Τελευταία δραστηριότητα

• G
    GeorgeXz απάντησε στο νήμα GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025.
    3,4 επιβεβαιώνετε ακριβώς το λόγο που έχει ερημώσει το φόρουμ. συγχαρητήρια
  • John_HDC
    John_HDC απάντησε στο νήμα FUT ή FUE.
    Βαλε φωτογραφιες. Ναι μεν κανει καλες τομες ο μπρεντας αλλα εμεινε στην εξελιξη. Τον εχω επισκεφτει και εγω πολυ παλαιοτερα με κερδισε...
  • John_HDC
    Ας μοιραζοντουσαν απλα ηθελες παραπανω.
  • M
    Marios1982 reacted to m3e36's post in the thread FUT ή FUE with Like Like.
    μακρυά από Μπρέντα φίλε γενικά fut στην Ελλάδα μην σε ξεγελάσει και σε κάνει κανένας. Μονο εξωτερικό fut. στάδιο 6 με το ζόρι βγαίνουν...
  • M
    Marios1982 reacted to Tsino's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Like Like.
    Αστείο το λιγότερο...απο κάποιον που έχει γράψει το πολύ 10 μηνύματα...καμιά βαρύτητα τα λόγια σου και η κλινική που διάλεξες δεν σε...
  • M
    m3e36 reacted to Tsino's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Like Like.
    Αστείο το λιγότερο...απο κάποιον που έχει γράψει το πολύ 10 μηνύματα...καμιά βαρύτητα τα λόγια σου και η κλινική που διάλεξες δεν σε...
  • T
    Εδώ και στον lorenzo υπάρχει περιστατικό που φαίνονται έντονα τα white dots. Είναι ανάλογα το δέρμα του καθενός πως θα φαίνονται και η...
  • T
    Tsino απάντησε στο νήμα GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025.
  • T
    Tsino reacted to GeorgeXz's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Haha Haha.
    Φίλοι μου αντιλαμβάνομαι τι λέτε, αλλά με τέτοιες συμπεριφορές ούτε ο cvial σας άντεξε. Θα ανεβάσω τώρα φωτό? Μετά τη 2η κ εάν έχει...
  • MedArt Hair Clinic
    Σε αυτή την πλατφόρμα, ο διαχειριστής μας έκανε μια ευγενική υπενθύμιση ότι επιτρέπονται μόνο δημοσιεύσεις στα ελληνικά και όχι στα...
  • N
    Προφανως απλά βλέπω το ένα και το άλλο ,εδώ μπήκαν όλα μπροστά σε μένα ας πούμε μοιράστηκαν.Θα μπορούσε να είναι καλύτερα αλλά κάθε...
  • M
    m3e36 απάντησε στο νήμα FUT ή FUE.
    μακρυά από Μπρέντα φίλε γενικά fut στην Ελλάδα μην σε ξεγελάσει και σε κάνει κανένας. Μονο εξωτερικό fut. στάδιο 6 με το ζόρι βγαίνουν...
  • M
    Marios1982 reacted to GeorgeXz's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Haha Haha.
    Φίλοι μου αντιλαμβάνομαι τι λέτε, αλλά με τέτοιες συμπεριφορές ούτε ο cvial σας άντεξε. Θα ανεβάσω τώρα φωτό? Μετά τη 2η κ εάν έχει...
  • M
    Marios1982 reacted to ch7.panos's post in the thread GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025 with Like Like.
    1 νήμα, 1 οικονομική γιατρός διαμάντι, 0 φωτογραφίες έναν χρόνο μετά
Μπλουζα