Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
C
Corona
απάντησε στο νήμα
Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025
.
Μια χαρά πας φίλε και έχεις ακόμα δρόμο μπροστά σου. Καλή συνέχεια !!
31 Ιανουάριος 2026
C
Corona
reacted to
PantelisS's post
in the thread
Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025
with
Like
.
7ος μήνας και so far so good - λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα μου από φίλους και γνωστούς, γνώστες ή εντελώς άσχετους με...
31 Ιανουάριος 2026
C
Corona
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Καλή επιτυχία να έχεις. Πόσες μέρες θα κάνεις μια ή 2 ; Και πόσα τριχθοθυλακια θα βάλεις ;
31 Ιανουάριος 2026
D
Dimitris2
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Όσο διαβάζω σχόλια τόσο μπερδεύομαι..
31 Ιανουάριος 2026
L
Ligref
απάντησε στο νήμα
#monotovideometraei case #272, στάδιο 5, 2600 τριχοθυλάκια, FUE, 4 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις πριν | 12 μήνες μετά
.
Λέτε να υπάρχει πιθανότητα να έχει γίνει και smp ;
31 Ιανουάριος 2026
A
AlexandrosL
δημοσίευσε το νήμα
Επιδιόρθωση παλιότερης μεταμόσχευσης Strip
στο
Μεταμοσχεύση
.
Αγαπητοί φίλοι, Είμαι μεν νέος στο φόρουμ αλλά όχι στην μεταμόσχευση. 58 χρονών και δυστυχώς, το μακρινό 2003 έκανα μια βεβιασμένη...
31 Ιανουάριος 2026
V
Vdupa
reacted to
piros75's post
in the thread
#monotovideometraei case #272, στάδιο 5, 2600 τριχοθυλάκια, FUE, 4 αποτυχημένες μεταμοσχεύσεις πριν | 12 μήνες μετά
with
Like
.
Ε όχι και δεν έχει διαφορά, μια χαρά αποτέλεσμα πήρε ο φίλος ειδικά αν αναλογιστείς την ταλαιπωρημενη δοτρια του. Δεν τρελάθηκα με τον...
31 Ιανουάριος 2026
drrhythmgupta
ενημέρωσε την
status
.
Best IVF centre in Delhi - Excel IVF Excel IVF is one of the most trustworthy fertility hospital and IVF centre in Delhi that renders...
31 Ιανουάριος 2026
M
MG86
απάντησε στο νήμα
.
Εγώ απορώ πού τα βρήκε τα τριχοθυλακια και έδωσε αυτό το αποτέλεσμα. Εμένα, προσωπικώς, καταστάσεως δοθεισης, μου φαίνεται εντυπωσιακό...
31 Ιανουάριος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
Μεταμοσχευη μαλλιων.
.
Στη Seneca θα χρειαστείς περίπου 5-5.500 ευρώ για διήμερη συνέδρια. Εγώ πέτυχα καλύτερη τιμή για τη δική μου γιατί παρουσίασαν το...
31 Ιανουάριος 2026
P
piros75
απάντησε στο νήμα
.
Ε όχι και δεν έχει διαφορά, μια χαρά αποτέλεσμα πήρε ο φίλος ειδικά αν αναλογιστείς την ταλαιπωρημενη δοτρια του. Δεν τρελάθηκα με τον...
31 Ιανουάριος 2026
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Breast Reduction surgery Cost in Delhi - Dr Rajat Gupta The cost of breast reduction surgery, or medically known as mammoplasty is not...
31 Ιανουάριος 2026
LoverBoy
reacted to
ggg's post
in the thread
Seneca 23-3-2026
with
Like
.
Επχε Ναι μου είπαν, ότι θα μου πουν το πλάνο για την θεραπεία, και θα το ακολουθήσω από την στιγμή που θα γίνει η μμ
31 Ιανουάριος 2026
G
ggg
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Επχε Ναι μου είπαν, ότι θα μου πουν το πλάνο για την θεραπεία, και θα το ακολουθήσω από την στιγμή που θα γίνει η μμ
30 Ιανουάριος 2026
LoverBoy
απάντησε στο νήμα
Seneca 23-3-2026
.
Επειδή βλέπω ότι θα προχωρήσει και άλλο η αραίωση καλό θα ήταν να συμβουλευτείς κάποιον γιατρό και να σκεφτείς την θεραπεία για να...
30 Ιανουάριος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα