Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
M
MG86
δημοσίευσε το νήμα
Anastasakis Hair Clinic, FUE 2778 τριχοθυλάκια (20/1/2026)
στο
Μεταμοσχεύση
.
Καλημέρα σε όλους! Μιχάλης Γιοχάλας ονομάζομαι και είμαι 39 ετών. Ανοίγω αυτό το νήμα προκειμένου να περιγράψω την μεταμόσχευσή μου...
7 Φεβρουάριος 2026
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Buccal Pad Fat Removal Cost In Delhi - Dr Rajat Gupta The cost of Buccal fat pad removal in Delhi, The price may vary depending on the...
7 Φεβρουάριος 2026
N
nine
reacted to
Rev1608's post
in the thread
Rev1608, Dr Jose Lorenzo, fue 3201 grafts, 3.24 λογος, 17+18/06/2025 @Seneca
with
Like
.
7 μήνες μετά την μμ. Λίγο με τον αριστερό κρόταφο έχουμε θέμα που δεν αποτυπώνεται καλά στην φωτογραφία αλλά όχι κάτι με το οποίο δεν...
6 Φεβρουάριος 2026
T
Tetrakis
απάντησε στο νήμα
#monotovideometraei case #272, στάδιο 5, 2600 τριχοθυλάκια, FUE, 4 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις πριν | 12 μήνες μετά
.
Πόσταρε ρε γιατρέ. Δες τα νήματα
6 Φεβρουάριος 2026
Anastasakis Hair Clinic
απάντησε στο νήμα
#monotovideometraei case #272, στάδιο 5, 2600 τριχοθυλάκια, FUE, 4 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις πριν | 12 μήνες μετά
.
Ανακαλω, συγνωμη! Αλλα μιας και ξερω οτι παρακολουθει ςΠΟΛΥ στενα τα παντα που σχετιζονται με εμενα, ΜΗΠΩΣ θυμασαι ποιος κυριος ηταν...
6 Φεβρουάριος 2026
Δ
Δημ
reacted to
Moris7's post
in the thread
Μεταμόσχευση Seneca
with
Like
.
Καλησπερα σε ολους, Εχω κανει μεταμόσχευση στη σενεκα περιπου δυο χρόνια πριν. Ηθελα να μοιραστω τα αποτελέσματα και την εμπειρία...
6 Φεβρουάριος 2026
dranishagupta
ενημέρωσε την
status
.
Is Cataract Surgery 100% Safe? Expert Explanation When vision becomes cloudy, dull, or blurry due to a cataract, surgery is often the...
6 Φεβρουάριος 2026
G
george93
reacted to
Moris7's post
in the thread
Μεταμόσχευση Seneca
with
Like
.
Καλησπερα σε ολους, Εχω κανει μεταμόσχευση στη σενεκα περιπου δυο χρόνια πριν. Ηθελα να μοιραστω τα αποτελέσματα και την εμπειρία...
6 Φεβρουάριος 2026
M
MG86
απάντησε στο νήμα
Μεταμόσχευση Seneca
.
Καλημέρα, φίλε! Μια περιήγηση στην ενότητα με τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις από μέλη θα σου δείξει πως σχεδόν όλες έχουν αυτά που...
6 Φεβρουάριος 2026
orange
reacted to
AnsP's post
in the thread
Choiexpert Μεταμόσχευση στις 22 & 23 Ιανουαρίου με Δρ Χρήστο Τσάκαλο - 4500 μοσχευματα
with
Like
.
Νομίζω οι φωτογραφίες μιλουν απο μόνες τους οτι επρεπε να να καθησω κι εγω στο χειρουργικο κρεβατι για να πάρω πισω τα νιατα μου. ΕΙμαι...
6 Φεβρουάριος 2026
navajo49
reacted to
MedArt Hair Clinic's post
in the thread
MedArt Hair Istanbul Clinic | Norwood 4 (Πλήρης Κάλυψη) | Ηλικία 37 | 4.500 Μοσχεύματα | Sapphire FUE
with
Like
.
Στην MedArt Hair Clinic, αυτή η περίπτωση σχεδιάστηκε προσεκτικά και πραγματοποιήθηκε υπό την άμεση επίβλεψη του χειρουργού...
6 Φεβρουάριος 2026
navajo49
reacted to
Moris7's post
in the thread
Μεταμόσχευση Seneca
with
Like
.
6 Φεβρουάριος 2026
Π
παναγιωτης198888
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Αλήθεια δίνει κανείς σημασία στις μετρήσεις τους; Αφού είναι αλλού γι αλλού πάντα
5 Φεβρουάριος 2026
M
Moris7
δημοσίευσε το νήμα
Μεταμόσχευση Seneca
στο
Μεταμοσχεύση
.
5 Φεβρουάριος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Όχι αλλά θα τα ζητήσω, και θα τα παραθέσω στην ομάδα
5 Φεβρουάριος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα