to
MG86's post
in the thread
with
Like
.
Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση, πάντως, πέρα από το ότι η μεταμοσχευση απέτυχε, ή, τέλος πάντων, δεν πέτυχε και πάρα πολύ. Δες το απο...
Σήμερα στις 10:13 πμ
M
MG86
απάντησε στο νήμα
.
Σε διαβεβαιώ, δεν με απήγαγε η ομάδα του Αναστασάκη για να μου κάνει μεταμόσχευση με το ζόρι, ούτε με λήστεψαν υπό την απειλή όπλου. Το...
Σήμερα στις 9:09 πμ
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Facelift Surgery Cost In Delhi - Dr Rajat Gupta The cost of Facelift surgery of in Delhi, depending on factors like the treatment area...
Σήμερα στις 8:25 πμ
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα