Τελευταία δραστηριότητα

• T
    https://www.hairlossgr.com/forum/threads/piros75-seneca-directfue-3-482g-24-25-10-2024.14935/
  • T
    TheoKaterini απάντησε στο νήμα Έφυγε μοσχευμα?.
    Ta mosxevmata poianoun se periperipou 38 wres. Einai fusiologiko na paisoun kapoies trixes me to lousimo. Den paei na pei oti epese to...
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Common Side Effects and Risks of Gynecomastia Surgery it comes with expected side effects and potential risks. Understanding these...
  • LoverBoy
    7ος μήνας και so far so good - λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα μου από φίλους και γνωστούς, γνώστες ή εντελώς άσχετους με...
  • N
    NtinosX13 δημοσίευσε το νήμα Έφυγε μοσχευμα? στο Μεταμοσχεύση.
    Καλησπέρα σε όλους, έκανα μμ στο εξωτερικό πριν ένα μήνα. Κατά το λούσιμο στις 10+ ημέρες για την αφαίρεση των καυκάλων, έβγαιναν...
  • navajo49
    7ος μήνας και so far so good - λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια για το αποτέλεσμα μου από φίλους και γνωστούς, γνώστες ή εντελώς άσχετους με...
  • Ν
  • P
    PantelisS απάντησε στο νήμα Seneca DirectFUE 3.958g, 12 - 13/05/2025.
    • SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_03.jpg
    • SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_02.jpg
    • SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_01.jpg
    • SENECA_Month_08_Σπίτι_Φωτογραφία_04.jpeg
  • P
    χρησιμοποιώ axelan εδώ και 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Λαδωνει λίγο τα μαλλιά μέχρι να στεγνώσει. κανένας ερεθισμός καθόλου ξηροδερμια...
  • P
    Οκ, μάλλον προς τα εκεί πάω και εγώ. Παράλληλα με τη φινα θα βάζω και τη μινοξιδιλη axelan. 1 φορά πρέπει να βάζω ή 2( πρωί και βράδυ)?
  • navajo49
    Ευχαριστω Paulo. Απο ότι ξέρω θα συνεχίσει τη συνεργασία με τη Seneca. Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση από Σεπτέμβριο και καθώς ο cvial...
  • G
    Ευχαριστω Paulo. Απο ότι ξέρω θα συνεχίσει τη συνεργασία με τη Seneca. Δεν έχω κάποια άλλη ενημέρωση από Σεπτέμβριο και καθώς ο cvial...
  • M
    χρησιμοποιώ axelan εδώ και 4 χρόνια αν δεν κάνω λάθος. Λαδωνει λίγο τα μαλλιά μέχρι να στεγνώσει. κανένας ερεθισμός καθόλου ξηροδερμια...
  • P
    Η ξεκινάς και ντουταστεριδη 1 2 φορές τη εβδομάδα η πασ σε μινοξιδιλη τοποκη ή από του στοματοσ χαπι
  • P
    Δεν νομίζω ότι θα ξεκινήσω σύντομα ντουταδτεριδη ούτε μινοξιδιλη σε χάπι, γιατί τα φοβάμαι λίγο αυτά. Για τοπική μινοξιδιλη σκέφτομαι να...
Μπλουζα