Τελευταία δραστηριότητα

• paulo
    Γιώργο σου εύχομαι καλή επιτυχία ! Ειχα κάνει 5 μήνες μετά απο εσενα και γω την μεταμόσχευση στον erdo και πήγε καλά . Θα ήθελα και γω...
  • ch7.panos
    ch7.panos reacted to GeorgeXz's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Haha Haha.
    Φίλοι μου αντιλαμβάνομαι τι λέτε, αλλά με τέτοιες συμπεριφορές ούτε ο cvial σας άντεξε. Θα ανεβάσω τώρα φωτό? Μετά τη 2η κ εάν έχει...
  • John_HDC
    Το κόστος είναι σημαντικό για κάποιους όπως ήταν και για εμένα αλλά στο τέλος θα μείνει το αποτέλεσμα που αν σε ικανοποιήσει θα ξεχάσεις...
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Schedule Facelift Surgery Consultation with Certified Surgeons Facelift surgery is not something most people decide on impulsively. It...
  • drrhythmgupta
    drrhythmgupta ενημέρωσε την status.
    How to Stop Infertility: A Complete, Human-Centred Guide for Couples in 2025 What they don’t imagine are months of trying, rising...
  • drrajatgupta
    drrajatgupta ενημέρωσε την status.
    Is Breast Reconstruction Surgery Worth It? Benefits & Outcomes After mastectomy, trauma, or deformity, the body may heal, but the sense...
  • S
    sakisgr7 reacted to GeorgeXz's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Haha Haha.
    Φίλοι μου αντιλαμβάνομαι τι λέτε, αλλά με τέτοιες συμπεριφορές ούτε ο cvial σας άντεξε. Θα ανεβάσω τώρα φωτό? Μετά τη 2η κ εάν έχει...
  • T
    Μπορείς να στείλεις τα αποτελέσματα σου απτη μεταμόσχευση σου ;
  • C
    CRISTIANO RON απάντησε στο νήμα Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025.
    να σε ρωτησω απο που περνεισ topical dutasteride kia poio σθμπληρωμα saw palmeto,οσο αναφαρω το conlastation αν βρεισ καποιον αξιοποιστο...
  • N
    nine reacted to navajo49's post in the thread Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025 with Like Like.
    Στείλε μήνυμα φίλος στον cvial να σε ενημερώσει σχετικά με Λορέντζο,έχω την εντύπωση πως θα έρθει τον Μάρτιο.
  • V
    Van3 reacted to navajo49's post in the thread Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025 with Like Like.
    Στείλε μήνυμα φίλος στον cvial να σε ενημερώσει σχετικά με Λορέντζο,έχω την εντύπωση πως θα έρθει τον Μάρτιο.
  • navajo49
    navajo49 απάντησε στο νήμα Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025.
  • navajo49
    navajo49 reacted to Van3's post in the thread Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025 with Like Like.
    Καλησπέρα και από μένα. Παρακολουθώ το forum μερικούς μήνες και από ότι έχω δει είναι σημαντικό να γίνει ένα αξιόλογο πρώτο consultation...
  • V
    Van3 απάντησε στο νήμα Lorenzo Cons, Αθήνα, 8-9/3/2025.
    Καλησπέρα και από μένα. Παρακολουθώ το forum μερικούς μήνες και από ότι έχω δει είναι σημαντικό να γίνει ένα αξιόλογο πρώτο consultation...
  • LoverBoy
    Ναι αδερφέ έχω νήματα με τις μεταμοσχεύσεις μου
Μπλουζα