Μενού
Αρχική
Φόρουμ
Νέες δημοσιεύσεις
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μέλη
Καταχωρηθέντα μέλη
Τρέχοντες επισκέπτες
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
Μενού
Σύνδεση
Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
Αρχική
Τι νέα
Η JavaScript είναι απενεργοποιημένη. Για καλύτερη εμπειρία, παρακαλούμε ενεργοποιήστε το JavaScript στον browser σας πριν προχωρήσετε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Τελευταία δραστηριότητα
Τι νέα
Νέες δημοσιεύσεις
Νέες δημοσιεύσεις προφίλ
Τελευταία δραστηριότητα
T
TheoKaterini
reacted to
piros75's post
in the thread
Senecca μεταμόσχευσηDHI 2500-2800 Γιατροί
with
Like
.
https://www.hairlossgr.com/forum/threads/piros75-seneca-directfue-3-482g-24-25-10-2024.14935/
19 Ιανουάριος 2026
T
TheoKaterini
απάντησε στο νήμα
Έφυγε μοσχευμα?
.
Ta mosxevmata poianoun se periperipou 38 wres. Einai fusiologiko na paisoun kapoies trixes me to lousimo. Den paei na pei oti epese to...
19 Ιανουάριος 2026
drrajatgupta
ενημέρωσε την
status
.
Common Side Effects and Risks of Gynecomastia Surgery it comes with expected side effects and potential risks. Understanding these...
19 Ιανουάριος 2026
LoverBoy
reacted to
PantelisS's post
in the thread
Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025
with
Like
.
7ος μήνας και so far so good - λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα μου από φίλους και γνωστούς, γνώστες ή εντελώς άσχετους με...
19 Ιανουάριος 2026
N
NtinosX13
δημοσίευσε το νήμα
Έφυγε μοσχευμα?
στο
Μεταμοσχεύση
.
Καλησπέρα σε όλους, έκανα μμ στο εξωτερικό πριν ένα μήνα. Κατά το λούσιμο στις 10+ ημέρες για την αφαίρεση των καυκάλων, έβγαιναν...
19 Ιανουάριος 2026
navajo49
reacted to
PantelisS's post
in the thread
with
Like
.
7ος μήνας και so far so good - λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα μου από φίλους και γνωστούς, γνώστες ή εντελώς άσχετους με...
19 Ιανουάριος 2026
Ν
ΝΙΚΟΣ Κ.
reacted to
PantelisS's post
in the thread
with
Like
.
18 Ιανουάριος 2026
P
PantelisS
απάντησε στο νήμα
.
18 Ιανουάριος 2026
P
paisot
reacted to
m3e36's post
in the thread
Θεραπεία για την τριχόπτωση
with
Like
.
χρησιμοποιώ axelan εδώ και 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Λαδωνει λίγο τα μαλλιά μέχρι να στεγνώσει. κανένας ερεθισμός καθόλου ξηροδερμια...
18 Ιανουάριος 2026
P
paisot
απάντησε στο νήμα
.
Οκ, μάλλον προς τα εκεί πάω και εγώ. Παράλληλα με τη φινα θα βάζω και τη μινοξιδιλη axelan. 1 φορά πρέπει να βάζω ή 2( πρωί και βράδυ)?
18 Ιανουάριος 2026
navajo49
reacted to
george_hatzi's post
in the thread
George_hatzi, Dr. Jose Lorenzo, FUE, 1250g, 27/09/2025 @Seneca
with
Like
.
Ευχαριστω Paulo. Απο ότι ξέρω θα συνεχίσει τη συνεργασία με τη Seneca. Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση από Σεπτέμβριο και καθώς ο cvial...
18 Ιανουάριος 2026
G
george_hatzi
απάντησε στο νήμα
George_hatzi, Dr. Jose Lorenzo, FUE, 1250g, 27/09/2025 @Seneca
.
Ευχαριστω Paulo. Απο ότι ξέρω θα συνεχίσει τη συνεργασία με τη Seneca. Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση από Σεπτέμβριο και καθώς ο cvial...
18 Ιανουάριος 2026
M
m3e36
απάντησε στο νήμα
.
χρησιμοποιώ axelan εδώ και 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Λαδωνει λίγο τα μαλλιά μέχρι να στεγνώσει. κανένας ερεθισμός καθόλου ξηροδερμια...
18 Ιανουάριος 2026
P
paisot
reacted to
CRISTIANO RON's post
in the thread
with
Like
.
Η ξεκινάς και ντουταστεριδη 1 2 φορές τη εβδομάδα η πασ σε μινοξιδιλη τοποκη ή από του στοματοσ χαπι
18 Ιανουάριος 2026
P
paisot
απάντησε στο νήμα
.
Δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσω σύντομα ντουταδτεριδη ούτε μινοξιδιλη σε χάπι, γιατί τα φοβάμαι λίγο αυτά. Για τοπική μινοξιδιλη σκέφτομαι να...
18 Ιανουάριος 2026
Αρχική
Τι νέα
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Accept
Μάθε περισσότερα.…
Μπλουζα